29 juni 2012

Film: ‘Jezus geboren omdat Maria was verkracht’… Godslasterlijk!Filmregisseur Verhoeven


Paul Verhoeven heeft een geldschieter gevonden voor zijn sinds jaar en dag aangekondigde speelfilm over het leven van Jezus. Dat meldt de Amerikaanse filmwebsite Deadline. 

De Amerikaanse producent Chris Hanley zou in het project willen stappen. Hij produceerde films als American Psycho en Virgin Suicides. Het scenario komt van Roger Avary, die wereldberoemd werd met zijn script voor Pulp Fiction van Quentin Tarantino.

Avary zal zich baseren op het boek ‘Jezus van Nazareth - een realistisch portret’ dat Verhoeven in 2008 samen met journalist Rob van Scheers schreef.


Het boek is niet onomstreden!
Verhoeven concludeert -na jarenlang onderzoek beweert hij- dat Jezus niet ter wereld kwam door de maagd Maria, en dat Jezus niet de Zoon van God is, maar is geboren uit de verkrachting van zijn moeder door een Romeinse soldaat. Ook zou Jezus van Nazareth een radicale profeet zijn geweest, die de hemel op aarde had willen vinden… What??? 

En Hollywood is niet anti-christelijk?
Christenen en het christelijke geloof worden al jaren aangevallen door Hollywood, dat wanhopig zijn immorele cultuur toont. Men kan er vanuit gaan dat christenen nog veel meer beledigende aanvallen over zich heen zullen krijgen… 

Nog meer uit Hollywoods koker te verwachten
Hollywood maakt zich op voor nog meer religieus getinte films. Darren Aronofsky (Black Swan) is bezig met Noach, en Ridley Scott (Prometheus) bereidt een film over Mozes voor.
 

Movie: "Jesus Born Because Mary Was Raped" Blasphemous!

Gepubliceerd op 26 jun 2012 door paulbegley34 

‘Dear God Have Mercy on the soul of Hollywood Director Paul Verhoeven.’


Bron: Ad.nl