29 mei 2012

Jesse Ventura en Wall Street – Financiële chaos en meltdown


Wall Street Conspiracy Theory Jesse Ventura

Geüpload door VidTruth op 17 dec 2010 

Jesse gaat de geheime club van miljardair jongens om erachter te komen wat de oorzaak van de financiële meltdown is, en hoe de groep naar verluidt nog steeds de aandelenmarkt en olie-, goud- en zilverprijzen manipuleert en controleert.
Van Wall Street naar Washington komt de ex-gouverneur in contact met de rijken en machtigen om antwoord op zijn vragen te krijgen… 

Wall street wil ons onderwerpen
Ontmoet Jesse "The Body" Ventura. Ooit commando, toen showworstelaar en later zelfs gouverneur van Minnesota. Als presentator van Conspiracy Theory legde hij al vele complotten bloot. Een van zijn ontdekkingen: Wall Street wil ons onderwerpen!
De heer Ventura was de afgelopen jaren vooral in de weer om ons te overtuigen dat de aanslagen van 9/11 een inside job waren, maar bemoeit zich ook met die andere grote crash in Manhattan: de financiële crisis.  

BOEM!
In Conspiracy Theory gaan Jesse Ventura met zijn investigators (die allemaal een betrouwbaar, intellectueel Engels accent lijken te hebben) op zoek naar de waarheid achter de crisis. Het levert de slechtste sensatietelevisie ooit op.
Impressie: Wall Street werkt aan een complot om de gewone man te onderwerpen.

*BOEM* Banken verkochten bewust hypotheken aan mensen die het niet konden veroorloven

*BOEM* Goldman Sachs heeft de Amerikaanse regering in handen, noem ’t maar Government Sachs

*BOEM* Goldman Sachs ging short op slechte hypotheekproducten, vlak voor de crisis begon

*BOEM* Er is een schaduwregering! 

Alle complottheorieën leiden naar Rome
De mooiste complottheorie zit in het tweede deel van het programma. Niet alleen Wall Street is verantwoordelijk voor de crisis, maar ook het Vaticaan! Leden van een kwaadaardige Katholieke organisatie van zakenmannen, Legatus genaamd, voorspelden in 2007 op een internetforum al de exacte datum dat de crisis zou toeslaan.
"Straight out of The Da Vinci Code", roept een panische complottheorist. Het is een soort Opus Dei, een onschuldig clubje, de mysterieuze sekte die in 1928 werd opgericht. En dat is een jaar vóór die andere grote crisis. Hoeveel bewijs is er nog meer nodig? De paus en zijn Amerikaanse schaduwregering willen ons kapotmaken! 

Zie ook: 

Wallstreet topman verkettert maatregelen EU als totalitair, fascistisch en rampzalig 
De Europese Unie doet volgens Grant inmiddels niet onder voor de totalitaire fascistische dictatuur van Stalin. Het is dan ook slechts een kwestie van tijd voordat we opnieuw het geluid van stampende laarzen in onze straten zullen horen.

 

Bron: Nieuwsguru.nl