26 juni 2012

De Killshot voorspelling – Ed Dames heeft GELIJK!

Remote viewers zeggen het einde van de huidige wereld, zoals we die nu kennen, door een alles vernietigende serie zonnevlammen te hebben 'gezien': de ‘Killshot’.


Onlangs liet ik weten, dat de betreffende video over deze voorspelling totaal verdwenen was van het internet. Maar na wat zoeken en speuren, kwam ik onderstaande video tegen, een full length video van de oorspronkelijke 3 delen van majoor Ed Dames: 

The End - Remote Viewing Predictions – YouTube

Geüpload door bill1224601 op 29 feb 2012 

De titel en kwaliteit van de video zijn echter gewijzigd, maar dit moet hem zijn! The Killshot Prediction - Ed Dames is RIGHT!

Geüpload door RVProducts op 9 mei 2008 

Er zijn misschien wel zo’n 20 voorspellingen die Major Ed Dames deed op de nationale radio, die al uitgekomen zijn met schokkende nauwkeurigheid. De feiten rond veel van deze voorspellingen zijn in detail opgenomen op zijn DVD documentaire: "Viewing the Future". 

Enkele nauwkeurige voorspellingen van Ed Dames, gebruikmakend van Remote Viewing, die reeds uitkwamen, omvatten:
een nieuwe dodelijke gewassen schimmel, een Russisch nucleair incident, toekomstige omstandigheden in Afrika, informatie rond Steve Fossett,  stervende bijen, muterende kikkers, details rondom Natalie Holloway, Noord-Korea die kernwapens ontwikkelt, een 9.0M aardbeving in Indonesië, torenhoge goudprijzen, het vinden van de BTK killer (een seriemoordenaar) en nog veel meer! 

Zie ook: 


Een fragment: 

NASA weet van Planeet X… De Black Ops (Geheime Operaties) weten van Planeet X… Het Vaticaan weet van Planeet X (ofwel Wormwood). Ja, het Vaticaan!, alwaar zij in een Black Ops Laboratorium het object goed in de gaten houden. Zij weten exact waar Planeet X zich bevindt. 

Majoor Ed Dames leidde een remote viewers team op hoog niveau; en zij waren getraind door het leger. Zij hebben nu hun video geupdated: The Killshot Prediction - Ed Dames is RIGHT! (zie hierboven). 

Ook Cliff High van Halfpasthuman.com is in staat geweest predictive informatie samen te stellen. Cliff voorspelt dat er een enorm waterverplaatsing gebeurtenis zal plaatsvinden, ten gevolge van een asteroïde  of meteoren impact, ergens rond februari (of vroeg in) 2013. Hij ziet ook aliens, dus dat komt weer overeen met de Maya profetie. 

En dan hebben we nog de Farsight Institute, een andere groep remote viewers; deze mensen zijn militairen. Wat zij voorspellen, is dat vanaf nu tot begin / midden 2013 zij vier dingen heel duidelijk zagen: 

1     Impacts van meteoren, die tsunami’s en vulkaanuitbarstingen? veroorzaken. (Openb. 6:12-13  Ik zag, toen het zesde zegel verbroken werd, hoe er een zware aardbeving kwam. De zon werd zwart als een rouwkleed en de maan werd bloedrood. De sterren vielen op de aarde, zoals late vijgen die door een stormwind van de boom worden gerukt.)

2     Omvangrijke en heftige overstromingen van kustgebieden – tsunami’s.

3     Extreme zonnestraling, hetgeen dus overeenkomt met wat Ed Dames zegt.

4     Stormen en andere extreme weersomstandigheden. 

Ook de volgende gegevens werden door hen gezien: 

1     Massale herorganisatie kustplaatsen, overlevenden, FEMA kampen.

2     Het instorten en redden van wereldwijd functioneren van regeringen.

3     Afbreken van het voedseltransportsysteem.

4     Afbreken van het … transportsysteem.

5     Omvangrijk verlies van gebouwen nabij de kust. 

Zij vonden het tevens heel vreemd dat het ruimtevaartprogramma midden vorig jaar abrupt werd beëindigd, en dat is het! Zij (NASA) weten het…
En dan hebben we deze Wereldzaadbank… Zij weten het.
VS en globale schulden… Zij weten het.
Graven, graven, overal… eindeloze artikelen over bunkers en ondergrondse bases in Rusland, China… en wereldwijd. 

En nu komt NASA met het feit dat zij plannen maken voor extreme zonnestormen in 2012 en begin 2013, wow! 

Vergeet ook John Moore niet, en alle informatie die híj naar buiten heeft gebracht...