31 januari 2012

Vertrek van sterke landen kan euro redden


Terwijl de Europese regeringsleiders gisteren bij elkaar kwamen om te spreken over een Europees begrotingspact, blijkt de veronderstelde redder van de euro eigenlijk een nagel aan haar doodskist. Niet Griekenland, Italië of Spanje is de oorzaak van de rampspoed, maar Duitsland. 

Dat is de opmerkelijke constatering van de in Rusland geboren economisch commentator Anatole Kaletsky. In The Times (vertaling Presseurop) wijst hij beschuldigend naar het gedrag van Duitse politici en centrale bankiers, die structureel mogelijke uitwegen blokkeren. Collectieve Europese garanties voor de staatschulden en grootschalige ingrijpen door de Europese Centrale Bank, de Duitsers willen er niets van weten. Sterker, Duitsland is verantwoordelijk "voor alle ondoordachte handelingen van de eurozone, uiteenlopend van de rare renteverhoging door de ECB van afgelopen jaar tot de buitensporige eisen op het gebied van bezuinigingen en bankverliezen, die in Griekenland nu tot een chaotisch staatsbankroet dreigen te leiden."

Kaletsky ziet hoe in Duitsland discussie ontstaat over de onverenigbaarheid van het eigen beleid met dat van de andere eurolanden met als uiterste consequentie: afscheid van de euro. Maar niet alleen Duitsland is een vreemde eend in de bijt. Ook Nederland, Oostenrijk en Finland zouden er goed aan doen de eurozone te verlaten om daarmee de Europese munt een nieuwe kans te geven, zo betoogde auteur John-Erik Horn eerder deze maand op beleggerssite Seeking Alpha.

Terugkeren naar de marken en guldens is een risico, maar vormt geen existentiële bedreiging voor de vier landen, denkt Horn. Een eigen harde munt is nadelig voor de economie, maar dat is met een nationaal monetair beleid te corrigeren. Daarbij zijn landen als Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland gewend aan handelen met een harde munt en "hebben zij producten en diensten die andere economieën nodig hebben". De harde munt heeft ook een groot voordeel, stelt Horn. Met de marken en guldens is de nationale schuld in euro's goedkoper te saneren. Een vertrek pakt ook goed uit voor de overgebleven eurolanden. Zij kunnen de euro devalueren zodat arbeid goedkoper wordt en de concurrentiekracht van de economieën toeneemt.

Ook Kaletsky denkt dat Frankrijk, Italië, Spanje en hun eurozone-partners de middelen hebben om de euro te redden. "De enige vraag is of ze het zelfvertrouwen hebben en de economische overeenstemming kunnen bereiken om zich tegen Duitsland te verenigen."

Dat moment lijkt er aan te komen, nu Duitsland volhardt in het hameren op begrotingsdiscipline zonder zelf op te schuiven. Houdt Duitsland het taboe op collectieve schuldengaranties en ingrijpen door de ECB in stand, dan "zullen de overige lidstaten van de eurozone binnenkort voor een historische keuze komen te staan. Laten ze de euro vallen? Of gooien ze Duitsland eruit, eenvoudigweg door het land te verzoeken te vertrekken, of - waarschijnlijker - door onderling een monetaire en begrotingsstrategie af te spreken die Duitsland zou provoceren om op te stappen?"
 

We zullen spoedig zien hoe de Illuminati hun plannen en strategieën verder ontwikkelen...

Bron: Trouw.nl 

Aardbevingen UPDATE


Geüpload door dutchsinse op 29 jan 2012 

Hier is de volledige blog post met screenshots en de links die je nodig hebt om deze aardbeving toename te volgen:

Sincedutch.wordpress.com

Afgelopen 24 uur in aardbevingen zijn op de oostelijke Stille Oceaan’s Ring van Vuur aan het opwarmen - Verenigde Staten, Puerto Rico en Zuid-Amerika tonen tekenen van beweging...

Wees je bewust van deze "opleving" in aardbevingen wereldwijd - heb een plan en bereid je voor, in het geval je in de buurt van zo’n epicentrum woont.
 

Let op het aantal 5.0M - en grotere - aardbevingen die zich op de westelijke punt van de Pacifische plaat (Ring van Vuur) voordoen… de Filippijnen, in noordelijke richting naar Japan… en naar het zuiden van Nieuw-Zeeland.

Bekijk ook het gebied ZONDER 5.0M en grotere aardbevingen, zoals de Westkust van de VS, naar het noorden richting Alaska.

Europa moet zich voorbereiden op een noemenswaardige aardbeving op korte termijn (binnen enkele weken tot hoogstens 1 maand).

Zuid-Amerika - Chili richting Argentinië…. mogelijk naar het noorden naar Bolivia.

Wees alert!


Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl

Onze Magnetosfeer pikt X-klasse zonnevlam op


Geüpload door MrCometwatch op 30 jan 2012 

Dit is de zonnevlam die problemen veroorzaakt, en geomagnetische zonnestormen brengt…
X-klasse zonnevlammen zijn de meest krachtige zonnevlammen die er bestaan.

En wij ons maar afvragen, waardoor al die storingen – zoals stroomstoringen, gsm-storingen, navigatiestoringen, internetstoringen – de laatste tijd worden veroorzaakt.
Zouden zonnevlammen niet de oorzaak hiervan kunnen zijn? 

ROTTERDAM (ANP) - GroenLinks Rotterdam wil weten waarom de regio Rotterdam-Rijnmond de laatste tijd zo vaak wordt getroffen door stroomstoringen. 

Maandag viel de stroom uit in een deel van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen. Een week eerder werd het noorden en oosten van Rotterdam geteisterd door een urenlange stroomstoring.

Fractievoorzitter Arno Bonte wil weten of netbeheerder Stedin voldoende in het onderhoud van het elektriciteitsnet investeert. ,,Het komt de laatste tijd te vaak voor dat de stroom uitvalt. Dat veroorzaakt veel overlast", aldus GroenLinks. 

Zou het werkelijk aan de werkzaamheden aan het elektriciteitsnet liggen?? 

Storingen veroorzaakt door dit soort zonnevlammen zijn op veel plaatsen merkbaar. Uitvallen van telefoongesprekken en computerverbindingen behoren tot een serie kleine storingen. Ook wordt wereldwijd melding gemaakt van kleine storingen in navigatiesystemen.

De piek van zonnestormen wordt verwacht in 2012 en het jaar 2013.
 

Bron: Rnw.nl 

VS willen 'extra' diep doordringende BOM voor IranDe VS lieten in 2009 een krachtige bom maken door Boeing, de Massive Ordnance Penetrator (MOP). De bom kost 16,5 miljoen! dollar en er zijn er 20 van gemaakt.
De MOP, die zo'n 15.000 kilo weegt, is speciaal gemaakt om diepliggende nucleaire fabrieken in Iran en Noord-Korea te kunnen vernietigen. 
 

‘Maar nu moet de bom worden aangepast’, meldt The Wall Street Journal. Hij moet dieper kunnen inslaan omdat de Iraniërs hun nucleaire fabrieken steeds dieper onder de grond en in berggrotten verstoppen. Het Pentagon heeft er een extra bedrag beschikbaar voor gesteld van 82 miljoen dollar.

Toen de Amerikanen Tora Bora, de schuilplaats van Osama bin Laden in Afghanistan, bombardeerden, bleef Bin Laden ongedeerd. De bommen konden niet diep genoeg in het gesteente van het gebergte doordingen.
Wat de aanpassingen van MOP zijn is onbekend. Een scherpe punt wellicht.
 

Zie ook: 


Jong meisje sterft en gaat naar de hemel & hel & komt terug


Angelica Zambrano - Bereid je voor om God te ontmoeten!

Young Girl DIES and Goes to HEAVEN & HELL & Back! (Angelica Zambrano - Prepare to Meet God)

Geüpload door kingdomwarriorscom op 2 jan 2012 

Omdat de video Engels ondertiteld is, is deze voor meer mensen beter te volgen. De complete Nederlandse vertaling volgt hieronder. Mis het niet!
Het lijkt er op dat men niet blij is dat de gehele vertaling onder dit artikel komt, want na de eerste poging - ik hoefde slechts nog op 'bijwerken' te klikken - werkte internet explorer niet meer. Dus nog even geduld; de bijwerking gebeurt daarom in stukjes...

Gedurende een periode van 23 uur werd een jong Ecuadoraans meisje met de naam Angelica de koninkrijken van hemel en hel getoond…. en de terugkeer van Jezus Christus.  

Ze was getuige van Jezus’ huilen toen Hij de menigte van zielen zag, voor eeuwig verloren, een wereld die hem afgewezen heeft, een kerk die geheel onvoorbereid voor hem is, een volk dat gestopt is te getuigen tegenover de verlorenen, en een entertainment industrie die zelfs kinderen naar satan lokt 

Ze was getuige van veel van onze gewaardeerde culturele idolen, die lijden in de put van de hel, samen met de zangers, entertainers en zelfs een paus…  

Angelica werd ook getoond hoe het Koninkrijk der hemelen is, alles heerlijk voorbereid en gereed, een onvoorstelbaar glorieuze plaats, waar geen kwaad, geen ongerechtigheid bestaat.  

Hoewel Jezus ALLEEN terugkomt voor een heilig volk - en veel van Gods kinderen zijn NIET klaar voor die dag – zullen daarom velen worden achtergelaten in een wereld die uit elkaar zal vallen. 
Vertaald fragment   

Maxima (de moeder):
Mijn naam is Maxima Zambrano en we zijn aangesloten bij de "Casa de Oracion" kerk in El Empalme. Wij waren voor 15 dagen aan het vasten en wij riepen het uit tot God; mijn dochter Angelica deed ook mee. Tijdens deze vijftien dagen van vasten, kon ik boven het natuurlijke zien, wat ik nog nooit eerder gedaan had. Wij waren aan het bidden en vasten in een retraite en we bleven zelfs thuis doorbidden, uitroepen en wachten totdat God tot ons zou spreken.

De Here gaf ons veel bemoedigingen. Vanwege onze beproevingen wilden we het vaak opgeven, maar de Here was er om ons te helpen. Hij gaf ons Jeremia 33:3, Roep tot Mij, en Ik zal u antwoorden, Ik zal u grote en onbegrijpelijke dingen bekendmaken, die u niet weet.” Mijn dochter was met klem bezig geweest om dit aan de Heer te vragen, hoewel ik dat toentertijd niet wist.  

Angelica (de dochter):
Mijn naam is Angelica Elizabeth Zambrano Mora. Ik ben 18 jaar en studeer op "Colegio José María Velazco Ibarra", hier op El Cantón, El Empalme, Ecuador. De eerste keer dat ik Jezus Christus accepteerde, was toen ik 12 jaar was, maar ik zei tegen mijzelf, “Geen van mijn vrienden zijn evangelische christenen en ik voel mij als een vreemde in hun midden,” dus verliet ik God en ik ging een heel slecht leven lijden, echter, God trok mij daar uit. Op mijn 15de verjaardag werd ik weer herenigd met God maar ik was nog steeds dubbelhartig. De Bijbel zegt in Jacobus 1:8, “Hij is een dubbelhartig man, onstandvastig in al zijn wegen” en ik was een van deze personen. Mijn vader zei dan, “Je hoeft niet zo te zijn, het ziet er vreselijk uit, het is verkeerd,” maar ik antwoordde dan, “Dit is zoals ik ben, en zoals ik wil zijn, niemand hoeft mij te vertellen hoe ik moet zijn of wat ik moet doen of hoe ik me moet kleden of gedragen.” Hij reageerde met, “God zal je gaan aanpakken. Hij zal je gaan veranderen.”  Rond mijn 17de verjaardag kwam ik dichter tot de Heer. Op 18 april kwam ik tot Hem en zei, “Heer, ik voel mij zo slecht en ik weet dat ik een zondaar ben,” en ik vertelde Hem hoe ik mij voelde. “Here, vergeef mij. Ik wil dat U mijn naam in het Boek des Levens schrijft en mij accepteert als Uw kind.” Ik had berouw en gaf mijn leven terug aan de Heer. Ik zei, “Heer ik wil dat U mij verandert en een koersverschil in mij maakt.” Ik riep met heel mijn hart en vroeg Hem om mij te veranderen. Maar, terwijl de tijd voorbijging, voelde ik geen verandering. Het enige verschil was, dat ik naar de kerk begon te gaan om de bijbel te lezen en te bidden. Dat was het enige dat in mijn leven veranderde...  

Vervolgens werd ik in augustus uitgenodigd om voor 15 dagen te vasten. Ik besloot om mee te doen, maar voordat ik begon, zei ik, “Heer, ik wil dat U hier tot mij gaat spreken.” Tijdens het vasten sprak de Heer met bijna iedereen behalve mij! Het was alsof de Heer mij niet zag en dat deed zeer. Ik bad, “Here, gaat U niet met mij spreken?” Ik huilde en bleef doorvragen, “Here, houdt U wel van mij? Bent U hier? Bent U bij mij? Waarom spreekt U niet met mij, zoals U dat wel doet tegen de anderen? U spreekt met de anderen over zoveel dingen en U geeft zelfs woorden van profetie, maar niet tegen mij.” Ik vroeg om een teken, dat Hij bij mij was, en de Heer gaf mij Jeremia 33:3, “Roep tot Mij, en Ik zal u antwoorden, Ik zal u grote en onbegrijpelijke dingen bekendmaken, die u niet weet.” Ik zei, “Heer, heeft U zojuist tot mij gesproken?” Omdat ik Zijn hoorbare stem had gehoord en een visioen had gekregen van de woorden die geschreven staan in Jeremia 33:3.

Ik zei, “Here, is dat voor mij?” Ik hield het voor me, terwijl de anderen allemaal aan het getuigen waren over wat de Heer hen had gegeven en had laten zien. Maar ik hield mij stil en bleef over de woorden nadenken. “Roep tot Mij” betekent bidden, maar wat betekent, “grote en onbegrijpelijke dingen?” Ik dacht, “Dit kan alleen maar hemel en hel betekenen.”  Dus zei ik, “Here ik wil dat U mij alleen maar de hemel laat zien en niet de hel, omdat ik gehoord heb, dat het een verschrikkelijke plaats is.” Maar daarna bad ik met heel mijn hart, “Heer als het Uw wil is, om mij meer te laten zien, laat het zo geschieden, maar verander mij dan eerst. Ik wil dat U een verandering in mij brengt. Ik wil anders zijn.”  

Zodra we klaar waren met vasten, begonnen de beproevingen en moeilijkheden te komen en ik voelde mij soms te zwak en niet in staat om continue met de Heer te wandelen. Maar Hij gaf mij kracht; ik begon Zijn stem te horen en ik leerde Hem beter kennen. Wij werden goede vrienden. De Heer is onze beste Vriend, en de Heilige Geest. Ik vertelde Hem, “Heer, U bent mijn beste Vriend. Ik wil U beter leren kennen,” en ik deelde al mijn gedachten met Hem.

Ik bad de gehele maand augustus, en in november kwam er een dienstknecht van de Heer in ons huis, die zei, “Moge de Heer je zegenen.” Ik antwoordde met, “Amen.” Daarna zei hij, “Ik ben hier om je een boodschap van God te geven… je moet jezelf gaan voorbereiden, omdat de Heer je grote en onbegrijpelijke dingen wil bekendmaken, die je niet weet. Hij gaat je de hemel en de hel laten zien, omdat je dat vanuit Jeremia 33:3 steeds gevraagd hebt.” Ik vroeg, “Ja, hoe weet u dat? Ik heb dat aan niemand verteld.” Hij antwoordde, “Dezelfde God die jij dient en prijst, is dezelfde God die ik ook prijs en Hij is Degene die mij alles vertelde.”  

We begonnen al snel met gebed. Er waren wat vrouwen uit de kerk en wat familieleden, die met ons meebaden. Maar zodra wij begonnen te bidden, begon ik te zien hoe de hemelen zich openden. Dus zei ik, “Ik zie dat de hemelen opengaan en 2 engelen komen naar beneden!” De man zei, “Vraag aan ze, waarom ze hier zijn.”
Zij waren lang en mooi met prachtige vleugels. Zij waren groot en glanzend en ze leken transparant, briljant als goud. Zij droegen kristallen sandalen en hadden heilige gewaden aan. “Waarom zij jullie hier?” Ze glimlachten en zeiden, “Wij zijn hier, omdat je een taak hebt, die je moet vervullen. Wij zijn hier, omdat je de hemel en de hel moet bezoeken en wij zullen niet vertrekken, voordat dit alles geschied is.” Ik reageerde met, “Dat is goed, maar ik wil alleen de hemel bezoeken en niet de hel.” Zij glimlachten en bleven daar, maar zij zeiden niets meer. Nadat wij klaar waren met bidden, zag ik ze nog steeds daar.  

Ik begon ook de Heilige Geest te zien; Hij is mij beste Vriend. Hij is heilig; Hij is alwetend; Hij is alomtegenwoordig! Ik kon Hem zien, transparant en briljant op hetzelfde moment, met een briljant uiterlijk, ik kon Zijn glimlach zien en Zijn liefdevolle starende blik! Ik kan Hem nauwelijks beschrijven, omdat Hij veel mooier is dan de engelen. De engelen hebben hun eigen schoonheid, maar de Heilige geest overtreft hen in schoonheid! Ik kon Zijn hoorbare stem horen, een stem vol van liefde, een hartstochtelijk stem. Ik kan Zijn stem gewoon niet uitleggen; een stem als de donder en tegelijkertijd zegt Hij, “Ik ben bij je.” Dus bleef ik er naar streven om continu met God te wandelen, zelfs wanneer er beproevingen waren die ons omringden. We gingen door hele moeilijke momenten, maar op hetzelfde moment ook door overwinningen. Ik zei, “Heer, laat Uw wil geschieden.” Ik bleef de engelen zien, zelfs op school en in mijn klassen. Ik was zo blij, zo vol van vreugde omdat ik hen echt kon zien!  

De dienstknecht van de Heer, die mijn huis had bezocht, vertelde mij, om mijzelf te gaan voorbereiden, omdat ik de hemel en de hel zou gaan zien. Maar hij zei ook nog iets, wat ik moeilijk vond. Hij zei, “Jij gaat sterven.” Het was niet makkelijk, toen ik dit hoorde.

“Hoe zal ik gaan sterven? Ik ben nog zo jong,” vroeg ik. Hij antwoordde, “Maak je er geen zorgen over, alles wat God doet is perfect en Hij zal je weer tot leven wekken, zodat je kan getuigen over de hemel en de hel, waarvan God wil, dat wij daar allemaal vanaf weten.” Ik zei, “Amen, maar zal ik overreden worden door een auto? Hoe zal ik sterven?”  Ideeën stroomden in mijn gedachten, maar de Heer zei tegen mij, dat ik mij geen zorgen moest maken, dat alles onder controle was. Ik zei, “Dank U, Here!”  

Op 6 november, nadat ik van school naar huis was gegaan, waren de engelen nog steeds bij mij. Zelfs, terwijl ik de Heer prees, spraken zij niet tegen mij. Het enige dat zij zeiden was, “Heilig, Heilig, Heilig, Halleluja.” Zij gaven glorie, eer en aanbidding aan onze hemelse Vader. De Heilige Geest was daar samen met de engelen en ik verheugde mij. Veel mensen zeggen dat het evangelie saai is, maar dat is een grote leugen van de duivel, om de mensen te weerhouden om Gods aanwezigheid te zoeken. Ik geloofde dit eerst ook, maar nadat ik de Heer en de Heilige Geest ontmoet heb, weet ik dat het evangelie niet saai is. Het is de allermooiste ervaring die je kan hebben op aarde!
Ik kon zien, spelen met, en zelfs praten met de Heilige Geest, maar de engelen spraken niet met mij, zij aanbaden de Heer. Ik zei dan, “Heilige Geest kom met mij mee en doe dit of dat” en Hij was er dan. Ik kon Hem voelen en zien.
Ik zag Hem als Hij opstond, en zette zelfs een stoel voor Hem neer. Ook al zien vele Hem niet, Hij is hier! Die relatie is blijven bestaan en er is geen reden om dat te stoppen, als je dat eenmaal hebt ervaren… ik zou me daar nooit van willen weerhouden. Als ik bedenk waar Hij mij uit vandaan heeft getrokken, zoals ik voordien was, dan ben ik zo dankbaar voor Zijn genade, voor al Zijn liefde naar de mensheid en naar mij toe!   

Op 7 november, toen ik naar huis terugging, hoorde ik een stem die zei, “Wees voorbereid, want je zal vandaag sterven!” Ik wist dat het de Heilige Geest was, omdat ik Hem kon zien. Ik negeerde Zijn stem en zei, “Heer, Ik wil vandaag niet sterven!” Maar Hij herhaalde, “Wees voorbereid, want je zal vandaag sterven!” Deze keer zei Hij het luider en met veel meer kracht. Ik antwoordde, “Heer, ik weet dat U het bent, die tegen mij spreekt; ik vraag alleen maar voor een bevestiging en daarna, doe met mij wat U wilt. Ik zal doen wat U ook vraagt; Ik geef mij over, zelfs al ben ik bang, omdat ik weet, dat U met mij bent en U echt bent.”
Ik bad, “Laat die persoon die U eerder gebruikt heeft, aan mij de boodschap overbrengen. Laat hem in mijn huis aangekomen zijn, voordat ik arriveer, en laat hij mij vertellen, dat ik vandaag zal sterven. ”De Heer weet, op een of andere manier, ons verleden, heden en toekomst. Hij wist, wat ik Hem zou verzoeken. Dus, toen ik thuiskwam, was de dienstknecht van de Heer er al.  

Maxima:
Toen mijn dochter thuiskwam, waren wij in de keuken. Toen Angelica, de dienstknecht van de Heer zag, zei ze, “Moge de Heer je zegenen.” De man van God reageerde met, “God zegen je. Ben je klaar? Want vandaag is de dag dat de Heer je wil meenemen, om 16.00 uur.” Ze stond daar maar, verbaasd dat de Heer haar verzoek had ingewilligd.  

Angelica:
Toen ik dit hoorde zei ik, “Amen…maar ik wil niet sterven, ik kan niet sterven! Nee, Heer, ik ben bang, heel erg bang, angstaanjagend bang!” De dienstknecht van de Heer zei, “Laten we bidden, dat jouw angst je nu zal verlaten in de naam van onze Heer.” Ik zei, “Amen” en we baden. Al vrij snel voelde ik, dat alle angst mij verliet en er kwam een onvoorstelbare vreugde, waardoor doodgaan het beste leek te zijn, wat mij kon overkomen. Ik begon te glimlachen en te lachen terwijl iedereen naar mij keek. Zij konden allemaal zien, dat ik veranderde van somber naar blij. Ik was aan het glimlachen, springen en aan het zingen.

Maxima:
Mijn dochter voelde onmiddellijk vreugde in haar hart komen en begon te eten. Ze at een beetje van alles, zeggende, “Als ik niet terugkeer, heb ik in ieder geval gegeten en ben ik vol.” 

Angelica:
Iedereen begon te lachen en vroeg, “Waarom gedraag je je zo, in plaats van verdrietig te zijn ben je blij, je bent zo vreugdevol?” Ik vertelde hen, “Logisch, ik ga de Heer zien, Ik zal bij Hem zijn, maar ik weet niet of ik terugkom, dus wil ik al mijn bezittingen weggeven.” Zij staarden mij allemaal aan en vroegen, “Ga je al je bezittingen weggeven?” Mijn moeders ogen stonden wijd open van verbazing!  

Maxima:
Mijn dochter begon haar dingen weg te geven. Ze gaf alles weg, alles! Vrouwen van de kerk waren bij ons, zoals gewoonlijk en ze gaf aan iedereen iets. Toen ik naar haar intenties vroeg, zei ze, “Als ik terugkom, dan kunnen ze alles aan mij teruggeven, maar als ik niet terugkom, dan mogen ze alles houden.”  

Angelica:
Ik kan me voorstellen hoe verdrietig mijn moeder zich gevoeld moet hebben, toen ik dat zei. Maar ik voelde mij zo blij, toen ik alles begon weg te geven: mijn kleding, mijn bed, mijn mobieltje, alles, met één voorwaarde; Als ik terugkom, moet alles weer aan mij worden teruggegeven. Zij begonnen allemaal te lachen.

Maxima:
Zij was vastberaden, maar als een moeder voelde ik zoveel verdriet. Het was niet makkelijk. Ik vroeg mij af, “Heer, als het moment aanbreekt, hoe zal het zijn?” Ik kon het niet begrijpen. Terwijl zij begonnen met bidden, was ik dingen in huis aan het organiseren. Zij zeiden, “Zuster, kom laten wij bidden.” Maar ik antwoordde, “Begin alvast maar, ik zal er later bij komen. Laat mij dit nog even afmaken.”  

Angelica:
Ze bleven mij allemaal observeren, terwijl wij baden. Ik bad, “Heer, ik wil Uw wil doen. U bent niet een man, dat U zou liegen of berouw zult hebben. Ik weet dat U echt bent. Als ik niet in staat bent om Uw taak te volbrengen, dan is het beter dat U mij meeneemt en daar laat; maar als ik Uw wil zal kunnen volbrengen, breng mij dan terug, maar help mij om de waarheid te vertellen, bereid mij voor, help mij om te preken en om te vertellen, dat de mensen zich moeten bekeren.” Dat was mijn kortste gebed. Ik vertelde dit aan de dienstknecht van de Heer en zei, “Vertel mijn moeder niet wat ik tegen de Heer gezegd heb.” Hij antwoordde, “Ik zal het haar nu nog niet vertellen, maar als de Heer je eenmaal weggenomen heeft, zal ik het haar vertellen.” We bleven bidden en kwamen samen in een gebedscirkel.  

Maxima:
Om 15.30 uur vertelde de Heer aan Zijn dienstknecht om mijn dochter te zalven. Sommigen van ons gingen de kamer in en zalfden haar. Hij gaf ons twee minuten om haar helemaal te zalven, vanaf haar haren, alles, haar hele lichaam. Ze was volledig gezalfd.


De Dood  

Angelica:
Mijn moeder en een andere vrouw van de kerk, Fátima Navarrete, zalfden mij met olie. Maar terwijl ze mij zalfden, voelde ik dat iets mij bedekte, het was alsof glas mij omringde. Het is moeilijk uit te leggen. Het voelde alsof ik bedekt was met iets, als een wapenuitrusting en ik kan niet verklaren waarmee ik bedekt was. Hierna, wanneer zij probeerden om mij aan te raken, konden zij dat niet meer.  

Maxima:
Terwijl wij aan het bidden waren over Angelica, probeerde ik mijn handen op haar te leggen, maar ik kon haar niet aanraken! Ze had een of ander soort van bedekking om haar heen. Het was vreemd maar niemand kon haar aanraken! Deze bedekking was 30 cm dik om haar heen, van de bovenkant van haar hoofd tot de onderkant van haar voeten. Daar schrok ik het meeste van. Ik heb wel meer mijn handen opgelegd in de dienst van de Heer, maar zoiets als dit was nog nooit gebeurd. Ik zei, “O, er moet wel iets aan de hand zijn,” en ik begon te bidden en de Heer te danken. Plotseling voelde ik enorme vreugde. Het verdriet was uit mijn hart weggegaan, de pijn was weg en ik voelde mij nu vreugdevol en blij! Wij bleven bidden en om ongeveer 16.00 uur viel mijn dochter op de grond.  

Angelica:
Tijdens het bidden voelde ik mij kortademig; ik kon amper ademen. Ik voelde een pijn in mijn buik en in mijn hart. Ik voelde dat mijn bloed langzamer ging stromen en ik voelde een enorme pijn over heel mijn lichaam. Het enige wat ik kon zeggen was, “Heer, geef mij kracht, geef mij kracht!” omdat ik voelde dat ik zo niet verder kon. Ik had geen kracht, het was mij aan het verlaten! Toen ik naar de hemel opkeek, in de geestelijke wereld, niet met mijn fysieke ogen, zag ik dat de hemel zich opende. Ik zag engelen, niet twee of tien, maar miljoenen van hen verzamelden zich. In het midden van die miljoenen engelen zag ik een Licht, 10.000 keer helderder dan de zon. En ik zei: "Heer, dat bent U, Die komt!"  

Maxima:
Toen ze neerviel, probeerden we haar op te laten staan, maar ze was niet in staat om uit zichzelf te blijven staan. Op dat moment konden we haar nog aanraken. Ze zei, “Bid, ik heb geen kracht. Mamma, ik heb geen kracht en ik voel pijn." Eerst voelde ze pijn in haar hart, en vervolgens ging de pijn naar beneden, in de buurt van haar buik. We bleven bidden en smeken tot de Heer. De Heer nam haar leven!
Nooit eerder in mijn leven had ik iemand zien sterven. Ik moest het aanzien dat mijn dochter gekweld werd! Het was helemaal niet gemakkelijk! Ik kon haar laatste paar woorden niet verstaan en op het laatst stopte ze. Ik plaatste mijn hand op haar gezicht en een spiegel tegen haar mond, om te zien of ze nog ademde. Ze ademde niet meer, dat was opgehouden. Ik hield haar vast, ze was nog warm, zoals gewoonlijk. Ik nam een laken en bedekte haar en in een korte tijd werd ze koud, erg koud. Haar haar hing naar achteren, zoals dat gebeurt bij de haren van een dode en zij werd ijzig koud.  

Angelica:
Jezus was naar beneden aan het komen en ik voelde mijn lichaam sterven. Terwijl Jezus en de engelen dichterbij kwamen, voelde ik, dat ik mijn lichaam aan het verlaten was en dat ik niet langer in mijn lichaam was. Ik leefde niet meer, ik was stervende, het was angstig! Toen mijn lichaam op de vloer viel, waren ze hier al. Mijn huis was vol met engelen, en temidden van de engelen zag ik een Licht, sterker dan de zon! Het was erg moeilijk. Ik voelde enorme pijn, terwijl mijn ziel en geest werden weggescheurd.
Ik schreeuwde en huilde toen ik mijn lichaam op de grond zag liggen. Ik vroeg “Heer, wat gebeurt er? Wat gebeurt er?” Ik wilde mijn lichaam aanraken en er opnieuw naar binnengaan, maar toen ik dit probeerde, leek het op het beetpakken van lucht. Ik kon het niet aanraken. Mijn hand ging er recht doorheen. Geen van hen die aan het bidden waren konden mij horen!
En ik schreeuwde, “Heer, help mij!”  

Maxima:
Mijn man arriveerde, terwijl wij aan het bidden waren en hij zag haar daar liggen. De Heer gaf mij op dat moment kracht, omdat ik niet wist wat ik moest doen. Het was net of ze in een coma was, maar ik wist dat ze in orde was, want het was het werk van de Heer. Dus ik zei, “Heer, laat Uw wil geschieden.” 


De Heer Jezus Christus  

Angelica:
Op dat moment hoorde ik Gods stem, een mooie stem met donder en liefde, “Vrees niet, dochter, want Ik ben Jehovah, Uw God, en Ik ben hier gekomen, om je te laten zien hetgeen Ik jou beloofd heb. Sta op, want Ik ben Jehovah, die jou bij je rechterhand vasthoudt en je vertelt: Vrees niet, Ik zal je helpen.” Plotseling stond ik op. Ik had neergeknield gezeten, kijkend naar mijn lichaam. Ik wilde terug in mijn lichaam, maar dat was niet mogelijk. Toen ik Zijn stem hoorde, verdween alle vrees en was ik niet langer angstig.  

Terwijl ik begon te lopen, begonnen de engelen een pad te openen. Er was een sterk schijnend Licht, en terwijl ik er naar staarde, voelde ik vrede. Terwijl ik keek, zag ik een mooie, lange, elegante, gespierde Man. Licht scheen uit Hem vandaan. Er was voor mij te veel licht, om Zijn gezicht te zien! Maar ik kon zijn prachtige haar van schitterend goud zien en een wit kleed met een wijde gouden gordel, die zijn borstkast kruiste. Er stond, “KONING DER KONINGEN EN HEER DER HEREN,” op.
Ik keek naar Zijn voeten. Hij droeg schijnende gouden sandalen van prachtig goud. Hij was zo mooi! Hij strekte Zijn hand naar mij uit. Toen ik Zijn hand pakte, was het niet hetzelfde, als toen ik mijn lichaam aanraakte, mijn hand ging er niet doorheen. Ik vroeg, “Wat gebeurt er?” En Hij zei: “Ik ga je de hel laten zien, en als je terugkeert, moet je de mensheid vertellen dat de hel echt bestaat. En Ik zal je ook Mijn Glorie laten zien, om Mijn volk te vertellen dat ze klaar moeten zijn, want Mijn glorie is echt en Ik ben echt.” Hij zei, “Dochter vrees niet”. Hij zei het opnieuw en ik zei, “Heer, ik wil alleen de hemel zien, maar niet de hel, want ik heb gehoord dat die verschrikkelijk is!” Hij zei, “Dochter Ik zal met je zijn. Ik zal je niet in die plaats achterlaten, en Ik zal je die plaats laten zien omdat er velen zijn die weten dat de hel bestaat, maar ze hebben geen angst.
Zij geloven dat het een spelletje is, dat de hel een grap is, en vele weten er niets vanaf. Daarom laat ik je die plaats zien, want er zijn meer die verloren gaan, dan die Mijn glorie binnengaan.”
Toen Hij dat zei, kon ik tranen over zijn kleed naar beneden zien stromen. Ik vroeg Hem, “Heer, waarom huilt U?” Hij antwoordde, “Dochter, omdat er meer zijn die verloren gaan, en Ik zal je dat laten zien, zodat je uit zal gaan om de waarheid te vertellen en opdat je niet naar die plaats zal terugkeren.
De HelPlotseling, terwijl Hij aan het spreken was, begon alles te bewegen. De aarde schudde en spleet open, en ik zag daar onder en zeer donker hol.
We stonden op een soort rots waar engelen ons omringden. Ik zei, “Heer, ik wil niet naar die plaats toe!” Hij zei, “ Dochter, vrees niet want ik ben met je.” Binnen een seconde daalden we neer in dat donkere hol. Ik probeerde iets te zien, maar daar was een verschrikkelijke duisternis. Ik zag wel een grote cirkel, en hoorde miljoenen stemmen.
Het was zo heet, ik voelde mijn vel branden. Ik vroeg, “Heer, wat is dit? Ik wil niet naar deze plaats!” De Heer zei, dat dit alleen nog maar de tunnel was naar de hel. Daar was een verschrikkelijk, afstotend en misselijkmakende geur, en ik smeekte Jezus mij niet mee te nemen.
Hij antwoordde, "Dochter, het is noodzakelijk voor jou om hier te komen en van deze plaats af te weten. "Ik riep, "Maar waarom, Heer, waarom?" En hij zei, "Zodat je de waarheid aan de mensheid kunt vertellen; de mensheid vergaat, ze gaan verloren en weinigen gaan Mijn Koninkrijk binnen." Terwijl Hij dit zei, huilde Hij. Zijn woorden versterkten en bemoedigden mij, dus bleef ik doorlopen.  

We kwamen aan het einde van de tunnel… Toen ik naar beneden keek, zag ik de afgrond gehuld in vlammen. De Heer zei, “Dochter, Ik geef dit aan jou.” Het was een grote ordner met blanke vellen papier. “Dochter, neem een potlood, zodat je alles kan opschrijven, wat ik je zal tonen, wat jij zal zien en horen. Je zult alles opschrijven, zoals je het aanschouwt en zoals je het beleeft.”
Ik zei, “Heer, ik zal het doen, maar ik zie nu al zoveel, Heer. Ik zie zielen die gefolterd worden, en enorme vlammen.”  

Maxima:
De tijd ging voorbij, en mijn dochter lag daar nog steeds. “Heer, wat gebeurt er?”
Tranen kwamen uit haar ogen, maar als ik ze eraf veegden, kwamen ze gewoon weer terug. Ik plaatste een spiegel op haar mond om te zien of ze nog ademde, maar er was niets.
We controleerden haar polsslag, niets. We plaatsten een hand op haar maag, niets. De dienaar van de Heer zei, “De plaats waar ze is, is geen plaats om te lachen maar een plaats van foltering.”  

Angelica:
Ik zei tegen Jezus, “Ik zal belijden dat de hel echt is, dat de hel bestaat, maar neem mij hier nu vandaan!”  En Hij antwoordde, “Dochter, we zijn die plaats zelfs nog niet binnengegaan, en Ik heb je nog niets laten zien, en je wilt nu al, dat Ik je uit deze plaats weghaal?” “Heer, alstublieft haal me hier weg,” zei ik. Toen begonnen wij neer te dalen in de afgrond! Ik begon te huilen en te schreeuwen, “Heer, nee, nee, nee, nee, ik wil niet gaan!” en Hij antwoordde, “Je moet dit zien.”  


Ik zag gruwelijke demonen, allerlei soorten, beide grote en kleine. Ze renden zo snel, en droegen iets in hun handen. “Heer, waarom rennen ze op deze manier, en wat dragen ze?” Hij antwoordde, “Dochter, zij rennen op deze manier omdat zij weten dat hun tijd ten einde loopt, omdat de tijd zo kort is, om de mensheid te vernietigen en speciaal Mijn volk. Dat wat zij in hun handen dragen, zijn pijlen om de mensheid te vernietigen, want aan elke demon is een naam gegeven en volgens de naam die aan hen wordt gegeven, hebben zij een pijl om die persoon te vernietigen en om ze naar deze plaats te brengen. Hun doel is om die persoon te vernietigen en ze naar de hel te brengen."
En ik zag de demonen opgewonden naar de aarde toe rennen, en Hij vertelde me. “Ze gaan naar de aarde om de mensheid in deze plaats te werpen.” Toen Hij dit zei, weende Hij, Hij weende heel erg. Hij weende de gehele tijd en ik ook.

Maxima:
Mijn dochter was 23 uur dood, maar ik lichtte de overheid niet in. Ik bad, “Heer, ik wacht 24 uur. Als mijn dochter niet binnen 24 uur terug is, bel ik een dokter.” Maar, de Heer bracht haar terug voordat de 24 uur om waren.

Angelica:
De Heer zei tegen mij, “Ben je klaar voor hetgeen Ik je wil laten zien?” “Ja, Heer,” zei ik.
Hij nam me mee naar een cel waar ik een jongeman zag, die gefolterd werd tussen de vlammen.
Ik vernam dat de cel genummerd was, maar ik begreep die nummers niet, ze schenen achterstevoren te zijn geschreven. Daar was een grote plaat in die cel en de jonge man had het nummer “666” op zijn voorhoofd. Hij had ook een grote metalen plaat in zijn huid gegraveerd.
De wormen die hem opaten, waren niet in staat om die plaat schade toe te brengen en ook de vlammen verbrandden die plaat niet. Hij schreeuwde, “Heer, heb genade met me. Haal me uit deze plaats. Vergeef mij, Heer!” Maar Jezus reageerde met, “Het is laat, te laat. Ik gaf je gelegenheden, maar je wilde je niet bekeren.”
Ik vroeg Jezus, “Heer, waarom is hij hier? “ Toen herkende ik hem. Op aarde kende deze jonge man het Woord van God, maar plotseling wandelde hij van God weg en verkoos alcohol, drugs en het wandelen op de verkeerde weg. Hij wilde de weg van de Heer niet volgen. Jezus waarschuwde hem vele malen voor wat er met hem zou kunnen gebeuren. Jezus zei, “Dochter, hij is in deze plaats omdat iedereen die Mijn Woord verwerpt, al een rechter heeft: Het Woord dat Ik gesproken heb, zal hem veroordelen op de laatste dag, (Johannes 12:48) en Jezus weende.

Als de Heer weent, is het anders dan bij ons. Hij weende met deze pijn in Zijn hart en Hij snikte ontzettend. “Ik heb de hel niet voor de mensheid gecreëerd,” zei Jezus. Dus vroeg ik hem, “Waarom is de mensheid dan hier, Heer?” Hij antwoordde, “Dochter, Ik creëerde de hel voor satan en zijn engelen, dat zijn de demonen (Matth. 25:41), maar vanwege de zonde en gebrek aan bekering en berouw, eindigt de mensheid hier, en er zijn meer die verloren gaan, dan diegenen die in Mijn glorie komen!”  Hij bleef huilen en het deed mij heel veel pijn om te zien hoe Hij huilde.
“Dochter, Ik gaf Mijn leven voor de mensheid, zodat het niet verloren hoeft te gaan, en niet hoeft te eindigen in deze plaats. Ik gaf Mijn leven uit liefde en genade, zodat de mensheid berouw zou tonen en het Koninkrijk der Hemelen binnen kan gaan.” Jezus kreunde als iemand die de pijn niet langer kon verdragen, dat is hoeveel pijn Hij voelde, terwijl Hij daar naar de mensen keek.

In de aanwezigheid van Jezus voelde ik me veilig. Ik dacht, “Als ik de hand van de Heer loslaat, dan moet ik hier blijven!”  Ik vroeg, “Jezus, heb ik ook familie in deze plaats?” Hij keek naar me terwijl ik aan het huilen was en Hij zei, “Dochter, Ik ben met je,” omdat ik zo bang was. Hij nam mij mee naar een andere cel. Ik had het mij nooit kunnen voorstellen om een familielid van mij in die cel te zien. Ik zag deze vrouw, die gefolterd werd, ze had wormen die haar gezicht opaten, en demonen staken een soort van speer in haar lichaam. Ze gilde, “Nee Heer, heb genade met me, vergeef me, alstublieft, neem me voor een minuut uit deze plaats!”

In de hel worden mensen gefolterd met herinneringen aan de dingen die ze op aarde deden. Demonen spotten met de mensen en zeiden: “Aanbid en lofprijs, want dit is jouw Koninkrijk!”  En de mensen gilden en herinnerden zich, dat zij God kenden, omdat zij het Woord (de bijbel) kenden. Diegenen die God gekend hadden, werden dubbel gefolterd.
De Heer zei, “Er is geen andere kans voor die daar zijn; er zijn nog steeds kansen voor de levenden.”  Ik vroeg hem, “Heer, waarom is mijn overgrootmoeder hier? Ik weet niet of zij U ooit gekend heeft. Waarom is zij hier in de hel, Heer?” Hij antwoordde, “Dochter, zij is hier omdat ze gefaald heeft om te vergeven… dochter, diegene die niet vergeeft, kan Ik ook niet vergeven.”
Ik vroeg, “Heer, maar U vergeeft toch, en U bent vol van genade?” En Hij antwoordde, “Ja, dochter, maar het is noodzakelijk om te vergeven, omdat zij niet alle mensen hebben vergeven, en daarom zijn er zoveel mensen in deze plaats, omdat ze gefaald hebben om te vergeven. Ga en vertel de mensheid dat het tijd is om te vergeven en speciaal Mijn volk, want velen van Mijn volk (christenen) hebben niet vergeven. Vertel hen om zich te ontdoen van wrok, van wrevel, en van die haat in hun harten, want het is tijd om te vergeven! Als de dood die persoon, die gefaald heeft om te vergeven, zou verrassen, dan zal die persoon naar de hel gaan, want niemand kan leven kopen."
Toen we die plaats verlieten, werd mijn grootmoeder overspoeld met vuur en zij gilde, “Aaaaah,” en begon de naam van God te lasteren, zij vervloekte Hem, elke persoon in de hel lastert God.

Terwijl wij die plaats verlieten, kon ik zien dat de hel vol was met gefolterde mensen. Veel mensen strekten hun handen uit en smeekten Jezus om hen te helpen, om daar uit te komen. Maar de Heer kon niets voor hen doen, en dan begonnen zij God te lasteren. Dan begon Jezus te wenen en zei, “Het doet Mij pijn om hen zo te horen, het doet mij pijn om te zien wat zij doen, omdat Ik niets meer voor hen kan doen. Wat Ik je wil vertellen is, dat je nog steeds de gelegenheid hebt, want zij die op de aarde zijn, die nog niet gestorven zijn, die nog in leven zijn, zij hebben nog steeds de tijd om zich te bekeren!”

