5 mei 2012

'De tijd is afgelopen': Religieuze sekte 666 zet billboards op voorafgaand aan de 'transformatie'Een billboard op Bloor Street West in Toronto toont Jose Luis De Jesus. Volgelingen van de sekteleider geloven dat hij de incarnatie van Christus is. 

Doris Rosado kijkt naar haar tienerdochters, Ninette en Kiara Mongrut, die de nummers "666" getatoeëerd krijgen op hun pols, stralend van trots. Het nummer is verbonden met bijbelse symboliek en wijst duidelijk naar de Antichrist, maar dezes St. Catharines’ familie in Ontario behoort tot een obscure christelijke sekte, voor wie "666" een positief symbool is van hun messiaanse groepsleider.

"Ze wilden het doen,"  zei Doris Rosado in de tattooshop salon, waar haar dochters werden geïnkt. "Maar nu is het meer belangrijk, omdat we aan het aftellen zijn... Ik ben zo trots."
Voor deze familie, en andere leden van Growing in Grace International, zijn deze tatoeages een manier om hun geloof te tonen als ware gelovigen van Jose de Luis De Jesus - van wie ze vurig geloven dat hij de tweede komst van Jezus Christus is - want een dag van afrekening zal het grootste deel van de mensheid wegvagen, zo geloven zij. 

De groep, die volgens hen vestigingen heeft in vijf Canadese steden en leden in meer dan 130 landen, is van mening dat op 30 juni 2012 (of juli 1 over de internationale datumgrens), hun in Texas gevestigde leider en zijn volgelingen zullen worden getransformeerd, zei Alex Poessy, de bisschop van de sekte in Canada. 

Om de boodschap te verspreiden, zet Growing in Grace billboards met de heer De Jezus op in Toronto deze week.
"Die dag, zal het lichaam van Jose de Luis De Jesus…, die een mens is zoals jij en ik, zal zijn vlees onsterfelijk zijn. Hij zal voor altijd leven. En dat zal gebeuren met hem, maar ook met zijn volgelingen."
 

Armina Ligaya voor National Post 

“Maar”, aldus de heer Poessy, "al diegenen die geen gelovigen zijn, zullen worden vernietigd."
Growing in Grace International is niet de eerste die voorspelt dat het zogenaamde einde van de wereld dit jaar zal komen. De Maya kalender noemde 21 december 2012 reeds, zoals bekend.  

Jose Luis De Jesus, leider van Growing in Grace International

Maar de heer De Jezus voorspelt ook dat de "transformatie" hem, en zijn trouwe volgelingen, zal begiftigen met superkrachten, zoals de mogelijkheid om te vliegen en door muren lopen, zei Axel Cooley, de dochter van de bisschop.
De wereldwijde economie zal instorten als de valutamarkten "falen" en regeringen over de hele wereld zullen worden gedwongen af ​​te treden. Deze voorspellingen zijn gebaseerd op bijbelse passages, voegt ze eraan toe.
"De wereld zal niet eindigen. Wat gaat eindigen is het systeem.... Alle regeringen en de valuta's zullen vallen. De nieuwe regering van de 666 zal het overnemen, zei ze.
De billboards zijn voorzien van een foto van de heer De Jesus, met berichten als "666, het getal van wijsheid" of "Aftellen naar de transformatie 30 juni 2012".
 

Religious Sect "666" Tattoo's "Mr. De Jesus" Will Be Immortal?

Gepubliceerd op 2 mei 2012 door paulbegley34 

Jose de Luis De Jesus zegt dat hij "Jezus Christus in het vlees" is, en iedereen moet de 666 tatoeage krijgen of zal worden vernietigd… Meen je dat echt??? 

‘Want velen zullen komen onder mijn naam en zeggen: Ik ben de Christus, en zij zullen velen verleiden. Ook zult gij horen van oorlogen en van geruchten van oorlogen. Ziet toe, weest niet verontrust; want dat moet geschieden, maar het einde is het nog niet. Want volk zal opstaan tegen volk, en koninkrijk tegen koninkrijk, en er zullen nu hier, dan daar, hongersnoden en aardbevingen zijn. Doch dat alles is het begin van de weeën.’  Matt. 24:5-8 

‘Indien dan iemand tot u zegt: Zie, hier is de Christus, of: Hier, gelooft het niet. Want er zullen valse christussen en valse profeten opstaan en zij zullen grote tekenen en wonderen doen, zodat zij, zo mogelijk, ook de uitverkorenen zouden verleiden. Zie, Ik heb het u voorzegd.’  Matt. 24:23-25


Bron en verder lezen: Life.nationalpost.com