13 juli 2012

Phil Schneider over ondergrondse tunnels & bases en aliensPaul Peters | fragment uit ‘Opnieuw Holocaust aan de Horizon! 

Phil Schneider was werkzaam als specialist voor de regering bij alle aan te leggen tunnels in Amerika, diep onder de grond, maar later ook de aansluitingen op die bestaande tunnels, wereldwijd. Want hoe vreemd dit ook moge klinken, deze tunnels zitten op soms wel 30 km diepte onder de grond in de hele wereldbol, en wij merken er niets van, hebben nog steeds niet het idee op een Emmentaler gatenkaas te leven.


Phil Schneider was een van de meest toonaangevende en geloofwaardige mensen, die het verhaal achter de ondergrondse bases onthulde aan mensheid. Hij werkte in opdracht van de regering als geoloog en bouwkundig ingenieur aan een geheim project. Phil verscheen eigenlijk pas in beeld in de maand mei van het jaar 1994. Hij trok erg veel aandacht door het houden van lezingen, waarin hij uitwijdde over zijn above top secret werk, dat hij deed voor de regering, en waarbij hij op een aantal verrassende geheimen gestoten was, waarvan hij iedereen die het maar horen wilde, met gevaar voor eigen leven!, deelgenoot maakte. 

‘Het best bewaarde geheim op aarde’
Sinds hij over zijn geheime ontdekkingen in zaaltjes sprak, vond hij steeds meer nieuwsgierig gehoor, maar het kon natuurlijk niet uitblijven, dat dit nieuws uiteindelijk ook bij zijn opdrachtgevers terechtkwam, en er zijn dan ook meerdere aanslagen op zijn leven geweest om hem de mond te snoeren. Hij vertelde over het best bewaarde geheim op aarde en werd daarvoor met de dood bedreigd, en dat maakte hem alleen nog kwader en zelfverzekerder om door te gaan met vertellen, waarvan hij vond dat iedereen op de hele aardbol dit zou moeten weten.  

Gewurgd
Op 17 januari 1996 werd hij in zijn woning dood gevonden met een draad om zijn nek…
Zijn informatie was informatie uit eerste hand en betrof onder meer UFO’s, aliens, Nieuwe Wereld Orde (NWO), Eén Wereldregering, Black Budget Operaties (Black Ops), diep ondergrondse militaire bases en Stealth technologie (een verzamelnaam voor een reeks van maatregelen die als doel hebben een voertuig minder makkelijk detecteerbaar te maken) 


 Phil’s lezingen staan nog steeds op YouTube
Tijdens zijn lezingen (die nog op YouTube te vinden zijn, google gewoon zijn naam Phil Schneider; en als u toch bezig bent, zijn de verhalen van Dan Burish ook niet oninteressant) liet hij veel foto’s zien, die uiteraard na zijn dood verdwenen waren. Niet alleen van de lezingen van Phil, maar ook door bestudering van duizenden pagina’s ander materiaal ben ik er zeker van dat dit verhaal geen onzinverhaal is. Phil Schneider sprak de waarheid. Hij is gestorven omdat hij ons waarschuwen wilde, en heeft helaas veel te weinig mensen bereikt met zijn lezingen, vandaar dat ik uit eerbetoon aan Phil Schneider en uit respect voor wat deze man gedaan heeft, zijn verhaal hier nogmaals vertel, en ook omdat het in mijn verhaal een heel belangrijke rol speelt, maar daarover later weer meer. 

The Underground - A Hidden Reality and The True Story of Phil Schneider

Gepubliceerd op 28 mrt 2012 door darcyweir 

Phil’s verhaal begint…
Phil’s verhaal begint, terwijl hij werkte voor Lockheed “Skunk Works” in Burbank Californië aan een project wat hij kortweg SR 71 noemde. Tegelijkertijd werkte hij als geoloog voor de regering, met name voor de NATO en dat hij nu al 17 jaar erop had zitten in top secret projecten, waarbij hij zich slechts te verantwoorden had aan drie mensen. Dat was de president van de Verenigde Staten zelf, de directeur van de CIA en de hoofdopzichter op de plaats waar hij te werk gesteld werd. Van 1977 tot 1981 werkte hij voor Morrison-Knudsen als bouwkundig supervisor en werd onder die bescherming ingehuurd om voor de Marine afdeling van het leger te gaan werken. Na het toekennen van allerlei toegangspasjes met de nodige toegangscodes, en de eed afgelegd te hebben, om nooit te zullen spreken over zijn werk en wat daarbij allemaal voorbijkwam, op straffe van levenslange opsluiting of zelfs executie als je je mond voorbijpraatte - dat laatste is helaas uitgekomen - werd Phil te werk gesteld in Area 51. Hij stond binnen de muren bekend als de nieuwe tolk voor een gast van de regering en dat bleek een buitenaardse reptielachtige verschijning te zijn…
 

Een van de grootste experts
Phil vertelde dat zijn vader op zijn sterfbed verteld had, dat hij gedurende de tweede wereldoorlog nog dienst gedaan had als kapitein op een onderzeeboot in Duitsland… maar dat liever voor zich gehouden had om zijn baan in Amerika niet in gevaar te brengen. Phil’s werk in de diepe ondergrondse tunnels bracht hem naar Rusland, Vietnam, Nieuw Guinea en Saoedi Arabië. Zijn werk hield o.a. in: het boren van diepe schachten van 1,6 km tot 5 km diep de aarde in, om de rots samenstelling te analyseren, en te zien of het goed van samenstelling was om er een tunnel doorheen aan te kunnen leggen, met het einddoel ondergrondse faciliteiten te bouwen. Hij was uitgegroeid tot een van de grootste experts op dat gebied. Deze grotachtige ruimtes werden gecreëerd door poreuze stukken rots op te blazen, die uiteindelijk de noodzakelijke ruimte uit de rotsen blies. Daarnaast was hij ter plaatse tevens werkzaam als fotograaf voor het leger.  


Phil Schneider - May 1995 Lecture - DUMBs & NWO - (FULL LENGH)

Geüpload door Yogsoggeth op 17 apr 2011 

Philadelphia Experiment & Operation Crossroads
Tijdens zijn lezingen dwars door heel Amerika, verklaarde Phil ook dat zijn vader Oscar betrokken was geweest bij twee grote militaire experimenten: het Philadelphia Experiment en Operation Crossroads. Oscar was kapitein bij de marine en deed ook dienst als dokter. Daarnaast was hij tevens werkzaam als fotograaf ter plaatse voor het leger. 

Het Philadelphia Experiment hield zich bezig met het onzichtbaar maken van complete zeeschepen voor de vijandelijke radar.

Operation Crossroads was een hele reeks van nucleaire testen, die plaatsvonden op de Bikini Eilanden in de zomer van 1946. Phil Schneider heeft altijd beweerd dat de reden waarom voor de Bikini eilanden gekozen werden, strikt geheim was. Het kan ook zijn dat er sprake was van een oorlogsdaad, want onder de Bikini eilanden was een massale onderwaterbasis voor UFO’s. Bij dit bombardement gingen er volgens Phil Schneider maar liefst 500.000 vliegende schotels verloren! Of dit de bedoeling was, of een bijzonder pijnlijke vergissing, daarover vertelt hij niet. Dat blijft gokken. 

Opmerking: Als dat slechts één opslagplaats op aarde is, dan tel ze maar eens bij elkaar over alle opslagplaatsen bij elkaar. Dan kom je tot duizelingwekkende aantallen, en als je dan weet dat deze vliegende schotels gemiddeld zeven personen bevatten, dan krijg je ook al een aardig idee om hoeveel aliens het gaat, alleen al onder de grond. Die moeten net als wij ook met miljarden zijn!Ondanks aanslagen gaat Phil stug door
Nadat Phil’s beste vriend was vermoord en ook zijn eigen vader inmiddels was gestorven, was voor Phil de tijd aangebroken om met alles wat hij wist naar buiten te komen. Sterker nog, hoe groter de druk van bovenaf om zijn mond dicht te houden, hoe meer plezier hij erin leek te krijgen om die lui dwars te liggen. Iets wat zoals bekend, hij uiteindelijk ook met zijn eigen leven heeft moeten bekopen. Tegen het eind van 1995 had hij al verschillende aanslagen op zijn leven overleefd. Bij een van de pogingen had men zelfs gedeeltelijk de wielas van zijn auto doorgeslepen, waardoor hij onder het rijden ineens een compleet wiel verloor, waardoor zijn auto over de kop ging en in de vangrail belandde. Phil bezocht dezelfde avond alweer een podium en vertelde zijn verhaal, niet alleen van die dag, maar van alles wat hij gezien had in zijn leven.  

Hij vertelde ondanks de eed die hij had afgelegd
Hij vertelde tijdens zijn toespraken dat hij de wet overtrad door te spreken over de dingen waarover hij sprak, dat hij vertelde over top secret informatie, en daarmee de heilige afgelegde en ondertekende gelofte schond… de hoogste eed afgelegd in dit land. Hij had zijn security badge doormidden geknipt en opgestuurd naar zijn baas, om deze duidelijk te maken dat hij verder niets meer van doen wenste te hebben met al hetgeen, waarvan men hem niets vermoedend deelgenoot maakte, ongevraagd, gedwongen, en vervolgens eisend dat je daar je mond over dichthoudt… Dat ging Phil Schneider echer te ver. Véél te ver. 

‘Ik hou meer van dit land dan dat ik van mijn leven houd!’
Zijn openingszin bij meerdere gelegenheden waar hij zijn toespraak hield, was dan ook:
”Ik hou meer van dit land dan dat ik van mijn leven houd!”

De zaken die door Phil Schneider besproken werden, kunnen het makkelijkst onderverdeeld worden in 6 verschillende hoofdpunten. 

1 Het Zwarte Budget (Black Project Budget)
2 Diepe ondergrondse militaire faciliteiten – Bases (D.U.M.B.)
3 De Oorlog in Dulce
4 Hightech Vervoer en Stealth energie
5 De Agenda van de buitenaardsen
6 Het Nieuwe wereld Orde plan om een nieuwe regering te creëren voor de gehele wereld 

Het Zwarte Budget
Voor elk jaar dat er voorbijgaat van ons leven, schiet de technologie met schreden van ruim 40 jaar vooruit door zwarte budgetten, die hiervoor gebruikt worden. Als we dus even teruggaan naar het jaartal 1947, het jaar dat de CIA gevormd werd, en de eerste UFO’s zouden zijn gecrasht in Roswell…
Dan zijn we intussen in het jaar 2012 op technologisch gebied 2.816 jaar in de toekomst geschoten. Dat houdt in dat er vooruitgang geboekt is op het gebied van wapenontwikkeling, verfijning, geavanceerdheid, accuratesse en afstand, aandrijving, verbranding, kortom alles! 

Wij werken in ons leven met sterk verouderde techniek
Als dat zo is, dan leven wij in ‘onze wereld’ werkelijk als in een droom en werken met duizenden jaren verouderde techniek, terwijl de nieuwe techniek er in het geheim al jaren is. Wij vliegen nog met vloeistof / brandstof gevulde tijdbommen in de ruimte, terwijl dit systeem binnen de zwarte budget operaties al lang vervangen is. Dit gebeurt allemaal onder de grond, met een gemiddelde besteding van $508.000.000.000.000 per jaar. Dat is 508 miljard voor wie de tel is kwijtgeraakt bij al die nullen!
Dat zijn een flink aantal pallets papier uit de drukkerij!! 

Diepe ondergrondse militaire bases (D.U.M.B.’s)
Of in het Engels: Deep Underground Military Bases, kortweg DUMB’s genoemd.
Deze werden op diverse manieren aangelegd... Gedeeltelijk door gebruik te maken van explosieven, gedeeltelijk door gebruik te maken van de enorme graafmachine, zoals afgebeeld op de foto, en gedeeltelijk door gebruikmaking van een strikt geheim gehouden lasertechniek, waarbij het materiaal versmolten werd in de zijwanden, zodat je geen afval hoefde te verplaatsen en tunnelwanden kreeg, zo glad als gepolijst glas. 


Minstens 131 DUMB’s alleen al in de VS
Tijdens zijn toespraken sprak Phil over minstens 131 van deze ondergrondse faciliteiten, die alleen al gebouwd zijn in de Verenigde Staten sinds 1947. Volgens Phil is dat eigenlijk zo’n beetje het enige wat de Verenigde Staten nog gedaan heeft, sinds in 1940 het intensieve contact met de buitenaardsen begon. Dag en nacht gingen deze projecten door. Daar moeten ongelooflijk veel mensen aan gewerkt hebben, die allemaal nooit hun mond voorbij gesproken hebben?? Maarrrrrrr... aan de andere kant, hoeveel mensen worden er jaarlijks niet wereldwijd vermist en nooit meer iets van vernomen? Hebt u daar wel eens over nagedacht, waar al die mensen blijven, die spoorloos verdwijnen? Die moeten toch ergens gebleven zijn? Ik denk dat ik hier een reële mogelijkheid naar voren schuif als oplossing van het vermisten mysterie. 

In 1995 wereldwijd 1477 faciliteiten gebouwd!
Tegen het einde van 1955 waren er volgens Phil wereldwijd al 1477 van deze ondergrondse bases gebouwd. Er zijn in Amerika gemiddeld zo’n drie bases per staat, en de kosten per faciliteit variëren tussen de 17 en 26 miljard dollar per stuk! Het overgrote deel van deze faciliteiten zit op 1,5 km tot 2 km diep onder de grond. Gemiddeld werd er per tunnel 6,5 km2 afval verwerkt, soms afgevoerd, maar door hightech boring vaak versmolten. Dan heb je helemaal geen afval…  

Treinen met high speed magneto levitatie aandrijving
Volgens Phil zijn alle bases met elkaar verbonden met tunnels, die een high speed magneto levitatie aandrijving gebruiken die aan de oppervlakte nog ongekend is. Treinen halen ongelooflijke snelheden! Volgens een artikel in de Los Angelos Times dat gedateerd was, 11 juni 1972, had The Rand Corporation een tube-shuttle systeem ontwikkeld, dat passagiers, maar ook auto’s kon verplaatsen van New York naar Los Angeles in slechts een half uur met snelheden van 10.000 mph. Dat is omgerekend zo’n 12.500 km per uur!  

Atoom aangedreven laser boormachines
De tunnels zijn geproduceerd door gebruikmaking van atoom aangedreven laser boormachines, die met een verbluffende snelheid van 11 km per dag door alles heenvreten wat ze op hun weg tegenkomen. Sinds dat we de tunnel onder het kanaal tussen Engeland en Frankrijk gerealiseerd hebben, zal niemand deze utopische verhalen nog hoeven betwijfelen. Wat Phil voor mijn gevoel ook heel terecht opmerkt, is dat het aantal te huisvesten regeringsambtenaren in tijd van een noodgeval absoluut in geen enkele verhouding staat tot het totaal aantal van gebouwde faciliteiten, hetgeen al aangeeft dat er een andere bedoeling zit achter heel dit geldverslindende geheime project. Iets wat niemand weten mag, maar Phil weet het dus wel. 

62 bases gebouwd voor aliens
62 van deze bases zijn enkel en alleen gebouwd voor huisvesting van onder de grond levende rassen van ‘buiten’aardsen, of moet ik eigenlijk zeggen binnenaardsen, of onderaardsen? Dus… voor de zogenaamde korte en lange Grey’s en om hun vliegende schotels te kunnen parkeren. 

Een gebeurtenis in 1979
Toen Phil Schneider in 1979 werd aangewezen om deel te nemen aan een diepteboring in Dulce, werden hij en zijn team al snel geconfronteerd met de tegenslag dat het boren niet naar wens verliep. De diepteboring vorderde niet snel genoeg naar wens, omdat de boorkoppen om de een of andere reden steeds kapot waren. Besloten werd om een team in de ruim 5 km diepe tunnel naar beneden te laten en te gaan zien, wat daar beneden hun weg versperde. In een stalen kooi werd men voor deze toch al gevaarlijke en hachelijke onderneming aan een superlange staalkabel naar beneden gelaten Eenmaal beneden aangekomen, werd er een gruwelijke ontdekking gedaan. Ze waren niet alleen! 

Daar beneden krioelde het van buitenaardsen
Ze waren puur door toeval op een buitenaardse tunnel en verblijfplaats gestoten. De wezens werden beschreven als Grey’s van ongeveer 2 meter groot. Ook wel omschreven als de lange Greys, om dat er ook nog vele soorten kleinere blijken te zijn.
Phil, die sinds meerdere aanslagen nooit meer ergens heen ging zonder schouderholster en pistool, wist twee van deze wezens te doden. Gelukkig! Ze kunnen dus sterven. Hij werd echter geraakt door een groenkleurige kobaltstraal, en zwaargewond en verbrand werd hij in de kooi gelegd en meteen naar de oppervlakte getakeld, waar ingeseinde elitetroepen al klaar stonden om af te dalen. Ze zaten op een legerbasis, dus dan heb je zo’n team in tijd van nood zo bij elkaar.  

Er werd wel eens moeilijk gedaan over dit gedeelte van Phil’s verhaal, omdat het toch wel erg toevallig was dat er die dag ook nog zomaar ineens een compleet team commando's voorbij kwam. Te toevallig, zei men dan, maar op een legerbasis? Tja wat verwacht je daar dan wel? 

‘Oorlog in Dulce’ – een intensief gevecht
Tijdens een intensief gevecht op de grond van de tunnel werden die dag 66 mensen gedood. Dat was service personeel, leden van de FBI, die veel meer wisten dan dat ze vertelden, en zwarte baretten, een speciaal elite troepenteam. Phil mocht zich gelukkig prijzen één van de drie overlevenden te zijn in deze bizarre strijd. Dit voorval is later (zij het in beperkte kring) de geschiedenis ingegaan als de ‘Oorlog in Dulce’. 

Tijdens zijn lezingen bracht Phil steeds weer twee zaken naar voren, die voor iedereen maar moeilijk te bevatten waren…
Ten eerste: Er zijn 29 Stealth prototypes onder ontwikkeling / constructie door de Verenigde Staten van Amerika.
Nummer twee: Er zijn twee prototype Spaceshuttles gebouwd, die een snelheid van bijna 70.000 km per uur kunnen halen. Als je in gedachten houdt, hoeveel geld er jaarlijks verslonden wordt door die Zwartd Budget Operaties (maar zolang de pers draait bij de FED is vrijwel alles gratis in Amerika! Dat moet je hierbij goed in gedachten houden en beslist niet vergeten!), is dit niet echt een vraagstuk meer. 

Geheime vluchten
Volgens Phil zijn er nog steeds geheime vluchten, die gemiddeld eens per week plaatsvinden, waarbij een via de buitenaardsen verkregen materiaal wordt verhit met een alles verzengende hitte. Bij aankomst terug op aarde wordt dit materiaal dan vervolgens zo dun als papier geperst, en gebruikt om er Stealth vliegtuigen mee te bekleden. 

De buitenaardse plannen
Volgens Phil Schneider waren de ‘bewoners’ onder de grond afkomstig van een andere of meerdere andere planeten, en het feit dat zij in de aarde diep onder de grond verbleven, was al bekend bij de Amerikaanse regering in 1933. De opzet van hun verblijf hier is de totale overname van de wereld tegen het jaartal 2029.  

Neergestorte UFO’s en geborgen buitenaardse lichamen

Aantekeningen die gevonden zijn na Phil Schneider’s dood duiden erop dat Phil op de hoogte was van 16 gevallen, waarbij een UFO neerstortte en door het leger in beslag genomen was, in de periode tussen januari 1947 en december 1952.
Vier daarvan waren in Nevada neergestort, 10 in New Mexico en twee in Arizona. Bij de berging van deze UFO’s werden maar liefst 117 buitenaardse lichamen geborgen, en vier buitenaardsen die nog in leven waren.
De aannemer in opdracht van de regering was alleen EG&G en fungeerde tevens als spraakbaak bij buitenaards gerelateerde onderwerpen. Beveiliging en berging van buitenaardsen of hun UFO’s werd gedaan door een speciaal militair onderdeel, dat bekend stond als “Blauwe Baretten” die onder de jurisdictie vielen van “Project Pounce”.  

Verdragen tussen overheid en aliens
In totaal werden er vier verdragen getekend tussen de buitenaardsen enerzijds, en de regering van de Verenigde Staten anderzijds.
In 1954 werd een overeenkomst ondertekend tussen de Eisenhower regering, het Amerikaanse leger en een buitenaards ras, dat zei, afkomstig te zijn van Zeta Reticuli. Deze overeenkomst, die de archieven inging onder de naam GREATA, waarin werd overeengekomen dat, wetende dat deze Zeta’s niets goeds met ons voor hadden, zij (de Zeta Reticuli) de vrijheid kregen om mensen te kidnappen voor studie en genetische monsters van het menselijk lichaam. Dit in ruil voor technologie, waarvan ze wezenlijk meer te bieden hadden dan de bewoners van de aarde.  Aliens hielden zich niet aan de afspraak
In eerste instantie was daarbij afgesproken dat men de mensen geen kwaad mocht doen en hen zonder enige herinnering aan het gebeurde terug moest brengen naar de plaats van ontvoering. Daar werd allemaal ‘ja’ op gezegd, maar in de praktijk bleek al snel dat de buitenaardsen zich in het geheel niet hielden aan de gedane afspraken en hun beloftes niet nakwamen.
Op de eerste plaats werden er net zoveel mensen ontvoerd als dat zij nodig achtten, en dat waren er aanzienlijk meer dan waar het leger en de regering op gerekend hadden. Deze mensen werden levend van hun huid ontdaan om bij de ingewanden te kunnen komen. En onbeschadigd terugzetten was natuurlijk helemaal niet meer aan de orde. De hele overeenkomst liep van de rails af, en tegen de tijd dat het hele boeltje te ver ontspoord was, had Amerika zijn inbreng in de kwestie al een heel eind verloren. Nu waren het de buitenaardsen, die de dienst uitmaakten. 

Al ruim 60 jaar top secret
De verschrikkelijke waarheid die nu al ruim 60 jaar geheim gehouden wordt, is te ver gegaan voor uitleg, excuses of schaamte. Er is geen weg meer terug en uitleggen aan de wereld is al helemaal geen optie meer, dus: in de doofpot houden, dan kan er niets uit.
Totdat er zoals nu in dit boek toch af en toe iets naar buiten glipt! 

Buitenaardse invasie
Ook Generaal Douglas MacArthur probeerde in een speech op 8 oktober 1955 voor een gehoor van jonge aankomende cadetten iets duidelijk te maken. De speech staat nog steeds genoteerd, maar Amerikanen te goed kennende, zijn ze de inhoud al lang weer vergeten.
Hij zei: “Jullie worden geconfronteerd met een wereld, een wereld vol veranderingen. We lijken wel een vreemde taal te spreken als we zeggen dat we jullie klaar moeten stomen voor een toekomst, waarin onze grootste dreiging zal zijn een aanval van buiten de aarde of een aanval van buitenaardsen.” 

Afschieten & Opslag van gecrashte UFO’s
Phil maakte duidelijk dat het ultieme einddoel van het Starwars programma was om de aarde te beschermen tegen aanvallen vanuit de ruimte. Het heeft er alle schijn van dat er al heel lang een oorlog gaande is in de ruimte. Volgens eigen waarnemingen heeft Phil Schneider de schroothopen gezien, waar alleen maar vliegende schotels liggen opgeslagen. Ze worden met een frequentie van 7 stuks per maand uit de lucht geschoten. In Rusland, waar ze volgens Phil er elke dag één uit de lucht halen, zijn hele afgelegen gebieden zo groot als vele voetbalvelden onder de grond, waar hij ook geweest is en waar zo’n ondergronds spoorlijntje naartoe gaat om alle neergeschoten UFO’s buiten het zicht van nieuwsgierige camera’s te brengen. Het slopen van deze dingen is vrijwel onmogelijk gebleken, dus opslaan in geheime diepe ondergrondse faciliteiten is vrijwel de enige optie om ze buiten beeld te houden. 

UFO’s openbreken onmogelijk
Het openen alleen al was alleen mogelijk gebleken tot dusver, door het complete toestel in super gekoelde vloeibare stikstof te plaatsen, waardoor het omhulsel breekbaar werd. In zijn verzwakte staat kon men dan met gebruikmaking van pneumatische hamers de buitenste laag openen. Op de buitenkant werden ook wel op Hettetisch spijkerschrift gelijkende figuurtjes gevonden. 

