10 juni 2012

Bilderberg 2012 - Waren Mitt Romney en Bill Gates er?


Weer een conferentie voorbij. Charlie Skelton praat met enkelen van de 800 activisten buiten de poorten om te kijken wat ze geleerd hebben… 

Een banner verwelkomt de Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney op de Bilderberg conferentie 2012 

Grote namen, groot geld, grote beslissingen, grote menigten
Vier ooggetuigen van het hotelpersoneel vertelden me: Willard Mitt Romney was hier bij Bilderberg 2012! Mijn vier ooggetuigen zagen hem naar binnen gaan. Romney's kantoor in eerste instantie weigerde zijn aanwezigheid als Bilderberger te bevestigen. Zijn mensen zeiden later dat het hem niet was…

Dus, werd hij gekroond, of moest hij zingen voor zijn diner? Zal Mitt Romney volgen in de voetsporen van Clinton, Cameron en Blair, die Bilderberg ook hebben bijgewoond, en kort daarop leider werden? Vier jaar geleden, volgens velen, was ook Senator Obama bij de Bilderberg conferentie aanwezig. In dit exact zelfde hotel. Heeft Romney zijn knieën gebogen voor David Rockefeller? Dat klinkt oneerbiedig, maar het is een serieuze vraag! 

De officiële deelnemerslijst is nonsens Bill Gates (hoogstwaarschijnlijk) verlaat Bilderberg 2012 

The Washington Post zag Bill Gates binnenkomen. En ik heb drie ooggetuigen van binnen, die bevestigden dat hij hier was. Dit is zijn oor… Je zult niet de namen: Mitt Romney of Bill Gates op de officieel vrijgegeven definitieve lijst van deelnemers vinden, omdat, nou ja, de lijst een rookgordijn is. Het is geen volledige lijst van mensen die naar Bilderberg gaan!  

Een verandering in het regime van Syrië op de agenda van de Bilderbergers Bassma Kodmani van de Syrische Nationale Raad verlaat Bilderberg 2012  

Bilderberg 2012 werd bijgewoond door Bassma Kodmani als een 'internationale' deelnemer en hoofd van de Syrische Nationale Overgangsregering. Dus wie is Bassma Kodmani? Het antwoord op die vraag is ook het antwoord op de vraag: Wat gebeurt er toch allemaal in Syrië?
Dit is waar het interessant wordt (en verontrustend) voor Bilderberg volgers. Bassma Kodmani, bij de Bilderberg conferentie 2012, geeft duidelijk aan dat voor de machtige elite, de poging om president Bashar Al-Assad omver te werpen en een NAVO-vriendelijke regering te vormen, onderwerp van gesprek is.  

Kodmani was bij Bilderberg in 2008, de laatste keer hier was in Chantilly. Ze is lid van de Europese Council on Foreign Relations - haar moedergroep, de Council on Foreign Relations, is een soort über lobbygroep, een paar treden lager dan Bilderberg, maar nog steeds enorm machtig. 

Wereldwijde samenzwering
Er wordt een wereldwijde samenzwering georkestreerd onder onze neuzen door een extreem machtige en invloedrijke groep individuen, die veel van 's werelds welvarendste mensen, politieke topmensen, elite uit de bedrijfswereld, handel, media, onderwijs, gezondheidszorg, etc. vertegenwoordigt, wiens doel het is om één fascistische wereldregering te creëren, ontdaan van de huidige nationale grenzen…. de Nieuwe Wereldorde (NWO). Hun illusie die gegeven wordt, zal ‘vrijheid’ zijn. 

Hun hoofddoel is:
Totale controle over ieder mens op aarde, en de wereldbevolking drastisch reduceren met 90% ! 

Bilderberg conferentie één van de belangrijkste vergaderingen
Geen enkele andere vergadering wordt bijgewoond door de leiders van alle grote internationale instituten, zoals de Wereldbank, het IMF, de VN, en de EU.
Samen zijn dit de mensen die de wereld controleren en beheersen, en die hun besluiten maken voor de toekomst, onder leiding van koningin Beatrix. Zij heeft dus een dubbele (geheime) agenda, en onze politici zijn slechts de puppets, de marionetten in het eindspel. Nederland behoort tevens tot de grootste Bilderberg landen.


Bron en verder lezen: Guardian.co.uk