19 mei 2012

Vreemdelingen aan de poort: Is Mexico Iran’s nieuwe grenslijn met de VS?
17 Mei 2012 - MEXICO - De Mexicaanse autoriteiten hebben een Hezbollah-netwerk opgerold, gebouwd in Tijuana, net over de grens van Texas, en dichter bij de Amerikaanse huizen dan de terroristische schuilplaatsen in de Bekaa vallei zijn bij Israël. Het doel, volgens een Koeweitse krant dat rapporteerde over het onderzoek: om doelen in Israël en het Westen te treffen.


Door de jaren heen heeft Hezbollah - rijk door Iraans olie- en drugsgeld - een omzet gegenereerd door omgang met Mexicaanse drugkartels en mensensmokkel naar de VS…  

Een ander artikel uit 2010 in de Washington Times stelt, dat "met nieuw bewijs van Hezbollah-activiteit net ten zuiden van de grens met Mexico, en tal van meldingen van moslims uit verschillende landen, die zich voordeden als Mexicanen en de grens overschrijden met de Verenigde Staten, staat de nationale veiligheid een nachtmerrie te wachten".
Dit komt overeen met een recent onderzoek, uitgevoerd door de Universiteit van Georgetown, waaruit bleek dat het aantal immigranten uit Libanon en Syrië, dat woont in Mexico, de 200.000 overschrijdt. Syrië, samen met Iran, is een van de sterkste financiële en politieke Hezbollah-aanhangers, en Libanon is het immigrantenland van herkomst. 

Een jihadistische cel in Mexico werd onlangs gevonden met een ​​wapenbevoorrading van 100 M-16 geweren, 100 AR-15 geweren, 2500 handgranaten, C4 explosieven en anti-tank munitie. De wapens, zo bleek, waren gesmokkeld door de moslims uit Irak. Volgens dit rapport, "voor de hand liggende problemen zijn ontstaan ​​met betrekking tot de aanwezigheid van Hezbollah in Mexico en mogelijke banden met Mexicaanse drugshandel organisaties (DTO's), die zich langs de Amerikaans-Mexicaanse grens bevinden."  

De Mexicaanse regering maakt zich zorgen over een cultuur conflict in hun eigen achtertuin... Moslimvrouwen met hoofddoeken zijn inmiddels een vertrouwd gezicht… 

Bron en verder lezen: Theextinctionprotocol.wordpress.com