20 mei 2012

Walmart monteur schreef satanische symbolen op auto tijdens olie verversen


Walmart Mechanic Wrote Satanic Symbols On Car During Oil Change, Customer Claims (May 18, 2012)

Gepubliceerd op 17 mei 2012 door adrinilinjunky 

Een klant van winkelketen Walmart zegt, dat ze een onaangename verrassing op haar auto vond na een olieverversing 

De Texaanse vrouw uit Fort Worth, bekend als Jessica, beweert dat een Walmart monteur met "een bepaalde houding" satanische symbolen, waaronder het "merkteken van het beest", gekrabbeld heeft op de onderkant van haar auto tijdens het verversen van de olie. Jessica zegt dat ze pas op de hoogte was van de symbolen door een monteur van een andere Walmart, die dit pas later had opgemerkt. Hij zei dat hiervoor blauwe kit was gebruikt, dat normaal ook wordt gebruikt in Walmart auto-onderhoud garages."Wie doet dat nou?" vertelde Jessica aan CBS Dallas-Fort Worth. "Ik bedoel, wat als het een vloek is?" Jessica’s auto-ongeluk zou niet de eerste zijn in een hele reeks bizarre incidenten nabij Walmart winkels de afgelopen tijd.
Het eerste geval was naar verluidt een ratelslang, die een man beet, terwijl hij aan het ​​winkelen was in het tuingedeelte van Walmart in Washington deze week. In februari werd een scheermesje gevonden in een gloednieuw babybedje, gekocht in een Walmart in West Virginia, wat resulteerde in lichte verwondingen.
Bovendien werden meerdere klanten geprikt door injectienaalden, gevonden in de kleding bij een Walmart in Georgië afgelopen december. 

En dan zijn er nog de controversies die, zoals in het geval van het satanische auto incident, meer te maken hebben met menselijke interactie. Donnell Battie bijvoorbeeld klaagt Walmart aan voor een miljoen dollar, nadat een 16-jarige zou hebben omgeroepen, "Alle zwarte mensen moeten de winkel verlaten!", aldus de International Business Times 

Maar daar eindigt het niet bij. Op het corporate niveau bevindt Walmart zich tevens in diep water door een groot aantal claims. De grote winkeliersafdeling in Mexico wordt onderzocht voor, naar verluidt, het stimuleren van het aantal winkels in het land met behulp van omkoping. Het Amerikaanse Labor Department beboette Walmart reeds eerder deze maand voor het uitsluiten van overuren betalen aan haar werknemers. 

Walmart’s logo veranderde toen Obama president werd. En het is bijna hetzelfde als van het merkteken van het beest, dat Ken Peters zag getatoeëerd op de handen van mensen tijdens de verdrukking.