27 juni 2012

Een Nieuwe Wereld Orde blootgelegd - door Walter Veith


221B - A New World Order / Total Onslaught - Walter Veith

Geüpload door OfficialADTVChannel op 9 okt 2011 

Deze zeer informatieve DVD vertelt over het ontstaan ​​van een Nieuwe Wereld Orde en het doel ervan, met al zijn politieke en sociaal-economische gevolgen… gevolgen, waar je misschien nog geen weet van hebt. De intriges achter de oprichting van een universele orde die het geweten van de mensheid dicteren, worden duidelijk onthuld door professor Walter Veith, die je boeit vanaf het begin tot het eind. 

Ook onze koningin Beatrix (en nog vele andere topfunctionarissen!) passeren in deze video de revue als hoge Vrijmetselaars. Beatrix is lid van het zeer machtige Comité van 300, een soort van voorlopige wereldregering.


Deze presentatie gaat in op gebeurtenissen die leidden tot deze orde, zoals de grote terreuraanslagen uit onze geschiedenis, en de strijd tegen de zogenaamde ‘as van het kwaad’, en hoe deze nieuwe structuur, deze nieuwe wereldregering, persoonlijk invloed zal hebben op de levens van burgers wereldwijd.

De bomaanslag in Oklahoma City, de gebeurtenissen van 11 september 2001, de ​​herverdeling van de welvaart en de NWO effecten in Afrika komen ook aan de orde in deze informatieve documentaire.