2 mei 2012

Speculaties rondom 20 mei 2012 & nieuws UPDATEPatrouillerende gewapende legertroepen Minnesota (link)Speculation IR May 20... Lots Of Chatter About Biologicals Too / Feedback From Listener30 april 2012

Greetings and God bless, Steve and Hawk,
 

Even een opmerking tussendoor. Het is mogelijk dat er niet veel van betekenis zal gebeuren rond 20 mei, maar er wordt wel veel gepraat over die datum.  

We weten over de plannen van de Occupy Wall Street organisatoren, voor 1 mei (May Day) en eventueel ook op 20 mei.  

We hebben gehoord dat er heel veel gesproken wordt over de (geheime) plannen om delen van Chicago af te sluiten en eventueel te evacueren voor de NAVO-top. Die activiteiten starten 1 mei en zijn gericht op 20 mei. We weten dat het grote betekenis heeft voor een Luciferiaans ritueel en controledatum, en waar ze verder ook maar in geïnteresseerd zijn.

Er wordt ook weer eens veel gepraat over mogelijke biologische vraagstukken... vogelgriep, Gekke koeienziekte (dook onlangs weer op in de VS!), en de vreemde situatie waar een vliegtuig werd aangehouden , want een passagier bleek naar verluidt wel of niet ‘iets’ te hebben gehad.  

Er wordt veel gepraat over een mogelijke significante aardbeving, misschien zelfs een mega-beving in die periode, als gevolg van planetaire aspecten, enz.
Dus, we hebben geen echte manier om te weten te komen OF er iets is gepland voor die tijd, maar het lijkt er op dat dit wel eens het geval kan zijn. 
Dat zou een redelijke termijn voor Biologische wapens zijn, voor Agenda 21, een Valse Vlag aanval, enz. Als het gepaard gaat met rellen, een soort van een aanval van het NBC-type, en het uitroepen van een Staat van Beleg, dan zouden aardbevingen alleen nog bijdragen aan de gewenste chaotische situatie.  

Ik weet zeker dat je dit alles al overwogen had, maar voor het geval dat, waren dit mijn gedachten. In een paar dagen, denk ik, zullen we dat weten. Ik weet zeker dat een dergelijke situatie ‘wonderen’ zou doen voor de economie…. hetgeen ook past in het plan.

God bless y’all always in His service.
JF
 

Zie ook: 

(ALERT/IMPORTANT!)- May, a month of significant events to take place! (April 28, 2012)

Gepubliceerd op 28 apr 2012 door adrinilinjunky