10 juni 2012

Guillotines Next? 11 voorbeelden die aantonen dat Onthoofden wereldwijd in opkomst is


Wie had ooit gedacht dat we zouden spreken over een epidemie van onthoofdingen aan het begin van de 21ste eeuw? Helaas lijkt het erop dat onthoofding een enorme comeback aan het maken is, en is uitgegroeid tot een favoriete vorm van executie in de gehele wereld.


Onlangs hebben we brute onthoofdingen in het Midden-Oosten, in Mexico, in Afrika, in India en zelfs in de Verenigde Staten kunnen gezien. Dus wat komt daarna? Ik denk dat het belangrijk is om bloot te leggen, wat er daar buiten werkelijk aan de hand is. 

Ver van mijn bed show?
Soms is het heel gemakkelijk om te zitten in comfortabele woningen, omringd door mensen die we liefhebben, en het verschrikkelijke kwaad in onze wereld van vandaag te negeren. Misschien denk je dat dit iets is, dat slechts gebeurt "aan de andere kant van de wereld" en dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. 

Wat zou jij doen?
Wat zou je op een dag doen als je voor de keuze wordt gesteld, OF buigen voor tirannie OF het verliezen van je hoofd? Wat zou je doen als je op een dag werd bedreigd met onthoofding, wanneer je niet afziet van je geloof?
Onze wereld wordt steeds meer een slechte plaats om in te leven, en in de komende maanden / jaren zal de druk om je te onderwerpen aan tirannie en fascisme alleen maar toenemen. 

Hier volgen 11 voorbeelden die laten zien dat onthoofding is uitgegroeid tot een favoriete vorm van executie...  

#1  De meeste mensen brengen "onthoofdingen" niet in verband met Noord-Amerika, maar de waarheid is dat ze vaak voorkomen in Mexico tijdens drugsoorlogen. Bijvoorbeeld, slechts een paar weken geleden werden 49 lichamen zonder hoofd gevonden in de buurt van de stad Monterrey, Mexico. Bij een ander schokkend incident werden onlangs 18 onthoofde lijken ontdekt in de buurt van de stad Guadalajara, Mexico. 

#2  Je hoort er uiteraard niets over in de mainstream media, maar het is heel gewoon voor moslims die zijn bekeerd tot het christendom, om te worden onthoofd voor hun geloof door bendes van burgerwachten in veel gebieden van het Midden-Oosten. Een absoluut brute onthoofding die onlangs werd getoond in Egypt Today krijgt veel aandacht. Ik dacht over het plaatsen van de video in dit artikel, maar ik kon het niet. Veel kinderen lezen deze artikelen, en kinderen moeten zeker niet naar deze video gaan. Ik schrijf erover omdat ik denk dat het belangrijk is dat mensen begrijpen wat er werkelijk aan de hand is.  

#3  Een bizarre onthoofding gebeurde onlangs ook in India. In dit geval werd een beroemde Indiase actrice ontvoerd en vastgehouden voor losgeld. Een recent artikel in de The Telegraph beschreef hoe het verhaal zich afspeelde...  

#4  Onthoofdingen komen steeds vaker ook in Afrika voor. Zo werden onlangs 40 mannen, vrouwen en kinderen onthoofd in Nigeria, toen hun dorp werd aangevallen en tot de grond afgebrand. 

#5  Onthoofdingen vinden plaats in Europa. Het volgende is een verhaal uit Duitsland, dat de Huffington Post maandag heeft gemeld... “Een Duitse man werd gezien boven op zijn dak, een mes in de ene hand en het hoofd van zijn vrouw in de andere vanmorgen. De onbekende 32-jarige man schreeuwde naar verluidt "Allahu Akbar", wat betekent: "God is groot" in het Arabisch…”

#6  Een heel vreemde onthoofding vond plaats in Canada, een tijdje terug. Het volgende is een update van het verhaal van CBS News... “Vince Li, de man die een medepassagier op een Greyhound-bus in Canada onthoofdde en kannibaliseerde, heeft het recht verkregen om het terrein van het psychiatrisch ziekenhuis te mogen verlaten, waar hij wordt vastgehouden...”
Is dit niet zeer verontrustend? 

#7  In Pakistan worden onthoofdingen vaak uitgevoerd op vijanden die vooral worden gehaat… 

#8  In Somalië, als je ervoor kiest een christen te zijn, zul je dit hoogstwaarschijnlijk moeten betalen met je leven. Het volgende is hoe Open Doors beschreef, wat er gebeurde met een jongeman die zich tot het christendom bekeerde… “Juma Nuradin Kamil, een christen bekeerd vanuit de islam, werd ontvoerd en later, op 2 september, onthoofd gevonden aan de rand van Hudur City in de regio Bakool, in het zuidwesten van Somalië. Volgens Compass News, bevestigde een bron in Mogadishu, die banden zou hebben met de ondergrondse kerk in Somalië, de moord op Kamil. Op 21 augustus werd Kamil gedwongen in een auto te stappen, door drie vermoedelijke islamitische extremisten uit de al Shabaab terroristische groepering…” 

#9  Zelfs de aanwezigheid van Amerikaanse troepen in Afghanistan verhinderen niet, dat de plaatselijke christenen ontvoerd en onthoofd worden.  

#10  In Thailand slachtten islamitische extremisten een hele familie en onthoofdden een 9-jarige jongen, omdat zij zich niet wilden onderwerpen aan tirannie.

#11  Onthoofdingen gebeuren dus zelfs in de Verenigde Staten. De politie zegt dat een vrouw in San Antonio onlangs haar zoontje onthoofdde en wat van zijn lichaamsdelen at…  

Het Beest komt op…
Het doel van dit artikel is om iedereen te doen beseffen, dat grote aantallen mensen op beestachtige wijze worden afgeslacht over de gehele wereld. Heel vaak worden ze afgeslacht voor wat zij geloven.

En een ander doel van dit artikel is om iedereen zover te krijgen, na te denken over wat zij zouden doen in een vergelijkbare situatie. Als je geconfronteerd wordt met ofwel afstand te doen van wat je gelooft, of het verliezen van je hoofd, wat zou je dan kiezen? Is waar je achter staat de moeite waard om voor te sterven?

Op een dag kun je gedwongen worden om een soortgelijke keuze te maken. Ik hoop dat je er klaar voor bent wanneer die dag komt, want die dag komt spoedig! En die dag heet in bijbelse termen: de Grote Verdrukking. 

Openbaring 20:4-5  En ik zag de zielen van hen, die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus en om het woord van God, en die noch het beest noch zijn beeld hadden aanbeden en die het merkteken (RFID-chip) niet in hun voorhoofd en in hun hand ontvangen hadden; en zij werden weder levend en heersten als koningen met Christus, duizend jaren lang. De overige doden werden niet weder levend, voordat de duizend jaren voleindigd waren… 

Zie ook: 


Bron, links en verder lezen: Endoftheamericandream.com