14 juli 2012

Alert Level 3.6 Nibiru (Planeet X) is nabij – Update John Moore

The John Moore Show 7-11-2012 -Alert Level 3.6 Nibiru is Near

Gepubliceerd op 11 jul 2012 door ToDayPrepare 

In het radioprogramma van John Moore vandaag heeft John meerdere updates ontvangen over de nabijheid van Nibiru, de 10e planeet en nog veel meer.
Families van de militairen kregen een informatiebijeenkomst over de huidige situatie.
Luister ook naar wat de beller te zeggen heeft…

Be Prepared!
Get Prepared!

Enkele fragmenten:
 

‘Als je de video bekijkt, zie je een kaart van de Verenigde Staten, die bij benadering de gebieden van het vasteland van de VS laat zien, die kunnen worden overstroomd als gevolg van de invloed van Nibiru op onze planeet. Doe een Google-zoektocht op de Edgar Cayce kaart van de VS en de VS Marine kaart van de overstroomde Verenigde Staten voor meer referenties.

Ik probeer je niet te bang te maken, maar wil je op de hoogte stellen, zodat je een aantal voorbereidingen kunt treffen voor het geval we een gigantische Katrina situatie in de VS krijgen, die onze manier van leven zou kunnen verstoren voor een behoorlijk tijdje. Vergeet niet, het volk gaat ten onder door gebrek aan kennis, en God, in Zijn genade is een alarmsignaal aan het afgeven voor een gebeurtenis, die gaat komen, en het is een goede zaak om dit te weten en waakzaam te zijn, zodat we onze families en buren kunnen helpen voor het geval dat.’ 

Briefings aan familie van het Leger
Deze video, die op 11 juli 2012 werd gepost, is een zeer ernstige waarschuwing over een bericht, dat het Amerikaanse leger briefings geeft aan militaire families, die langs de Atlantische Ocaan, de Stille Oceaan en de Golfkust wonen. Hen wordt verteld dat ze een 2 weken bericht zullen ontvangen, en alleen in staat zullen zijn om 2 tassen mee te nemen met persoonlijke spullen, wanneer ze ‘groen licht’ krijgen om weg te gaan uit hun gebied.  

Planeet X – Nibiru – is ons zonnestelsel binnengekomen
Blijkbaar is de 10e planeet, Nibiru, ons zonnestelsel binnengekomen, en de verwachting is dat deze kustgebieden overspoeld zullen worden, samen met aardbevingen en winden van 300-400 km/u als gevolg van de invloed van Planeet X op onze aarde. En dan hebben we het nog niet gehad over de meteoren ‘douche’. 


Asteroïde inslag

Planeet X is een magneet en met zwaartekracht
Zeer waarschijnlijk hebben we de aantrekkingskracht van deze zeer grote 'planeet', of mogelijk binaire ster van onze Zon, al ervaren. Deze ster of planeet volgt een 3600 jaar durende baan (cyclus) rond onze Zon en werd door oude beschavingen al aangeduid met ‘The Destroyer’ (Vernietiger). Het object wordt geacht te hebben bijgedragen aan grote catastrofale veranderingen op aarde in het verre verleden.  

Vraag van een beller
John Moore sprak in deze video met een beller, die ongeveer 75 mijl van Cleveland, Ohio, woont, en die vroeg hoe ver zij van Lake Erie af moet wonen. Hij zei dat ze waarschijnlijk veilig was, maar het zou goed zijn om naar hoger gebied, meer dan 100 feet boven de zeespiegel, te gaan.

Non-disclosure overeenkomsten
De families die deze voorlichtingsbijeenkomsten bijgewoond hebben, moeten non-disclosure overeenkomsten (niet openbaar maken) ondertekenen, dat zij geen enkele informatie, aan hen verteld, zullen doorgeven!
 

"There will be a lot of things; there will be 200MPH winds, there will be earthquakes, there will be a lot of meteors hitting our dear old planet here...." 

John Moore sprak ook over de top tien artikelen, die men voor een crisis zou moeten hebben:

1. At least 2 gravity water filters like a Berkey Water filter.
2. 1 - 30 cal. rifle and 500 rounds of ammo per adult and the skills to use that weapon.
3. Cast iron cook pots and skillets.
4. Truck or van that uses diesel for transporting people and goods.
5. Heavy canvas tents for your use or guests.
6. 900# of grain per person per year and have 2 years worth per person
7. Paramedic Medical emergency kit-can be purchased from www.galls.com
8. Heavy leather boots that are used by military or construction workers, not the kind from Walmart
9. Vacuum sealed heirloom seeds
10. The book "Dare to Prepare" by Holly Deyo - can be obtained at
www.standeyo.com
Extra 3:
11. Paratrooper folding bike
12. Hand crank radio and light, can also have solar charger for cell phones
13. Radiation detector with gamma ray spectrometer
 

Zie ook: 

Full Moon and What? Antarctica

Gepubliceerd op 30 jun 2012 door traitorsbeware 

Neumayer Station webcamera, Volle Maan, en wat is dat andere object? Planeet X !?

Link: http://www.awi.de/NM_WebCam/livemovieW.html


Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws