24 juli 2012

De Braziliaanse UFO crash - Het Varginha UFO incident


Het Braziliaanse Roswell 
In januari 1996 werden in het Braziliaanse plaatsje Varginha een aantal aliens gezien, gevangengenomen en gedood door de lokale bevolking. Daarna zijn ze overgeleverd aan de Amerikaanse autoriteiten, zo gaat het verhaal dat je hieronder op de YouTube kunt zien.


Het zou gaan over zes aliens, die neergestort zouden zijn in de buurt van het dorpje. Ze zouden tussen de 1 meter en 1.30 groot zijn geweest en hadden een donkerbruine, haarloze huid, grote driehoekige hoofden met 3 hoornachtige uitsteeksels, en grote rode ogen. Een verhaal dat perfect past in steeds vaker voorkomende berichten over UFO-waarnemingen in het Braziliaanse regenwoud. DIT artikel toont daarvan een opzienbarend voorbeeld. 

Ruim 100 ooggetuigen
Het lijkt op een sprookje, maar er waren meer dan 100! ooggetuigen uit het dorp, die zweren dat dit is wat ze gezien hebben.
In de film zie je een interview, gemaakt door de maker van het filmpje, met de plaatselijke brandweer én de lokale soldaten, die hielpen met het gevangennemen van de aliens. Ook zie je interviews met mensen uit het ziekenhuis, waar de overlevende aliens zouden zijn behandeld. Ook de meisjes, die als eersten de aliens hebben gezien, worden geïnterviewd, evenals een dozijn getuigen uit het stadje.  

Is dit een massahypnose?
Hadden de mensen te veel Caipirinha-cocktails gedronken? Het bewijs is schokkend… Kijk zelf maar!X

UFO Files - The Brazilian UFO Crash: The Varginha Incident

Geüpload door rambo1stblud op 16 jan 2012


Bron: Wanttoknow.nl 

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws