12 juli 2012

Meer dan 20 marineschepen Rusland, NAVO en Israël voor kust Syrië


Franse oorlogsbodems en vliegtuigen sluiten zich aan bij Amerikaanse strijdmacht Perzische Golf - In oktober/november aanzienlijke kans op aanval op Iran  


Het NAVO eskader (archieffoto) voor de kust van Syrië krijgt 'bezoek' van minstens 11 Russische oorlogsbodems 

De NAVO, die beweert geen militair ingrijpen in Syrië te overwegen, en Rusland, die vastbesloten is een eventuele Westerse interventie te voorkomen, sturen grote aantallen marineschepen naar de wateren bij Syrië. Een flottielje van minstens 11 Russische oorlogsschepen is vanuit diverse bases onderweg naar de oostelijke Middellandse Zee, waar de NAVO zijn 'rapid response' Maritime Group 2 -bestaande uit tussen de 5 en 9 schepen- heeft gestationeerd. Tevens zijn er 5 Israëlische marineschepen aanwezig. Ondertussen sluiten de Fransen zich met hun vliegdekschip, andere oorlogsbodems en vliegtuigen aan bij de grote Amerikaanse militaire strijdkracht in de Perzische Golf. 

De grote Syrische luchtmacht- en marine oefening die afgelopen zondag begon, waarbij vele tientallen grond-zeeraketten werden afgevuurd, wordt officieel als de reden gegeven van de militaire opbouw in de regio. Tegelijkertijd begon Iran een grootschalige luchtverdedigingsoefening in het zuiden van land, gericht op eventuele agressie vanuit de Perzische Golf, de Golf van Oman en de Golf van Aden, waar het druk is geworden op de aldaar gevestigde Amerikaanse luchtmacht- en marinebases.
Het is de eerste keer dat de bondgenoten Syrië en Iran gelijktijdige, op elkaar afgestemde militaire oefeningen houden tegen een eventuele Westerse aanval. De oefeningen worden geleid vanuit een gezamenlijk Syrisch-Iraans militair hoofdkwartier in Damascus.

Kans op aanval in oktober/november aanzienlijk
Militaire leiders in de Arabische Golfstaten en Europa achten de kans zeer groot dat Amerika in oktober zal besluiten tot een aanval op de Iraanse nucleaire installaties. We berichtten al eerder dat hooggeplaatste Saudische prinsen via hun contacten met het leger en de inlichtingendiensten te horen hadden gekregen dat de VS -en mogelijk ook Israël- nu echt op het randje van oorlog met Iran verkeren. 'Het is reeds besloten', aldus de prinsen. Het enige wat nog niet zeker is, of de aanval vóór of net na de Amerikaanse presidentsverkiezingen op 6 november zal worden uitgevoerd.
 

Bron en verder lezen: Xandernieuws.punt.nl 

Meer wereldnieuws: 

'Sheik der sheiken' roept president Egypte op piramides te vernietigen
Egyptische Moslim Broederschap president legaliseert seksslavin huwelijken

Sheik Hamas: Joden werden gestraft door de Nazi's, nu gaat de islam het doen
Europa kiest opnieuw voor de kant die de Joden wil uitroeien - 'Conflict Arabieren / Joden gaat niet om land maar om wiens God groter is'

Ayatollah Khamenei: Iran moet zich voorbereiden op het 'einde der tijden'

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws