15 mei 2012

Fukushima kernramp, Japan UPDATE

Fukushima – radioactieve hotspot 

JAPAN - Professor Yamazaki van de Kinki Universiteit analyseerde het cesium gehalte in de zeebodem van de Baai van Tokio Bay op 2 april 2012. Hij kwam erachter dat het niveau sinds augustus vorig jaar dramatisch gestegen is 

De monsters werden genomen op 3 locaties in de Baai van Tokio, in de buurt van de Arakawa rivier in Tokyo en Urayasu Chiba.

Rapport laat niveaus zien van radioactieve besmetting sinds 2011  

Expert Says Millions Will Die From FUKUSHIMA!

Geüpload door amy2x op 4 mei 2011 

Fukushima gaat minimaal 100 miljoen doden voor zijn rekening nemen en maximaal de gehele beschaving!
Het aantal doden door Chernobyl wordt wereldwijd geschat op 1 miljoen. Wanneer je dit vergelijkt met Fukushima, dan gaat Fukushima minimaal 100 miljoen doden tot gevolg hebben, en zal daarmee de grootste (Agenda 21) depopulatie gebeurtenis in de geschiedenis vormen.

Even los van Fukushima wordt in bovenstaand filmpje vanaf 4.20 minuten gesproken over het gebruik van verarmd uranium, dat verwerkt is in munitie en gebruikt wordt door Westerse legers tegen de bevolking in o.a. Irak (ook Libië, Syrië, Iran, Afghanistan, Pakistan, etc.) en dat dit bij 80% van de geboren kinderen de meest lelijke/ernstige mutaties tot gevolg heeft. Dit issatanische genocide! 

Terugkomend op Fukushima en bovenstaande video…
Uranium werkt nog 4,5 miljard jaar na, en verwoest je DNA.
Strontium 90 werkt nog 600 jaar en geeft je botkanker en leukemie.
Cesium… werkt 600 jaar en geeft je allerlei vormen van kanker.Wereldwijde besmetting
De hele wereld is met bovenstaande geïnfecteerd, we hebben dus allemaal Cesium en Strontium binnengekregen via onder andere: ons eten. Je proeft het niet, je ruikt het niet en je ziet het niet, het is een echte stille en langzame killer. Als je het eenmaal binnen hebt gekregen duurt het 5 tot 60 jaar voordat je er kanker van krijgt.
Plutonium is het dodelijkst, en dat zullen we aan den lijve ondervinden als reactor 4 instort. Plutonium is vernoemd naar Pluto, de god van de onderwereld (en een hond van de magisch occulte Disney mind control Mickey).
Wie aanbidt goden uit de onderwereld? Hoeveel macht heeft deze groep? Kruip onder die steen vandaan lieve mensen! 

Japanse schoolkinderen ondervinden de gruwelijke gevolgen van Fukushima
Bloedende neuzen, huidziektes en hartziekten... Een Japanse professor vertelt over Fukushima & de Media (link) 

“Fukushima heeft de potentie om de wereld, de omgeving en onze beschaving te vernietigen”, waarschuwt een voormalig VN adviseur. 

Zie ook: 

Het artikel van Dr. Janette Sherman, een gerespecteerd en erkend expert op het gebied van blootstelling aan radioactieve straling. Zij heeft een verhoging van 35% van het aantal doodgeboren baby’s waargenomen in noord oost Amerika
(WIE ZIJN DE TERRORISTEN!)


More Michigan Mutations from Fallout 4.21.2012

Gepubliceerd op 21 apr 2012 door ichicax4 

60 Minutes Report: Fukushima Now Radiating Everyone: Will Impact All Of Humanity

Gepubliceerd op 6 mrt 2012 door PeopleJustLikeUs