9 juli 2012

Insider waarschuwt, ‘Staat van Beleg komt zeer spoedig & het land zal worden afgesloten!’
From: David LaRocque
Date: Fri, Jul 6, 2012 at 1:28 PM
Subject:
Beller naar Hagmann radioshow van 5 juli 2012


Ik heb deze alarmerende e-mail doorgestuurd voor wat het waard is. Ik zeg niet dat het waar is wat deze beller beweert - ik weet het gewoon niet. Ik weet wel dat er onlangs enkele ontwikkelingen zijn die slechts ronduit als zeer zorgwekkend kunnen worden omschreven… 


The Hagmann & Hagmann Report


Hagmann & Hagmann is een nachtelijke inlichtingen UPDATE Radioshow, gepresenteerd door privédetective-team vader en zoon, Doug en Joe Hagmann.  

Op het moment van 73 minuten geeft een beller vertrouwelijke informatie door, waarvan hij beweert dat diep van binnen de overheid komt. De bron beweert dat Staat van Beleg (Martial Law) binnenkort voltrokken wordt, en "het land zal worden afgesloten". Dit zal gepaard gaan met het gebruik van buitenlandse troepen, drones om aan te vallen, en afsluiting van alle grote steden.  

Zeer binnenkort!
Volgens de beller is militair materieel reeds vooraf gepositioneerd buiten alle grote steden, en de buitenlandse troepen bevinden zich op tal van militaire bases. Hij is van mening dat de volgende stap "zeer binnenkort" zal plaatsvinden. 

Handel en communicatie 6 maanden afgesloten
Er zal een grote niet-economische gebeurtenis plaatsvinden, dat een omslagpunt evenement zal zijn. Hij zegt dat alle communicatie (inclusief internet!) en de handel zal worden afgesloten voor zes maanden. Iedereen zonder een zes maanden voorraad aan voedsel en water zal problemen ondervinden wanneer dit plan wordt uitgevoerd.  

De VS gaat in oorlog met Iran in oktober 2012 volgens het 'plan'
Het plan voorziet ook in de annulering van de verkiezingen in de VS in november dit jaar. Tijdens de lockdown (afsluiting) zal een nieuwe regering (Noord-Amerikaanse Unie) worden geïnstalleerd onder de controle van de Verenigde Naties. Dit zal het einde van de Verenigde Staten van Amerika zijn zoals wij die kennen. 

Zie ook: 

Dan Feidt: Military Prepares for Martial Law Takeover

Gepubliceerd op 7 jul 2012 door TheAlexJonesChannelPosted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws