14 juli 2012

Ruimte invasie – Britse overheid geeft weer geheime dossiers UFO waarnemingen vrij


Sunrise: Space invasion – The British government releases UFO information

Gepubliceerd op 12 jul 2012 door SunriseOn7 

De Britse regering heeft op 12 juli geheime dossiers vrijgegeven, waarin tientallen UFO waarnemingen zijn gedaan in het Verenigd Koninkrijk.
Gepubliceerd: 13 juli 2012 

Eén van de getuigenissen was die van twee Schotse mannen, die ontvoerd werden in een buitenaards schip. Toen ze na korte tijd wakker werden, sprak een alien zelfs tegen hen: 

‘… Wij zijn hier al, en we komen hier naar toe’.

Het Britse ministerie van Defensie heeft iedere melding over UFO's serieus genomen
Hoewel de meeste medewerkers van het Britse ministerie van Defensie buitengewoon sceptisch tegenover UFO's stonden, namen ze elke melding toch serieus. "Het was belangrijk in je achterhoofd te houden, dat wat nu wetenschappelijk 'bewezen' is, dat morgen misschien niet meer is", waarschuwde een officier in 1993.  

Speciaal mensen in dienst voor UFO onderzoek
De Britse militaire inlichtingendienst nam de mogelijkheid van een ‘buitenaards bezoek’ serieus en had zelfs mensen in dienst om elke mogelijke bedreiging vanuit de ruimte te onderzoeken. Dit blijkt uit interne documenten, die nu zijn vrijgegeven.  

Veel 'UFO-waarnemingen' konden worden afgedaan als vreemd gevormde wolken, bolbliksems of geheime Stealth-vliegtuigen van de Amerikanen. Toch moest alles bekeken worden.
"Een paar honderd jaar geleden dachten wetenschappers dat de aarde het centrum van het universum was. En tot begin deze eeuw was het gemeengoed, dat een atoom niet gespleten kon worden." Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws