12 juli 2012

Gelekt – RUSSIA 2045 onderdeel van de Nieuwe Wereld Orde – ‘Een nieuw tijdperk breekt aan’


(((LEAKED!!!))) N.W.O HAS BEGUN IN RUSSIA 2012!!!

Gepubliceerd op 23 jun 2012 door 1earthfamily 

In februari 2012 werd het eerste Global Future 2045 congres gehouden in Moskou. Daar kwamen meer dan 50 wereldwijd vooraanstaande wetenschappers uit verschillende disciplines bijeen om een strategie voor de toekomstige ontwikkeling van de mensheid te ontwikkelen.  

Een van de belangrijkste doelstellingen van het congres was om een wereldwijd netwerk van wetenschappers te op te zetten, dat aan verder onderzoek naar de ontwikkeling van cybernetische technologie zal werken, met het uiteindelijke doel van de overdracht van een menselijk individueel bewustzijn naar een ​​kunstmatige drager. 

Let op wat hun zeer futuristische doelstellingen voor onze toekomst zijn! 2012-2013. De wereldwijde economische en sociale crisis zal verergeren. De debatten over het wereldwijde model van de toekomstige ontwikkeling zijn intensiever geworden.
Nieuwe transhumanistische bewegingen en partijen ontstaan. ‘Rusland 2045’ transformeert in Wereld 2045. Tegelijkertijd wordt 2045.com, internationaal sociaal netwerk voor open innovatie uitgebreid. Hier kan iedereen die geïnteresseerd is een project voorstellen, deelnemen aan het werken hieraan, of het financieren, of beide. In het netwerk zitten wetenschappers, geleerden, onderzoekers, financiers en managers.

2013-2014. Nieuwe centra die werken aan cybernetische technologieën voor de ontwikkeling van de radicale levensverlenging, groeien. De 'race naar onsterfelijkheid' begint. Mensen, dat is volgend jaar al!
 

2015-2020. De Avatar is gecreëerd - een robotmens kopie, gestuurd door gedachte via 'brain-computer’ interface. Het wordt net zo populair als een auto!

2020. In Rusland en in de wereld verschijnen - in de testmodus - een aantal baanbrekende projecten: Androïde robots om mensen te vervangen in productietaken; androïde robot knechten voor elk huis; gedachte-gecontroleerde Avatars om telepresentatie te verrichten in iedere plaats van de wereld, en de afschaffing van de noodzaak van zakenreizen, vliegende auto's, gedachte-gedreven mobiele communicatie ingebouwd in het lichaam of gespoten op de huid. 
 

2020-2025. Een zelfstandig systeem dat life-support voor de hersenen biedt, zodat interactie met de omgeving wordt gecreëerd. De hersenen worden getransplanteerd naar een Avatar B. Met Avatar B ontvangt de mens nieuw, verlengd leven.

2025. De nieuwe generatie van Avatars biedt volledige overdracht van gevoelens van alle vijf de zintuiglijke robot organen naar de operator. 
 

2030-2035. ReBrain - Het enorme project van de hersen reverse-engineering wordt uitgevoerd. Wereld wetenschap komt heel dicht bij het ​​begrijpen van de principes van het bewustzijn.

2035. De eerste succesvolle poging om de persoonlijkheid over te dragen aan een andere drager. Het tijdperk van cybernetische onsterfelijkheid begint. 
 

2040-2050. Lichamen gemaakt van Nano robots die elke vorm kunnen aannemen, nemen toe, ​​naast hologram lichamen.

2045-2050. Drastische veranderingen in de sociale structuur, en in de wetenschappelijke en technologische ontwikkeling. Alles voor ruimte-expansie is vastgelegd. Voor de man van de toekomst zijn oorlog en geweld onaanvaardbaar. De belangrijkste prioriteit van zijn ontwikkeling is geestelijke zelfverbetering. 
 

Een nieuw tijdperk breekt aan: Het tijdperk van neo mensheid…Zie ook:
 Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws