21 juni 2012

Insiders antwoord op Griekse verkiezingsfaçade - de Euro c’est fini18 juni 2012

Steve,
 

Vertel ze alsjeblieft ook mijn berichten nog eens te lezen. Ik heb gezegd dat er de officieuze instorting is; dit komt van echte insider bronnen 

De officiële instorting zal nog steeds plaats gaan vinden in de herfst / winter van 2012. De Euro heeft een motie van wantrouwen gekregen van alle grote geldspelers. Ze zijn allemaal uitbetaald. In een 21e eeuw goedkeuringssysteem zullen de grote spelers altijd uitbetaald worden en inzetten voor de continuering in activa en aandelen, wat we momenteel zien zonder de belachelijke "magische" DOW (JONES) die boven de 12K blijft, dankzij de PPT en insiders. 

Steve…. Ze laten je in de waan, wanneer ze verklaren wat ze willen verklaren en niet volledig verklaren wat duidelijk is uitgespreid voor hun ogen. Vertel je luisteraars om de financiële huizen in orde te krijgen, en zie de gebeurtenissen zich ontvouwen. Ze moeten begrijpen dat zij zijn getrakteerd op zeer intieme informatie op hoog niveau, uit bronnen van het top internationale bankwezen. Ik zweer op alles wat waar is, dat de Euro is afgedaan, het is officieus ingestort in de ogen van de elites. Het voortgaande theater (dekmantel) is voor de massa's om zich over te geven. Wanneer alle grote banken hun kredietwaardigheid verliezen, als controle op het kapitaal plaatsvindt, als de werkloosheid meer dan 50% is, als je bank runs hebt, bank holidays, aanhoudende anarchie, mijn vriend, dan heb je een ineenstorting.

Hoewel de Syriza partij verloren heeft…, Steve, je luisteraars moeten begrijpen dat het gewoon meer tijd betekent voor de middenspelers om de laatste hand te leggen aan het Griekse karkas. Kijk eens naar de stemmingsfraude in de komende dagen. De mensen in Griekenland gaan een Euro exit zien als de enige optie, die hun land zal doen overleven. We liggen op schema met alles wat ik heb gezegd en gepost. 
 

De euro is een ingestorte munt zonder waarde onder de elites. Zodra de middenspelers klaar zijn, zie je dat de "OFFICIELE INEENSTORTING" plaats gaat vinden binnen vier tot zes maanden. Dit wordt gedaan!

Steve, hier is de REALTITEIT voor alle twijfelaars:

Alle topbedrijven waaronder degene waar ik voor gewerkt heb, hebben al hun topklanten geadviseerd uit hun liquide middelen / onvaste activa te gaan.  

Alle topfirma's en banken waren twee jaar geleden al voorbereid en klaar voor de Euro val.  

Elites hebben zich teruggetrokken uit de Euro.  

De FED heeft veilige afschermingen geïmplementeerd tegen euro blootlegging. Met andere woorden: geen verdere hulp voor de Eurozone. 

Bank runs, niet alleen door mensen... maar door multinationals, die er miljarden per dag uittrekken.  

PNB Paribas en Deutsche Bank in aandeelhoudersvergaderingen hebben Griekenland tot een mislukte staat verklaard en de Euro voor dood. 

De Zwitsers hebben een plan opgesteld voor de Euro val reeds twee jaar geleden; alle kapitaal controles nu op hun plek, werden toen gepland. 

Alle grote Euro banken crediteren ratingverlagingen / afwaarderingen, waaronder Nederland…. het Verenigd Koninkrijk is de volgende.

Zoals ik al zo vaak gezegd heb, Griekenland is een symptoom, het zal zich verspreiden. Spanje zal warm lopen met koorts en een koortsachtige dood branden. Deze besmetting is niet alleen (door) Griekenland. De spin meesters proberen iedereen gefocust te houden op dwaze verkiezingen, hetgeen niets betekent wanneer de echte harde cijfers de waarheid vertellen! Dit gaat niet over een klein land in het zuiden van Europa. Dit gaat om ongeveer de hele eurozone! Ik geef je lezers informatie, zes maanden op voorhand. Let op een aandelenpiek deze week, gevolgd door een schok en dan een treffer voor de SLV en de GLD ETF... Alles beweegt op schema, niets is veranderd. Voorbereiden, voorbereiden, bereiden.

V
 

Dit is een vervolg van:

BBC Speechless The Collapse Is Coming by illuminati Dec 2012

Geüpload door againstlucifer op 26 sep 2011 

Illuminati plande voor vernietiging in Europa in 2012 - blootgelegd! Ondernemer / handelaar op de BBC zegt in een pijnlijk openhartige interview dat de eurozone aandelenmarkt zal crashen. De BBC interviewer is zichtbaar geschokt en sprakeloos, wanneer de handelaar Alessio Rastani voorspelt dat de "Market is Toast".