27 juni 2012

De verzameling van duizenden in Egypte – Laatste farao stervende als Egyptische crisis zich verdiept

Laatste farao Hosni Moebarak naar verluidt stervende terwijl de Egyptische crisis zich verdiept 


Voormalige Egyptische president Hosni Moebarak op een foto van september 2011 

Ex-president Moebarak kreeg een hartstilstand in de gevangenis en werd onlangs overgebracht naar een militair ziekenhuis. Staatspersbureau meldt dat Moebarak klinisch dood is, maar die berichten blijken niet te kloppen. De ex-president ligt in coma. 

"En op die dag zal een grote bazuin klinken" 

In de krant The daily Telegraph (Sydney) van 21 juni 2012, onder het kopje ‘Wereld’, pagina 26 en 27, is het volgende te lezen: 

Heralds "Last Pharaoh dying as Egypt's crisis deepens" 

Een foto onder deze nieuwskop toont een jonge Egyptische man met een tekening van de schedel en botten.
Een andere foto toont een jongeman met een bord, dat vermeldt:  

"Vertrek & Laat ons leven"  

Het artikel zegt onder meer het volgende:
"Egypte's Hosni Moebarak was gisteravond aan de beademing na een beroerte in de gevangenis, het land in nog meer onzekerheid achterlatend, net als een potentiele explosieve strijd geopend is over de vraag, wie hem zal opvolgen."  

Nog een klein artikel op dezelfde pagina (27) beweert: 

“Lente was gewoon een Fata Morgana”

De Toren van Babel

De koningen van de aarde scharen zich in slagorde en de machthebbers spannen samen tegen de HERE en zijn Gezalfde. Psalm 2:2

Tienduizenden Egyptenaren vieren met vuurwerk feest vanwege de verkiezing van Mohammed Morsi, die mogelijk al binnen enkele jaren samen met Iran een heel ander soort vuurwerk in het Midden Oosten zal veroorzaken… 

Voor de iets beter geïnformeerde Westerling die niet langer in de propaganda van de politici en massamedia trapt, komt de machtsovername van Egypte door de Moslim Broederschap niet als een verrassing. Morsi gaf tijdens de verkiezingscampagne zijn steun aan een moslimgeestelijke, die een grote menigte beloofde dat Morsi, als hij gekozen zou worden, oorlog tegen Israël zou voeren en Jeruzalem zou 'bevrijden'.  

Coalitie voorzegd in profetieën
De strategische 'balans van pressie' die Morsi met Iran wil vormen, kan daarom maar op één gezamenlijke aartsvijand gericht zijn: de kleine Joodse staat Israël. Het 'toeval' wil dat alle landen die sinds vorig jaar ten prooi vallen aan de 'Arabische lente' -Libië, Egypte, straks ook Syrië- volgens 2600 jaar oude Bijbelse profetieën in de laatste fase van de 'eindtijd' een kortdurende islamitische coalitie zullen vormen met Iran en andere landen, die vervolgens een frontale aanval op Israël zal uitvoeren. 

Xander 

Bron en verder lezen: Dailytelegraph.com.au en Xandernieuws.punt.nl