3 mei 2012

Obama's wetenschappelijk adviseur zegt, ‘Chemtrails zullen de planeet redden’

John Holdren, Obama's wetenschappelijk adviseur, is van mening dat geo-engineering zal helpen het klimaat op de planeet te stabiliseren met betrekking tot de opwarming van de aarde.
Holdren ziet geo-engineering als een perfect haalbare manier om temperatuur op de planeet te laten dalen. Hij staat volledig achter het proces van het loslaten van deeltjes barium, magnesium, aluminium, nano-vezels, bacil bloedsporen en andere chemicaliën om het zonlicht van de aarde weg te reflecteren.
 

In een artikel uitgebracht in de Council of Foreign Relations Journal door de Council on Foreign Relations (CFR), is de organisatie vol lof over het gebruik van zware metalen in onze atmosfeer om opwarming van de aarde tegen te gaan. Deze redenering is een hoax, gezien het feit dat de door de mens veroorzaakte klimaatverandering een leugen is, gepleegd op de wereldbevolking door de wereldwijde machtselite en de Verenigde Naties’ IPCC. Wetenschappers over de hele wereld zijn gekomen tot het feit, dat de zon niet alleen onze aarde aan het opwarmen is, maar alle planeten in ons zonnestelsel! 

De National Institute of Health heeft vastgesteld dat geo-engineering direct verantwoordelijk is voor neurotoxinen, aangetroffen in menselijk bloed, de longen, alsmede voor het veroorzaken van een hele reeks van neurotoxische aandoeningen, zoals multiple sclerose.
Holdren voegt zich bij de man-made klimaatverandering-alarmisten, die dreigen dat opwarming van de aarde niet zal worden vertraagd of gekeerd… Eén van de beweringen is dat het ijs volledig zal smelten in het Noordpoolgebied, hoewel wetenschappelijke onderzoekers aantonen dat dit overduidelijk onjuist is!
 

Een Syracuse University studie ontdekte dat de klimaatverandering natuurlijk is en niet veroorzaakt door de mens. De onderzoekers bestudeerden de warmtecycli van de aarde,  meer dan 1.000 jaar in het verleden tot nu. Ze vonden:

  • De Aarde koelt in feite af
  • Noordpool ijskappen smelten niet
  • CO2 is niet de oorzaak van recente extreme weersveranderingen
Holdren is niet de enige die zicht vasthoudt aan deze hoax
De American Meteorological Society is bezig een beleidsverklaring  aan het opstellen, die deze leugen zal ondersteunen door te zeggen, dat "het verstandig is om het potentieel van geo-engineering te overwegen, tot het uiterste te begrijpen en opwarming te voorkomen."
 

Zie ook: 

Bron en verder lezen: Occupycorporatism.com