14 juli 2012

De Orbit Tower - Meer speculaties over (false flag) aanslag Olympische Spelen LondenGeïnspireerd door de Toren van Babel ontwierp de Britse kunstenaar Anish Kapoor een enorm kunstwerk, als blikvanger voor de Olympische spelen 2012 in Londen. Samen met staalingenieur Cecil Balmond werkte hij aan een 114,5 meter hoge roodstalen kronkelige toren, genaamd de ArcelorMittal Orbit/ Orbit Tower.  

De ontwerpers, onder leiding van kunstenaar Anish Kapoor, vergelijken de creatie met de Toren van Babel, zoals geschilderd door Pieter BruegelNet als de Orbit is het bouwwerk op het schilderij ook in de vorm van een spiraal. Ook het EU parlementsgebouw in Straatsburg is geïnspireerd op (en een moderne kopie van) de Toren van Babel. 

Waarom nemen ontwerpers van bekende gebouwen dat als uitgangspunt?
Hebben ze geen fantasie? Ze komen beide uit op een gebeurtenis uit de bijbel, waarvan ze de toren zijn gaan nabouwen. Wie snapt dit nog? en welk normaal denkend mens vindt dit normaal? 

Het gebeuren van de Toren van Babel staat in Genesis 11:1-9
De toren van Babel staat voor verdeeldheid onder de mensen (spraakverwarring)…. en voor menselijke hoogmoed en de gevolgen hiervan.
Deze toren wordt nagebouwd omdat het een ritueel is, en de bedoeling heeft de mensheid te overheersen. En het openen van dimensies en poorten naar andere dimensies. Het is één groot ritueel en alles heeft een betekenis.
Alles op en in verband met de Olympische Spelen lijkt doordrongen te zijn van symbolen en rituelen! Zo ook de Orbit Tower. Het is iets dat tot de hemel wil reiken. Dat verbinding maakt met ‘een andere wereld’, een andere dimensie. Ook wordt ons DNA bewerkt en veranderd, en dat zullen ze ook weer gaan doen op de rituele Olympische Spelen.

Betekenis van de Orbit Tower
De betekenis van de Orbit Tower heeft ook weer te maken met het Culturele Olympische kunstwerk van Anthony McCall. Hij had de opdracht een ‘pilaar van spiraalvormige mist / nevel te maken die oprijst van Liverpool. Het zal hoger gaan als de Blackpool Tower, en die is 158 meter. Het lijkt op een soort helix, die symbolisch voor een DNA streng kan staan en waarmee het is verbonden aan een andere dimensie en energie. 

De vertaling van ‘orbit’ is: baan, in baan brengen, sfeer, draaien, kring. DNA streng in vergelijking met de
Orbit Tower Londen


Orbit Tower en Numerologie
De elite machthebbers die deze rituelen uitvoeren, zoals onder meer op de Olympische Spelen, maken altijd gebruik van numerologie. Numerologie houdt in dat je cijfers op een systematische manier kan berekenen en optellen, en dan een uitkomst krijgt. Omdat ook cijfers energie kunnen genereren, hebben ze een voorkeur voor bepaalde getallen, en dus uitkomsten.
Er zijn een aantal getallen / cijfers die door deze mensen veel gebruikt worden en steeds terugkomen.

Deze cijfers zijn onder andere: 33, 911, 6, 666, 9, 999, 11, 111, 3 (en 777), 322, 66.
De combinaties kunnen in spiegelbeeld staan, of ondersteboven gezien worden, het gaat om wat er van die combinatie van cijfers uitgaat.
De feiten die in de media over de Orbit Tower gemeld zijn, zitten ook weer vol met opmerkelijke getallen / ’uitkomsten’ als je het berekent.

Hieronder de feiten van alle getallen omtrent de Orbit Tower op ‘n rijtje:
(Achter het = teken staat de uitkomst in numerologie)
 

§  18 maanden om het te bouwen = 1+8 = 9

§  Hoogte Orbit Tower: 114,5 = 1+1+4+5 =11

§  De hoogte in feet : 375ft = 3+7+5 = 15 = 6

§  60% is van gerecycled materiaal = 6

§  De ticketprijs wordt 15 pond = 6

§  De eerste bezoeker was 11 jaar = 11

§  Adviespanel van de Tower telt 9 personen = 9

§  Kosten 19,2 + 3,1 = 22,3 miljoen 223 = voor hen hetzelfde als 322

§  Orbit Tower staat op nummer 33 in de lijst van hoogste gebouwen = 33

§  Designers zeiden van tevoren dat die minstens 33 ft hoog moest worden = 33

§  Orbit ligt aan de Stratford High Street (A118) A=1, dan krijg je dus: 1118 = 11. Of 11 en (1+8 =) 9 

Deze uitkomsten zijn niet toevallig!   

Zie ook: 


Israel president SHIMON PERES makes last-minute decision of NOT attend the London Olympics.

Gepubliceerd op 11 jul 2012 door undercoveralien 

Ik was al erg geïntrigeerd door de plotselinge uitval van een aantal topsterren van de sport-industrie voor de Olympische Spelen in Londen, zoals David Beckham, Lamar Odom en anderen. Maar nadat ik over het nieuws struikelde, dat meldde dat de zionistische president van Israël, Shimon Peres, een last minute beslissing heeft genomen, om NIET naar de Olympische Spelen te gaan, werd ik er meer van overtuigd dat er iets verdachts in de lucht hangt wat betreft een valse vlag gebeurtenis.’ 

En dan deze opmerkelijke en veelzeggende promotievideo voor de Spelen: 

The Best of Us (IOC animation) - London 2012

Geüpload door london2012 op 18 sep 2009 

‘Een geweldig nieuw geanimeerd promotiefilmpje van het IOC, die de macht van de Spelen laat zien om mensen samen te brengen…’Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws