18 mei 2012

Update van bron Internationale Banken – ‘Waarschuwingsschoten zijn begonnen’


15 mei 2012

Steve,
 

De waarschuwingsschoten zijn begonnen. Ik zal je vertellen dat deze week zwaar is geweest in de financiële wereld, zoals ik had voorspeld dat het zou zijn vanaf mijn laatste update tot aan de winter. De nagalm van het $ 2 miljard dollar handelsverlies van JP Morgan Chase (Amerika’s grootste bank) op derivaten wordt afgespeeld en de scheuren zijn eindelijk begonnen zich te manifesteren in de fundamenten van de wereldmarkt.  

Wat je zult zien, de komende weken, is voortzetting van gesprekken en hoorzittingen over financiële regelgeving en andere dergelijke tactieken. Dit is allemaal een cover-up en een list. Het $ 2 miljard dollar verlies is gewoon een rookgordijn om de waarheid achter dit verlies van MF Global verder ten onder te houden. En, ik zal je vertellen vanuit mijn bronnen, Jamie Dimon en JP Morgan Chase waren de enige begunstigden van dat "Verlies"! In werkelijkheid heeft JP Morgan de volledige liquidatie van MF Global activa in ontvangst genomen, waardoor $ 2 miljard verlies aan derivaten geen big deal is, en wel om de volgende redenen:

1 - Amerikanen en de meeste MSM autoriteiten begrijpen derivaten niet, dus het is gemakkelijk om met clichés te gooien, grondstellingen en vaktaal, inclusief kreten voor meer regelgeving. Dus Dimon en zijn trawanten bij JPM weten dat ze gevrijwaard zullen zijn van alle geschillen. Hij was nu eenmaal opnieuw gekozen als CEO van de JPM raad van bestuur. Waarom?
Omdat hij het verlies van JPM transacties met MF Global’s "ontbrekende" $ 2 miljard behandelt. JPM wist al maanden tevoren van het verlies aan derivaten.

2 - Het $ 2 miljard verlies zal leiden tot de nodige verontwaardiging van Amerika’s Bankier (Dimon) om een beroep te doen op meer vermogen ten gunste van de Too Big To Fails (TBTF) Banken. Dit zal hen in staat stellen om het faillissement van de afbrokkelende economie verder te liquideren, net lang genoeg dat het hen in staat stelt om verder te liquideren en Amerika's rijkdom in steeds minder handen opeen te hopen. Dit alles voor de aanstaande ineenstorting van de Euro, die deze winter zal optreden. Dit $ 2 miljard JPM handelsverlies is de perfecte katalysator, nodig voor de MSM, om het bedrog en de verwarring gaande te houden.


Griekenland is voorbij gegaan aan het punt van geen terugkeer, en RBS, UBS, Satander en SG brengen allen de definitieve rampenplannen voor een terugtrekking uit de Euro en herinvoering van de Drachme ten uitvoer. Dit gebeurt zeer snel, een hyper snelheid creërend en massaal dumpen van Euro obligaties, zoals we die nog nooit eerder gezien hebben. De acties van Griekenland zullen inspireren tot bezuinigingsmaatregelen voor Italië, Spanje en Portugal om hetzelfde te doen. Frankrijk zal in een neerwaartse spiraal komen, omdat de Fransen het meest worden blootgesteld aan deze komende crisis, meer dan enig ander land in de eurozone. Kijk naar Francois Hollande, die een exit uit de Euro zal willen bewerkstelligen, als gevolg van overweldigende druk van zijn uiterst links socialistische partij. Hollande moet zich onderwerpen, want als hij dat niet doet, zou dat politieke zelfmoord betekenen.

Hetzelfde geldt voor Duitsland, de partij van Merkel verloor gigantisch in de grootste staat van Duitsland: Noord Rijnland Westfalen (NRW). Zoals het met NRW gaat, zo zal het gaan met de rest van Duitsland. De Anti Euro gedachte is sterk en kan niet worden gestopt, ongeacht wat de bankiers doen.


De euro staat op zijn laatste benen. Ik zie deze valuta niet doorgaan in 2013. Er zal snel een streepje bijkomen voor de dollar als een soort ‘veiligheidsdeken’, maar ook dat zal mislukken als eenmaal de Amerikaanse derivaten onthulling niet langer verborgen kan worden gehouden. De laatste strohalm, die dit kaartenhuis naar beneden zal brengen, zal de onthulling van $ 200 - $ 300 biljoen van de Amerikaanse derivaten zijn. De derivaten bubble zal springen 

Wat Dimon en JPM hebben geseind naar de wereld machtselite en bankiers, in code, is eenvoudig dit.... "Het is tijd om uit de kunstgreep (list) te komen".

Best Regards,

V.
 

Zie ook: