14 juni 2012

Profetisch bericht: God heeft de tijd ingekort!


Profetisch bericht; God heeft de tijd ingekort!

Gepubliceerd op 13 jun 2012 door eindtijdspace 

12 juni 2012 - Twee engelen van God geven o.a. door:
De technologische gevallen engelen bespelen de media wereldwijd! Wie de wapenrusting niet aantrekt, wordt overgenomen... De Leeuw van Juda staat klaar! 

Dit is een MUST SEE video. Hierbij enkele fragmenten: 

God heeft de tijd ingekort, omdat er nog nooit een tijd is geweest als deze. Ook zal er nóóit meer een tijd zijn als deze eindtijd. 

Maar in de eindtijd zal met hem de koning van het Zuiden in botsing komen, en de koning van het Noorden zal op deze aanstormen met wagens en ruiters en vele schepen; en hij zal de landen binnenvallen, en als een overstroming steeds verder om zich heen grijpen.  Daniël 11:40

Word wakker! Satan en zijn engelen controleren ALLES nu op aarde, en maken het onmogelijke waar. Het gaat nu heel snel…

Alles wat u ‘horror’ noemt en prachtig vond, is naar de aarde gekomen, vanuit de onzichtbare planeet boven de aarde. Daar vandaan komen de vleermuisachtige gevallen engelen, die u zelf aangeroepen hebt, omdat u vergeet dat woorden kracht hebben. 

Zonder dat u Jezus Christus in uw hart hebt, en erkent als de Zoon van God, gaat u verloren, 

‘Een nieuw hart zal Ik u geven en een nieuwe geest in uw binnenste; het hart van steen zal Ik uit uw lichaam verwijderen en Ik zal u een hart van vlees geven.’  Ezechiël 36:26 

… Satan verleidt u niet alleen met muziek hoor. Hij weet alles, en dat het snel moet gebeuren, want de grote Overwinnaar komt er aan. Hij ziet het heel scherp! En u? 

Jezus komt echt, zeer spoedig. Ontsnap aan de massale vernietiging, en overname van uw geest, ziel en lichaam. Jezus roept tot u, ‘Komt tot Mij en u wórdt behouden!’ Kies wie u nu gaat volgen, de satan of Jezus Christus, die zijn ware kinderen thuisbrengt… 

Maak de wereldoorlog niet mee, want het zal tevens de laatste zijn. Ook zal de Verenigde Staten zijn macht verliezen en ten ondergaan; dit is nu reeds in volle gang. Wees snel, maak het in orde met Jezus Christus! Haast u, want de Leeuw van Juda komt er aan. De wereld wordt op zijn kop gezet. De Leeuw van Juda staat klaar!