13 juli 2012

X 1.4-klasse Aarde gerichte Zonnevlam / zonnestorm & aardbevingen UPDATE


7/12/2012 -- Solar Storm incoming + Severe weather and Earthquake update

Gepubliceerd op 12 jul 2012 door dutchsinse 

Een grote, direct naar de aarde gerichte CME (Coronale Massa Ejectie), zal de aarde binnen 2 tot 3 dagen vanaf vandaag (12 juli 2012) bereiken. Zonnevlek AR1520 leverde om 18.53 uur Belgische tijd een zonnevlam van de klase X1.4 op, zo meldde de gespecialiseerde website spaceweather.com.
De Volkssterrenwacht Urania in Hove voegt daar aan toe dat de uitbarsting lang duurde en dat effectief een plasmawolk (CME) in onze richting is vertrokken.  

Dit kan aurora’s produceren, verder naar het Zuiden uitgestrekt dan normaal. Maar het kan ook leiden tot verstoringen in de communicatie, uitvallen van het elektriciteitsnet, enzovoort… Mogelijk zullen op grotere schaal aardbevingen plaatsvinden, en mogelijk ook intensiever zwaar weer, dat zich nu al aan het ontwikkelen is.

Heb een "stroomstoring" plan voor de zonnestorm voor het geval dat. Bereid je ook voor op extreme weersomstandigheden, en mogelijke toename van aardbevingen in de komende paar dagen (en begin volgende week). 
Zwaar weer is weer uitgebroken over 3/4 deel van de Verenigde Staten… zwaar onweer, hagel, wind en schadelijke stormen…  

Verder naar het Noorden in Canada: zwaar onweer, hagel, schadelijke winden, en mogelijke tornado's… (van Calgary naar Quebec, naar het Noorden richting Hudson Bay).  

Alle staten hieronder ervaren op dit moment sterke stormen, hagel en schadelijke winden:
California, Nevada, Idaho, Montana, Wyoming, Colorado, Arizona, New Mexico, South Texas, Oklahoma, Kansas, Nebraska, South Dakota, North Dakota, Minnesota, Iowa, Illinois, Indiana, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama, Florida, Georgia, South Carolina, North Carolina, Tennessee, Kentucky, Ohio, West Virginia, Virginia…
 

Aardbeving toename / onrust steekt weer lelijk de kop op, met de zonnestorm onderweg
We moeten de hele wereld op verschillende gebieden in de gaten houden… het Zuiden van de EU (van Italië naar Griekenland)….Groot-Brittannië, noordwaarts door de zee van Noorwegen naar Groenland (Mid-Atlantische Rug)….

Let op Zuid-Californië naar het Zuiden door Mexico, in de buurt van Oaxaca… en Zuidwest Oaxaca, richting de zee in de buurt van de grote onderzeese kloof, ongeveer 500 mijl ten Zuidwesten van Mexico…

Kijk ook naar westkust van de VS… Mono Lake noordwest, via Oregon naar de verse lavavelden voor de kust van Oregon… en dit zou ook Vancouver eiland, BC, inhouden.
 

In de Verenigde Staten, van het middenwesten naar het Zuiden… Kijk uit voor scheuren veroorzakende aardbevingen / slapende vulkanen / warm waterbronnen activiteit. 

In Azië, let op Japan, naar het Zuiden richting Taiwan… De Koerilen eilanden lijken zwerm aardbeving activiteit te laten zien, die kunnen leiden tot grote beweging in het gebied van Japan.

Oceanië (Nieuw Zeeland, Vanuatu, Indonesië, de Filipijnen): pas op voor een grote aardbeving van 7.0M of meer in de komende twee weken. 


Zie ook: 

50,000 evacuated as Record Rain & Floods Rips through Japan killing 17 (July 12, 2012)

Gepubliceerd op 12 jul 2012 door adrinilinjunky 


Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws