30 mei 2012

Nucleaire oorlog onthuld! This will blow your mind!!
Is Wereldoorlog 3 en Armageddon aanstaande? Deze eindtijdprofetie waarschuwt ons voor een komende nucleaire oorlog. Maar waar zal deze Apocalyps optreden? Iran, Israël, Noord-Korea, China?
De Schriften vertellen ons waar deze holocaust zal plaatsvinden en waarom. Deze ontnuchterende conclusie van de profetie van Zacharia zal je haren rechtop doen staan.


NUCLEAR WAR PROPHECY REVEALED!!! - Will Blow Your Mind! Part 1 of 3

Geüpload door TiborasaurusRex op 30 dec 2010 

2012, Wereldoorlog 3, nucleaire oorlog en meltdown, atoomwapens, uranium, ICBM's (Intercontinental Ballistic Missiles), SLBM’s (Submarine-Launched Ballistic Missiles) en paddenstoel wolken…. alles meer dan 2.500 jaar geleden gedetailleerd in de Bijbel?
Dat kan niet! Dan zou je er toch al over hebben gehoord? MIS! 

Zie deze bijbelse einde van de wereld’ profetie, uitgelegd in een duidelijke en beknopte vorm, voor de eerste keer ooit! Het zal je gegarandeerd versteld doen staan! 

Vuur Oordeel – Nucleaire holocaust tijdens de laatste dagen in Gods Woord? 

NUCLEAR WAR PROPHECY REVEALED!!! - Will Blow Your Mind! Part 2 of 3
NUCLEAR WAR PROPHECY REVEALED!!! - Will Blow Your Mind! Part 3 of 3Het gaat niet om religie, of tot welk volk je behoort, of welke huidskleur je hebt, of hoe oud je bent, of wat dan ook maar. Het gaat om gerechtigheid, liefde, rechtvaardigheid en eer in de naam van de Zoon en de Vader.
Het ‘goede nieuws’, het evangelie, is dat jij en ik hebben gezondigd, wij allen zijn tekortgeschoten. Maar Jezus nam alles op zich, en alles wat je hoeft te doen, is Hem te ontvangen en met hem te wandelen.

Dit is het moment om te bidden zoals Hij zei: "Dat je waardig gevonden mag worden om aan al deze dingen, die gaan komen, te ontsnappen en te staan
​​in de aanwezigheid van de Zoon des mensen".
Er is geen reden om angstig of verdrietig te zijn, maar eerder blij. Want alle ongerechtigheid en goddeloosheid zal van de aarde worden verwijderd. Geen onderdrukking, geen verdriet, geen dood meer, geen pijn, geen leugens en bedrog meer,  geen valstrikken meer, enzovoort.

Dit is de laatste ronde. Ben je klaar? Heb je het Woord? Hou je van de Waarheid boven alle andere dingen (dat wil zeggen, Heb je de Vader en Zijn Zoon lief)? Wandel je in de Liefde? Heb je zelfs je vijanden lief? Hou je van de Heer jouw God met heel je verstand, heel je hart en ziel? Heb de ander vergeven, en heb je je naaste lief als jezelf?


Bekijk de video, en beslis voor jezelf wat komen gaat. De enige manier waarop je zal overleven, is door genade alleen... door de hand van God. Wij verdienen allemaal te vergaan... we hebben allemaal fouten, we zijn allemaal afgeweken, en niet één van ons ‘verdient’ het om te leven. Dat is waarom Hij zei, omhoog te kijken en te bidden dat je waardig bevonden mag worden, om aan alle dingen die komen te ontsnappen.
Geef God de eer, en heb ontzag voor Hem, die niet alleen het vlees kan doden, maar ook de ziel. Zijn oordelen zijn rechtvaardig, en Hij zal het bedrog openbaar maken, de leugens, de misleidingen van het beest.