12 juli 2012

Depopulatie Agenda


door Nicole 


BG, bedankt voor onderstaande video, die bevestigt wat de Heer me heeft laten zien in 2009! 

Ja, boven de Bilderbergers staat een kleine raad – het Commitee van 300 - van mensen die de dingen runnen… maar er zijn twee mannen, die van harte voorbereiden voor het antichrist systeem. De Bilderberg groep is een vergadering, waarin zij worden geïnformeerd over wat er gaat gebeuren. En ze moeten beslissen hoe ze de doelen zullen verwezenlijken.  

Het visioen
Ik was in het kantoor van deze twee mannen in een visioen. En ze wísten wie ik was, ze wilden mij doden, ze volgden mij, ze hielden me in de gaten…. maar de Here Jezus Christus was degene, die mij door hun kantoor en het hoofdkantoor deed lopen, en hen werd niet toegestaan om maar iets met mij te doen.
Mijn taak was om te zien, en mensen te vertellen en ze te waarschuwen voor wat komen gaat... en zij, die zouden horen en berouw hebben, zouden opgenomen worden, maar degenen die spotten en zeiden dat het een complottheorie is, zouden achtergelaten worden en overgegeven aan deze mensen. 
 

Beperkte macht… tót de Opname
En tót de Opname hadden deze mensen een beperkte macht, totdat Jezus Christus de ‘go’ gaf. In principe, wat Jezus hen alleen toestond te doen, was voorbereiden op het einde. Maar ze konden geen volledige controle hebben, tot aan de Opname.
Hoe dan ook, deze mannen wilden: het aanbidden van het Beest, het merkteken, ontvolking (depopulatie), naakte bodyscanners, biometrische tracking (volgen), en totale bewaking...  

Alleen maar een kleine groep mensen op aarde
Ze wilden slechts een kleine groep mensen op aarde om slaven te zijn, zoals in Egypte, en om voor hen te werken. Ze wilden álles over hen weten, hun DNA, bloedgroep en ze wilden de controle over wiens DNA vermengd zou worden met wie, voor alle mensen die geboren waren. Al het werk zou worden opgedragen (toegekend) en gecontroleerd. 


Gepubliceerd op 22 jun 2012 door firstfridaysrevival 

Ja, ze willen echt de bevolking doen laten krimpen. De meeste mensen hebben absoluut geen idee van de zeer duistere plannen van de globale elite.  

Zie ook: 
Bron: Fivedoves.com  

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws