29 juni 2012

Tokio bedekt onder radioactieve substantie van Fukushima - Nieuw record nucleaire straling!

Overal in de Japanse hoofdstad zijn straten, pleinen en gebouwen bedekt met een radioactieve substantie, afkomstig uit Fukushima.


Waar de stad Fukushima “slechts” 300.000 inwoners telt, zo heeft Tokio, de grootste megastad ter wereld, 35 miljoen inwoners.
En dat terwijl Tokio op een zogenaamd “veilige” afstand van ongeveer 250 kilometer van Fukushima ligt. In de streken rondom Tokio worden zelfs nog hogere concentraties straling gemeten.

Een raadslid van de stad Minamimosa, Koichi genaamd, schrijft het volgende:
‘Mensen in Tokio, de zwarte substantie is hier nu,
Alstublieft mensen die hier wonen, kijk hier naar.
Het ligt op de daken, op het asfalt, op het beton.
Overal op iedere oppervlakte.
Bijna alles is bedekt met zwart spul.
Dat zwarte spul is naar beneden gevallen door het regenwater.
Raak het niet aan met je blote handen.’

Wat hij bedoelt, wordt duidelijk als je video onderaan dit bericht bekijkt, die door Koichi werd gemaakt ergens in Tokio. Dit soort radioactief zwart spul is ondertussen door heel Japan aangetroffen, op wegen, bij scholen en andere locaties. De hoogste stralingen die tot nu toe zijn gemeten, zijn afkomstig van dit zwarte spul.

Wat is dat zwarte spul?
Er zijn mensen in Japan die beweren dat bepaalde soorten algen of bacteriën worden aangetrokken door de straling, en dat deze organismen ervoor zorgen dat het spul of de substantie er zwart of blauw uitziet. Sommigen bacteriën gebruiken straling als “voedsel” en er zijn algen, die beperkt Cesium “eten”, een stof die in grote hoeveelheden door Fukushima wordt uitgestoten.
Weer anderen zeggen dat dit as is, afkomstig van het verbranden van radioactief materiaal. En weer anderen, dat dit rechtstreeks afkomstig is van de kreupele reactoren in Fukushima. De inwoners van Tokio kunnen er in elk geval beter vanaf blijven.
Misschien wel nuttig om nog even te kijken naar die andere nucleaire ramp, die bij Tsjernobyl. Ook die is systematisch doodgezwegen door de media.

Wat feiten over het naburige land, Wit-Rusland, ook wel Belarus genoemd:
Na de ramp bij Tsjernobyl rapporteerden wetenschappers daar dat de bij kinderen zeldzame schildklierkanker, in Wit-Rusland 5000 procent vaker voorkomt dan in “schone” landen.

Volgens een rapport uit 2000 van de Minsk United Nations Development Program was in 1960 de levensverwachting in Wit-Rusland ongeveer gelijk met die van West-Europa. In 1999, 13 jaar na de ramp bij Tsjernobyl, was de levensverwachting voor mannen met 12 tot 14 jaar afgenomen en die van vrouwen met 7 tot 9 jaar. Een baby die vandaag de dag in Wit-Rusland wordt geboren, zal gemiddeld niet ouder worden dan 59 jaar.

Bijna de helft van alle teenagers in Wit-Rusland hebben gezondheidsproblemen. Van diegenen die net van de middelbare school komen, hebben 45 tot 47 procent lichamelijke problemen zoals inwendige darmproblemen, een zwak hart en staar. 40% heeft last van chronische bloedafwijkingen en een slecht werkende schildklier. En het aantal volwassenen met een handicap is in de afgelopen tien jaar verdriedubbeld.

Zie ook: 

Gepubliceerd op 20 mei 2012 door mak551000


(Japan) New Record Broke For Radiation Levels At Fukushima Nuclear Power Plant (June 27, 2012)

Gepubliceerd op 27 jun 2012 door Marygreeley1954


Tepco Nuclear Plant Fukushima, Japan Reactor 4 Demolition!

Gepubliceerd op 28 jun 2012 door BeePeeOilDisaster


Bron: Niburu.co