5 mei 2012

Gelekte documenten bevestigen FEMA kampen en Staatspropaganda zender in Amerika

Dat de Verenigde Staten de laatste jaren in pijlsnel tempo veranderen in een ware politiestaat zal de meeste lezers bekend zijn. Veel 'complottheorieën' rond dit gegeven blijken inmiddels harde werkelijkheid te worden.

Zo is er een officieel document van het ministerie van Defensie uitgelekt, waar uit blijkt dat politieke tegenstanders van het Witte Huis in de (nabije) toekomst zullen worden opgesloten in 'heropvoedings' kampen. Daarnaast wil het ministerie van Buitenlandse Zaken, naar het voorbeeld van Iran en China, zendtijd kopen om 24/7 propaganda van de staat te kunnen verspreiden. 

Document ministerie van Defensie spreekt letterlijk over indoctrineren van burgers
Het gelekte Defensie document werd in februari 2010 alleen aan betrokken partijen overhandigd en spreekt van het opzetten van interneringskampen in en buiten de VS, waar 'politieke activisten' door 'PSYOP (Psychological Operations) agenten' zullen worden overgehaald om 'het Amerikaanse beleid te gaan waarderen'. De kampen kunnen ook worden gebruikt voor het opvangen van burgers na een (natuur)ramp of terreuraanslag. Hierbij worden de VN en het Rode Kruis als partners genoemd van het ministerie van Homeland Security en FEMA.

Politiek incorrecte mening of houding
Behalve vijandelijke strijders zullen ook gewone burgers, die zich op wat voor manier dan ook verzetten tegen de overheid, tijdelijk of semipermanent (=langer dan 6 maanden) in de kampen worden geplaatst. In het document wordt vervolgens uitgelegd, hoe zij zullen worden 'geïndoctrineerd' om een politiek correcte mening en houding aan te nemen.

Net als in de voormalige Sovjet en huidig Noord Korea
De geschiedenis leert dat dergelijke 'heropvoedings' kampen uitsluitend worden opgezet door dictatoriale en/of fascistische regimes, zoals in de voormalige Sovjet Unie en het huidige Noord Korea. Op 1 januari 2012 tekende president Obama de omstreden NDAA (National Defense Authorization Act), die het mogelijk maakt om Amerikaanse burgers zónder vorm van proces op te pakken en voor onbepaalde tijd op te sluiten!
 

'Ministerie van Propaganda'
Een ander overheidsdepartement, dat van Buitenlandse Zaken, wordt ondertussen veranderd in een waar 'ministerie van Propaganda'. Het Staatsbureau van Publieke Zaken is op zoek naar een 'wereldnieuws provider' die 24/7 het nieuws door de bril van de Amerikaanse overheid moet gaan weergeven. Naast traditionele zullen ook 'nieuwe' media platforms (het internet) worden ingeschakeld bij het verspreiden van het (video)materiaal.  

Leaked Documents Confirm Prison Camps Inside U.S.

Gepubliceerd op 3 mei 2012 door TheAlexJonesChannel