8 mei 2012

Jesse Ventura en Plum Island – Montauk monsters & Biowapens


Jesse Ventura Conspiracy Theory - Plum Island (FULL LENGTH)

Gepubliceerd op 15 apr 2012 door tatoott1109


Of link: 
 
Na het eerste succesvolle seizoen van Jesse Ventura, Conspiracy Theory, volgde het tweede seizoen met de eerste aflevering: “Plum Island”. 

Jesse stormt het Congres binnen om uit te vinden of de overheid gevaarlijke experimenten uitvoert op het Plum Island Animal Research Center voor de kust van Long Island, buiten de kust van Noord Oost Amerika. Het centrum, dat begon als een bio-warfare lab, gerund door voormalige NAZI-wetenschappers, wordt verdacht en beschuldigd van het verspreiden van ziekten en virussen op het vasteland, met inbegrip van de Afrikaanse varkenspest griep en de ziekte van Lyme. Sommigen vermoeden dat de mysterieuze Montauk Monsters afkomstig waren van deze faciliteit.

Montauk monster aangespoeld van Plum Island 

Een echte Amerikaanse bullebak, die Jesse Ventura, voormalig Navy Sail, Worstelaar en ex-gouverneur. Iemand die zijn kop boven het maaiveld durft uit te steken. Hij heeft een documentaire-serie uitgebracht, waarin diverse belangwekkende onderwerpen de revue passeren. Het onderzoekscentrum op Plum Island is naar verluidt gewijd aan de studie van dierziekten… maar is dat het enige of is er meer aan de hand? Plum Island, een eilandje, en je raadt het al… vlakbij het plaatsje Old Lyme. Verder komen er nog meer verbazingwekkende zaken naar voren waar je haren van overeind gaan staan. 

Zie ook: