24 mei 2012

Pentagon insider zinspeelt op MARTIAL LAW rond 1 juli 2012


De volgende dringende e-mail komt van een vriend van mij, een toegewijde christen in New England. Het is kort, maar krachtig. Toen ik hem smeekte om meer details van zijn contactpersoon, gaf hij aan dat hij te bang was voor repercussies, wanneer hij onder druk wordt gezet voor meer informatie. Maar hij heeft me aangemoedigd om deze info naar buiten te brengen, zo snel als mogelijk!

door Pamela Rae Schuffert

Hello all,

Een compagnon kwam vandaag langs. Zijn schoonbroer werkt voor het Pentagon in een hoge rang positie in België. Hij vertelde mijn compagnon, "Als je niet uit de Amerika bent rond 1 juli, ZUL JE ER NOOIT UITKOMEN!"
 

Wat betekent dit allemaal?
Waar zinspeelt deze Pentagon bron op, dat hij niet openlijk durft te zeggen?
Eenvoudig.
Laat me zijn verborgen boodschap voor je vertalen…
BRUSSEL, BELGIË, is de thuisbasis van het NAVO-hoofdkwartier.
Het is ook het hoofdkwartier van de EU.
NAVO-troepen zullen nauw betrokken worden bij het patrouilleren van de straten van Amerika, wanneer ze uiteindelijk onder Staat van Beleg komen.
Ze hebben lang in het geheim BUITENLANDSE VN / NAVO-troepen voorbereid voor het uur van de martial law NWO overname in Amerika.

Ik heb hier uitgebreid over gerapporteerd de afgelopen jaren, zelfs Duitse troepen in Amerika geïnterviewd, die toegaven dat ook zij dit zouden gaan doen in Amerika.

De buitenlandse VN / NAVO legertroepen zullen worden betrokken bij WAPEN confiscatie en arrestaties en het schieten op niet meewerkende Amerikanen, en andere taken.
Daarom zijn zij op de hoogte gesteld van WANNEER MARTIAL LAW IN AMERIKA ZAL WORDEN GEACTIVEERD EN WANNEER ZIJ ZULLEN WORDEN GEBRUIKT OM DIT NATIONAAL UIT TE VOEREN.

Listen to radio interview here:
www.youtube.com/watch?v=W3NTvGqdubg

Twee FBI agenten waarschuwden een vriend van mij, Barbara, dat wanneer Staat van Beleg wordt uitgeroepen en in volle kracht is afgedwongen, de luchthavens in beslag worden genomen en iedereen zal worden opgesloten als ratten in een kooi.

Noord- en Zuid Amerikaanse grenzen zullen worden afgesloten om in paniek geraakte Amerikanen er van te weerhouden te vluchten naar een ander land tijdens en onder staat van beleg.

Ik dring er bij mijn lezers daarom op aan, deze waarschuwing serieus te nemen, en te letten op de periode rond 1 juli 2012, en voorzorgsmaatregelen te nemen.

Pamela