31 mei 2012

Vleesetende Bacteriën - Illuminati Card game kaart ‘Flesh-Eating Bacteria’ toont vooraf geplande ziekte

Het gaat om een zeer agressieve bacterie zoals de afbeelding ons toont. Een bacterie die agressiever is dan enig zuur en een mens bij het leven verslindt. 

In het verleden hebben we al laten zien dat het Illuminati Kaartspel de zware aardbeving in Japan toont, waardoor het  er sterk op lijkt dat deze vooraf gepland werd door de machtselite, de Illuminati.


Volgens een andere Illuminati kaart "Flesh-Eating Bacteria” kunnen we wachten op een andersoortige ramp. De kaart zegt het volgende:
 

"This is not an instant attack. Any science group can aid the target place. The Center for Disease Control has triple power to aid the target place. If the attack succeeds, the target is devastated." 

"Dit is niet een directe aanval. Elke wetenschappelijke groep kan helpen het doel/de doelgroep te plaatsen. De Center for Disease Control heeft een driedubbele macht om het doel te helpen plaatsen. Wanneer de aanval succesvol is, wordt de doelgroep vernietigd."

De nieuwste vleesetende ziekte-uitbraak over het hele zuidoosten van de VS suggereert dat de hele ramp ook vooraf is gepland.

Onderstaande tabel toont een sterkte stijging van deze bizarre ziekte:


Google Trends - Flesh Eating Bacteria 2004 - 2012
Zie ook: 
Ze was juist bezig met het onderzoeken van de beruchte MRSA-bacterie, dienecrotiserende fasciitis’ (Vleesetende ziekte) veroorzaakt…