16 mei 2012

Bronnen binnen Bilderberg onthullen geheime plannen machtselite 2012Locatie en details van “Palm Tree Conference” bevestigd 

Paul Joseph Watson - Infowars.com

13 mei 2012
 

Alex Jones heeft twee bronnen binnen de Bilderberg Groep, die inmiddels bevestigd hebben dat de geheime kliek bijeenkomt in het Westfields Marriott Washington Dulles hotel in Chantilly, Virginia van 31 mei tot 3 juni 2012, met verdere onthullingen over de Bilderberg 2012 agenda nog volgend.
Jones zei dat hij gecontacteerd was door iemand binnen Bilderberg', twee jaar geleden, en dat hij de afgelopen week tevens contact met een andere bron ontwikkelde, nauw verbonden met deze organisatie.
 

Codenaam Bilderberg 2012
De codenaam voor de Bilderberg 2012 meeting is de "Palm Tree Conferentie", onthulde de bron aan Jones. Tijdens de afgelopen twee dagen hebben Bilderberg leden gereageerd op hun uitnodigingen en hun aanwezigheid op de 2012 conferentie bevestigd, die nu zeker zal plaatsvinden in de Westfields Marriott. Bij het bellen naar het hotel, maken de genodigden gebruik van de codewoorden "Palm Tree Conferentie" om hun aanwezigheid aan te kondigen en hun kamer te boeken. Het hotel is gesloten voor alle andere gasten tijdens de Bilderberg Groep bijeenkomst, en heeft dus geen kamers beschikbaar op haar website gedurende de conferentie. 

Meer bronnen
Bronnen van binnen Bilderberg lekken routinematig van de agenda van de groep & discussie onderwerpen naar Amerikaanse Vrije Pers veteraan en Bilderberg speurder Jim Tucker. Samen met Jones hebben zij zelfs nog meer bronnen binnen de groep ontwikkeld, waardoor Infowars naar verwachting een nog dieper inzicht zal verkrijgen in hoe de geheime kliek van plan is om de wereld te regeren, de komende 12 maanden. 

Oproep tot protesteren
Alex Jones herhaalt zijn oproep voor de demonstranten om vreedzaam te protesteren aan het eind van deze maand. Hij benadrukt dat de protesten rustig moeten verlopen.
Als er genoeg mensen komen opdagen om tegen de Bilderberg groep te protesteren, zal het de Amerikaanse media er toe dwingen om het verhaal te publiceren, en waar Bilderberg het meest bang voor is – tot publiekelijke onthulling!
Demonstratie tijden en ontmoetingsplaatsen zullen duidelijk worden vermeld op de website van Alex Jones, ruim voor het begin van het protest.
  

Gepubliceerd op 11 mei 2012 door TheAlexJonesChannel 

Alex Jones roept op om te praten over de komende Bilderberg Conferentie in het Chantilly Westfield Marriott Hotel in Virginia, en dat de opkomst van protesterenden groter moet worden dan die van 2008. Alex vraagt ​​daarom om zo veel mogelijk mensen, die dit jaar naar de Bilderberg 2012 conferentie komen om die te bezetten. Wees erbij en wees deel van de geschiedenis!