5 juni 2012

Eiwit paardenmiddel bij BrandwondenEenvoudige en effectieve manier om brandwonden te behandelen met behulp van eiwit. Eigenlijk een heel goed middeltje, je hebt het altijd in huis, het is praktisch, zuiver en goedkoop… “Een eitje helpt je vooruit!”


Deze methode wordt in een training van brandweermannen gegeven.
Wanneer er een brandwonde ontstaat, ongeacht de omvang, de eerste hulp is altijd het plaatsen van het getroffen gebied onder stromend koud water, tot de warmte afneemt en ophoudt de huid te verbranden. 
Vervolgens het eiwit verspreiden over de brandwond. 

Iemand verbrandde een groot deel van haar hand met kokend water…
Ondanks de pijn, hield ze haar hand onder stromend koud water en brak 2 eieren, het eiwit gescheiden, klopte het een beetje op en deed haar hand daarin.
Haar hand was zo verbrand, dat het eiwit opdroogde en een witte film vormde. 

Ze hoorde later dat het eiwit een natuurlijke collageen is en nog minstens een uur lang, laag voor laag moest worden aangebracht op de witte laag op haar hand.
In de namiddag, voelde ze geen pijn meer en de volgende dag, was er nauwelijks een rode markering op de plek van de brandwond te zien. Ze had gedacht dat ze er een afschuwelijk litteken aan over zou houden, maar tot haar verbazing, na 10 dagen, was er geen spoor meer van haar brandwond over. De huid had haar zelfde normale kleur terug!
Het verbrande gebied was volledig geregenereerd dankzij de collageen in het eiwit, in werkelijkheid een placenta vol vitaminen!


Bron: Mfvdd.be

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl