7 mei 2012

NASA gegevens van recente Magnetosfeer Omkering ontbreken – Planeet X UPDATE


NASA Missing Data of Magnetosphere Reversal

Gepubliceerd op 18 mrt 2012 door Suspicious0bservers 


Het lijkt erop dat medio maart de richting van de zonnewind is omgedraaid, doordat onze magnetosfeer (aardmagnetisch veld) zichzelf heeft omgekeerd. Nu, voor degenen die iets afweten van Planeet X, Nibiru, past dit in werkelijkheid bijzonder goed in het gezichtspunt van het universum. Voor degenen die dit niet geloven, zal het zeer zeker een enorm mysterie blijven.


Wat is de reden waarom de gegevens lijken te zijn gewist van de hele dataset van de wereld! Letterlijk, de wereldwijde observatie stations, en voor iedereen toegankelijke wetenschappelijke websites lijken allemaal juist déze gebeurtenis te hebben verwijderd van hun servers. Waarom?
Dit had kunnen worden uitgelegd en beschouwd, binnen aanvaardbare wetenschappelijke kringen, als een ‘bijzondere gammastraal uitbarsting van dichtbij’, of iets dergelijks. Maar nee, het werd verwijderd! 

Het is duidelijk dat insiders dit ‘Planeet X probleem’ heel serieus nemen. Het wordt tijd dat wij dit ook doen… 

Gepubliceerd op 22 apr 2012 door TerralO3 

UPDATE Planeet X
Het Heavy-Mass Object (HMO, Planeet X, Nibiru) bevindt zich tussen de Mars en Jupiter baan onder de asteroïdengordel, en komt binnen voor een baan rond de Zon op 0.024 differentieel tot het ecliptisch vlak.  

De volgende belangrijke gebeurtenis op de tijdlijn is (mogelijk) 8 mei 2012, wanneer de Aarde de HMO baan passeert, om de baan te sluiten op iets minder dan 2 AU, ofwel ongeveer 180 miljoen mijl.  

Planeet X volgt dezelfde baan als ELENIN
Terwijl Elenin absoluut een ‘geleerde PSYOP operatie’ was, werd waardevolle informatie gecodeerd in het Elenin Orbit Diagram, die exact dezelfde baan volgde als en voorliep op ons HMO. Omdat Mars niet meer in de weg staat, zullen Astronomen beginnen met het maken van observaties na 8 mei 2012, wat het begin van onze laatste 'stille periode' is, die loopt tot ongeveer 8 juli 2012.

Na 8 juli escalatie veranderingen op Aarde
De veranderingen op Aarde nemen dan toe en beginnen te intensiveren, zoals de barensweeën van een vrouw met kind. De zon begint echt in toenemende mate te reageren, wanneer Planeet X eenmaal de perihelion positie begint te bereiken. Die te bereiken positie mogen we verwachten, maximaal twee weken voor en na de 22 september 2012 gebeurtenis. Die informatie is nog niet bevestigd, maar ik hoop dat ik die bevestiging tussen nu en 8 juli 2012 zal hebben, wanneer de veranderingen op aarde naar verwachting stuurloos zullen escaleren, op weg naar een uitlijning op 26 september 2012, hetgeen een geologische poolverschuiving voorspelt. Meer daarover in toekomstige updates! 

DOOM is back on, Baby! Elenin was an Exercise in preparation for Planet X in 2012AD!

Gepubliceerd op 1 feb 2012 door grgstaffordbackup 

De wereld kan er eind 2012 wel eens heel anders uitzien dan wij nu kennen…