1 mei 2012

30 jaar NASA leugens en doofpotoperaties onthuld - 'Moon Rising'


30 Years Of Nasa Lies And Cover-Ups - NOW UNCOVERED

Geüpload door SECRETSPACETHEATRE op 3 jun 2010 

Secret Industries Space Theatre Present's - een trailer van Moon Rising 

"NASA loog niet over bepaalde dingen, Ze logen over ALLES" 

BellComm/NASA Insider 

NOTE: Secret Industries.com & Secret Space Theatre Are Authorized, And Have Had Special Permission To Present These Jose Escamilla Trailers & Films. 

Meer over de film ‘Moon Rising’

Op 25 februari 1994 waren er 1,8 miljoen foto's gemaakt van de Maan tijdens de 'Clementine missie'. Verschillende variaties werden genomen, inclusief foto's, volledig in kleur. De hoes van deze DVD is een van de honderden foto's, die worden gepresenteerd in de film. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van de mens dat de Maan in zijn volledige natuurlijke kleuren wordt geopenbaard! 

Los van het feit of we naar de Maan geweest zijn of niet... we zijn er zonder twijfel geland. Deze film gaat over wat er op ons stond te wachten, toen we er aankwamen, en de leugens die in gang zijn gezet om wat werd gevonden, te verdoezelen. 

Maanonderzoekers die in deze film in beeld komen, vertellen over de feiten die tientallen jaren voor u verborgen bleven. Deze feiten zullen je verrassen en tegelijkertijd shockeren. Je zult jezelf afvragen, waarom deze leugens ons zo lang zijn voorgeschoteld.
De antwoorden op deze vragen bewijzen dat we niet als gelijken worden behandeld door degenen die aan de touwtjes trekken in deze 'grootste ontdekking ooit ontkend'.

Het achteroverdrukken van het bewijs dat er beschavingen kunnen zijn geweest op de Maan, of zelfs nog ongelooflijker, de mogelijkheid dat zij er nog steeds zijn, doet vragen oproepen over waarom wij daarover in het duister zijn gehouden. De grootste belediging is dat ons wijs werd gemaakt dat de Maan een grijze, kleurloze rots is. Daarentegen lijkt de Maan meer op een kleine planeet, die wemelt van het leven, en structuren van het soort dat je nooit eerder hebt gezien, tot de dag van vandaag. Het lijkt er in elk geval sterk op dat de Maan bewoond was in 1994, toen deze foto's zijn genomen. 

Op de DVD hoes zie je rechts bovenaan een heldere zilverblauw kleurige schijf met een lichtgroene koepel in het midden. In vergelijking met het terrein eronder, komt het niet overeen met de hoek van de oppervlakte. Het object zweeft erboven, op zijn zij. De andere schijf, aan de onderkant, is correct gepositioneerd op het Maanoppervlak en verlicht de directe omgeving. 

Moon Rising is de eerste film die Full Color Fotografie van de Maan presenteert

Geüpload door masjosh op 10 jan 2011 

Al meer dan 50 jaar hebben we te horen gekregen en werden we ervan overtuigd dat de Maan niets meer is dan een zwart-wit verlaten rots met maan stof en kraters. De duizenden foto's, vrijgegeven aan het publiek, hebben altijd een zwart-witte Maan afgeschilderd. Zelfs de meest recente Hubble foto's van de Maan zijn zwart-wit.
NASA echter blijft de "leugen" in stand houden, dat de Maan zwart-wit is.  

Een film van Jose Escamilla