Bijzondere top secret vergadering
Bij een bijzondere gelegenheid was Phil uitgenodigd voor een bijeenkomst, waar ook alle kopstukken van de United Nations rondliepen. Hieruit blijkt dat er veel meer mensen al lang op de hoogte zijn van de ondergrondse aanwezigheid van aliens. De top secret vergadering werd gehouden in een ondergrondse faciliteit. Hij was er naar toegebracht, na eerst afgehaald te zijn op een vliegveld, waar hij geblinddoekt naartoe gevlogen werd, en waarvan de locatie ook strikt geheim gehouden werd. Hij wist niet welk vliegveld of waar men hem naartoe gebracht had, maar hij was er in ieder geval zeker van, niet in het hoofdkwartier te zijn beland van de UN in New York. Dit was allemaal strikt geheim!

De vergadering werd gehouden in een ondergrondse locatie, die een enorme ruimte besloeg en die in het midden een verhoogd zitgedeelte had als bij een tribune. Het was in dit verhoogde deel van de ruimte dat zeven ruim twee meter grote buitenaardse Grey’s bezig waren de leiders van de UN te dicteren, wat er gebeuren moest en niet andersom. Het had er alle schijn van dat ze overgeleverd waren aan de genade van de aliens.
Phil werd verteld dat de enige reden voor hem om hierbij aanwezig te zijn was, zich er goed van te doordringen, wie daar beneden op de werkplek in de tunnels voortaan de baas was. Dáár kon Phil niet mee leven… 

De Nieuwe Wereld Orde
Phil waarschuwde ook iedereen bij vrijwel elke lezing voor de wereldwijde bezetting door wat hij noemde, de machtselite. De machtselite die deze wereld in een totaal dictatorraat, een politiestaat zullen veranderen. In de “Nieuwe Wereld” zouden burgers bereidwillig hun burgerlijke vrijheden opgeven in ruil voor bescherming van de regering. Bescherming tegen “zelfgecreëerde terroristen dreigingen zoals op 9-11-2001 maar dat kon Phil nog niet weten, toen hij stierf in 1996. Hij sprak er echter al wel over!64.000 zwarte helikopters voor de NWO
Om deze duivelse plannen te bewerkstelligen, waren volgens Phil 64.000 zwarte helikopters geproduceerd. Deze helikopters kwamen uit het niets en verdwenen in het niets en doen dat vandaag de dag nog. Nu we echter al zoveel weten over alle tunnels, die gegraven zijn, is het niet moeilijk meer te raden, waar ze die helikopters uit het oog houden. Deze helikopters waren gebouwd om mensen af te schrikken, weg te jagen, of op te pikken als ze niet luisteren willen, om ze af te voeren als terroristen… En we weten inmiddels dat van die reis niemand terugkomt. 

Concentratiekamptreinen en (FEMA) kampen
Overigens was het ook de zelfde Phil Schneider, die toen ik al gestart was met mijn onderzoek naar de concentratiekamptreinen, er in zijn verhaal het volgende over wist te vertellen: “Ik verklaar dat ik formulieren in handen gehad heb, waarin opdracht gegeven werd door het leger voor de bouw van 107.200 gevangenen spoorwegwagons. Er zaten per treinstel 143 paar ijzeren ringen met slot voor het vastzetten van de benen. Totaal aantal zitplaatsen genoeg voor 15 miljoen mensen per transport. Als je tegen de regering was, andere plannen had, of brutaal tegen oom agent, zat je er al in.
Deze burgers zouden dan naar de reeds in voorbereiding zijnde FEMA kampen gebracht worden, aldus Phil Schneider. 

De vraag is nu, wat zijn ze momenteel van plan?
Enkele van de doelen van de aliens, in samenwerking met de Illuminati poppenspelers:

  • Financiële Depressie
  • Voedsel- en Watertekort
  • Stijgende Olie- en Energieprijzen
  • Instabiliteit en Angst creëren tot in 2012 (geënsceneerde gebeurtenis in 2012)
  • Drastisch Verminderen van de bevolking door o.a. WO III, hongersnoden, virussen, vaccinatie, etc. 

Welke geënsceneerde gebeurtenis zal de volgende zijn?
Een volgende 9/11 gebeurtenis, zoals bij de Twin Towers en oh ja, gebouw 7, waar géén vliegtuig in crashte, en dat toch plotseling op zijn fundamenten in elkaar zakte…
Een nieuwe Bin Laden, die elke keer opnieuw als hij in beeld kwam door een andere zwaar gegrimeerde acteur gespeeld werd?
Ik vind dit wel een goede kanshebber. 

Zie ook: Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws