26 mei 2012

Engelen visitatie – ‘Jezus komt!’

door Terrence F.  

21 mei 2012

Hello, 

Mijn naam is Rev. Terrence Fulsom en ik wil dit spannende verhaal delen, dat onlangs plaatsvond met mijn vrouw. Doe je geestelijke riemen vast, omdat onze verlossing dichterbij komt!


Ik werk in het buitenland en bel mijn vrouw minstens twee keer per dag. Mijn vrouw vertelde me dat ze mijn oudste zoon van basketbal les had opgehaald, en mijn twee jongste zonen, en ze stuurde ze naar Denny's om wat te eten. Toen ze het restaurant naderden, waren er twee mannen aan de voorkant van Denny’s om het evangelie van Jezus te prediken. De serveerster kan dit bevestigen,  want ze zei dat deze mannen zo'n kabaal maakten. Dit is een druk verkeersgebied in San Angelo, Texas, en ze riepen hun longen uit hun lijf, dat Jezus zal terugkeren en dat we klaar moeten zijn om Jezus te ontmoeten!!
 

Mijn vrouw vroeg hen waar ze vandaan kwamen, en ze zeiden, “Puerto Rico”. Ze vertelde hen ook dat ik een baan heb in het Verre Oosten en zij zeiden: "Wij weten dat". Mijn vrouw bood aan een lunch voor hen te kopen en ze gingen akkoord. Het restaurant zat vol en ze vroeg wat ze wilden… Ze wilden gewoon twee hamburgers. Niets meer, niets minder. Als je weet hoe Denny's restaurants is opgesteld, de kassa is gewoonlijk aan de voorkant, een soort van delicatessen stijl. Klanten zaten op de hun barkrukken, koffie aan het drinken en regelmatig gesprekken aan het voeren. Omdat de kassière de bestelling aan het opmaken was, draaide ze haar rug naar hen en mijn vrouw toe, en zo ook deden de kinderen… Beiden keerden zich weer om naar de mannen en ze waren weg! 

Mijn vrouw rende naar buiten om te zien waar de mannen waren, en een dakloze man zat daar buiten. Mijn vrouw vroeg hem of hij twee mannen het restaurant had zien verlaten. Hij zei: "Ik heb hier buiten gezeten en niemand is deze plek in- of uitgegaan."
Iedereen was op zoek naar de twee mannen, de koks stopten met koken, de klanten stopten met eten, en iedereen zocht hen. Mensen renden naar buiten, ze controleerden de toiletruimte en ze liepen rond het gebouw... niets.

Deze twee engelen namen het uiterlijk van mannen aan, om ons te waarschuwen dat Jezus er aan komt! Prijs de Heer!!
 

Vergeet de herbergzaamheid niet, want daardoor hebben sommigen, zonder het te weten, engelen geherbergd.  Hebr. 13:2 

Get excited, because Jesus is coming!