6 juni 2012

Vernietiger – Antichrist – stijgt op vanuit Nucleaire gebeurtenis


Gepubliceerd op 4 jun 2012 door migfoxbat 


U.S Dirty Bomb Predictive Programming "Combined Disasters"

Gepubliceerd op 31 mei 2012 door migfoxbat

Binnenkort komt de Hollywoodfilm ‘Dirty Bomb’ (2012) uit: Let op de symbolen van Skull & Bones, 322, de piramide, de VS, 77, 9/11, 666, alziend oog, en meer 

En let vooral op het onderschrift…
“Desperate times call for desperate measures, when a man-made bio-chemical agent in a Dirty Bomb is used on American citizens and is pinned against terrorist groups for starting wars by Black Project Initiatives. Military trained Bio-Scientist Mila (Meela) Gates is caught in the middle of a global conspiracy and call of duty to bleed out moles in (The Unified Front) and corporate thugs of (The Black Shadow Group) to uncover a global conspiracy that threatens millions of lives in the wake of The New World Order.”

Een vuile bom (Engels: dirty bomb) of meer in het algemeen radiologisch wapen is een wapen dat zijn vermogen om te doden en te verwonden ontleent aan ioniserende straling ("radioactieve straling") maar zonder gebruik te maken van explosieve kernreacties, zoals in een "echt" kernwapen. 

If Evil Were Here… It Would Look Like This…


Niet Christus, maar Antichrist, die opstijgt uit een krater…. met de Paus er midden onder 

Oordeel zelf… Een van de meest walgelijke beelden die ik ooit heb gezien… ruikt naar kwaad... niet naar de opstanding!
Je weet inmiddels hoe ze alles omdraaien, met Jezus, en Maria… 

Dit ‘kunstwerk’ schildert de Opkomst van Apollyon af, de Vernietiger, de Antichrist.
Desondanks is het een pauselijke auditorium achtergrond! Geloof het of niet, het is de bedoeling om Jezus te laten opstaan uit een nucleaire bom krater! De dood met hem meebrengend! Probeert iemand ons door deze gruwel iets te vertellen?  

De officiële draai die het Vaticaan hieraan geeft, is: "Christus stijgt op uit de krater, opengereten door een nucleaire bom, een afschuwelijke explosie, een draaikolk van geweld en energie". 

Als dit inderdaad een moderne weergave van de opstanding van Christus zou zijn, waarom draagt het dan zo'n bizarre en vreemde gelijkenis met een demonisch, satanisch imago? Waarom is het woord 'Christus' opvallend afwezig in de naam van het beeld?  

Wie is het, in werkelijkheid, die hier wordt getoond en ‘weer opstaat’?