De Heer vertelde mij dat er veel beroemde mensen in de hel zijn, en ook veel mensen die van de Heer afwisten. Hij zei, “Ik ga je een ander gedeelte van de oven laten zien.” Wij kwamen op een plaats waar een vrouw was omgeven door vlammen. Zij werd erg gefolterd en schreeuwde, en ze smeekte de Heer om genade. Jezus wees met Zijn hand naar haar en vertelde mij, “Dochter, die vrouw die je daar ziet, omringd door vlammen, is Selena.”Toen we dichterbij kwamen, schreeuwde ze, “Heer, heb genade met me, vergeef me Heer, haal me uit deze plaats!” Maar de Heer keek naar haar en zei: “Het is te laat, het is te laat. Je kunt je nu niet meer bekeren.”
Ze zag me en zei, “Alsjeblieft, ik smeek je, ga en vertel de mensen hierover, alsjeblieft spreek het uit en wees niet stil; ga en vertel hen om niet naar deze plaats te komen, ga en vertel hen om niet naar mijn liederen te luisteren en ze niet te zingen” . Dus vroeg ik aan haar, “Waarom wil je, dat ik ga om dat te vertellen?”  En ze antwoordde, “Want elke keer als mensen mijn liederen beluisteren en zingen, word ik meer gekweld, en de persoon die mijn liederen zingt en beluistert loopt naar deze plaats. Alstublieft, ga en vertel hen hier niet te komen; ga en vertel hen dat de hel echt bestaat!”
Ze schreeuwde en demonen slingerden vanuit de verte speren in haar lichaam en ze schreeuwde, “Help me, Heer, heb genade met me, Heer!” Maar de Heer vertelde haar, “Het is te laat.”  
Ik keek over het hele gebied, het was vol met zangers en artiesten die gestorven waren. Alles wat zij deden was zingen en zingen, zij konden niet stoppen met zingen. De Heer legde het uit, “Dochter, de persoon die daar is, moet altijd blijven doen, wat zij ook op de aarde deden, als zij zich niet bekeerd hebben.”  
Toen ik het gebied verkende, viel het me op dat heel veel demonen iets als regen naar beneden lieten vallen. Ik dacht eigenlijk dat het regende. Maar het viel me op dat de mensen wegrenden voor die regen en schreeuwden, “Nee, help me, Heer! Nee, dit is niet mogelijk,” en de demonen lachten en vertelden de mensen, “Prijs en aanbid want dit is jullie koninkrijk voor altijd en eeuwig!” Ik zag de vlammen vermeerderen en de wormen op de mensen werden vermenigvuldigd! Er was daar geen water, het was zwavel die de vlammen vermenigvuldigden en de angst van elke persoon verhoogde. Ik vroeg Jezus, “Wat gebeurt er? Heer, wat is dit?” De Heer antwoordde, “Dit is het loon voor iedereen, die zich niet bekeerd heeft.” (Psalm11:6)  
Toen nam de Heer mij mee naar een plaats, waar een zeer bekende man was. Hiervoor leefde ik als een christelijk meisje met dubbele gedachten. Ik dacht dat iedere persoon die stierf naar de hemel ging, dat degene die de mis vierde, ook naar de hemel ging, maar ik had het fout. Toen Paus Johannes Paulus II stierf, vertelden mijn familie en vrienden mij, dat hij naar de hemel was gegaan. Alle nieuws op de televisie, en alle andere nieuws vertelden, “Paus Johannes Paulus II is gestorven, moge hij rusten in vrede. Hij verheugt zich nu met de Heer en Zijn engelen in de hemel” en ik geloofde dat allemaal.

Maar ik hield mijzelf alleen maar voor de gek, want ik zag hem nu in de hel, gefolterd worden door vlammen. Ik keek naar zijn gezicht, het was Johannes Paulus II! De Heer zei tegen me, “Kijk, dochter, die man die je daar ziet, is Paus Johannes Paulus II. Hij is hier in deze plaats en hij wordt gefolterd, omdat hij zich niet bekeerd heeft.”
Maar ik vroeg, “Heer, waarom is hij hier? Hij preekte in een kerk.” Jezus antwoordde, “Dochter, geen overspelige, geen afgodendienaar, geen hebzuchtige en geen leugenaar zal Mijn Koninkrijk binnengaan.” Ik reageerde, “Ja, ik weet dat dat waar is, maar ik wil weten waarom hij hier is, omdat hij tot hele menigten predikte!” En Jezus reageerde, “Ja, dochter, hij mag heel veel gezegd hebben, maar hij heeft nooit de waarheid gesproken, zoals het is. Hij sprak nooit de waarheid en hij wist de waarheid en ofschoon hij de waarheid kende, koos hij geld boven het prediken over de redding. Hij bood de waarheid niet aan; wilde niet zeggen dat de hel realiteit was en dat de hemel ook bestaat. Dochter, nu is hij hier in deze plaats.”  

Toen ik naar deze man keek, had hij een grote slang met naalden om zijn nek gewikkeld en hij probeerde hem eraf te krijgen. Ik pleitte met Jezus, “Heer, help hem!”  De man schreeuwde, “Help me Heer; heb genade met mij, haal me uit deze plaats; vergeef me! Ik heb berouw Heer. Ik wil naar de aarde terug, ik wil naar de aarde terug om berouw te tonen.”  De Heer sloeg hem gade en zei tot hem, “Je wist heel goed, je wist het heel goed dat deze plaats bestond…. het is te laat, er is geen enkele gelegenheid meer voor je.”  

De Heer zei, “Kijk dochter, Ik ga je het leven van deze man laten zien.” Jezus liet me een groot scherm zien, waarop ik kon zien, hoe deze man vele malen zijn mis aanbood aan de menigten. En hoe afgodisch de mensen waren die daar waren. Jezus zei, “Kijk dochter, er zijn vele afgodendienaars in deze plaats. Afgoderij zal niet redden, dochter. Ik ben de Enige die redt, en buiten Mij is er niemand die kan redden. Ik hou van de zondaar, maar Ik haat de zonde, dochter. Ga en vertel de mensheid, dat Ik van hen houd, en dat zij tot Mij moeten komen.”
Terwijl de Heer sprak, begon ik te zien hoe deze man ontzettend veel muntjes en biljetten ontving; geld dat hij allemaal voor zichzelf hield. Hij had zoveel geld. Ik zag beelden van deze man, waar hij op een troon zat, maar ik was ook in staat om verder dan dat te kijken. Terwijl het waar is, dat deze mensen niet trouwen, kan ik je verzekeren, en ik verzin dit niet, de Heer liet het me zien, dat deze mensen met nonnen slapen en met vele vrouwen daar!
De Heer liet mij zien, dat deze mensen in hoererij leefden, en het Woord zegt, dat geen hoereerder Zijn Koninkrijk zal binnengaan. Terwijl ik dit alles bekeek, vertelde de Heer me, “Kijk dochter, alles wat Ik je laat zien, wat er gaande is, is zoals hij leefde en wat nog steeds blijft gebeuren onder vele mensen, onder vele huidige priesters en pauzen.” Toen vertelde Hij mij, “Dochter, ga en vertel de mensheid, dat het tijd is om tot Mij te komen.”  

De Heer liet mij een plaats zien, waar vele mensen naar de hel wandelden. Ik vroeg Hem, “Heer hoe komt het dat zij naar deze plaats wandelen? “ Hij reageerde, “Ik zal het je laten zien.” Hij liet mij een tunnel zien waar vele mensen doorheen liepen. Deze mensen waren gebonden, van handen tot voeten. Zij waren in het zwart gekleed en droegen een last op hun rug. Jezus zei, “Kijk dochter, deze mensen, die je daar ziet, die kennen Mij nog niet. Hetgeen zij op hun rug dragen is zonde, maar ga en vertel hen om deze last aan Mij te geven, en Ik zal hen rust geven, dat Ik het ben die al hun zonden vergeeft… dochter, ga en vertel deze mensen om naar Mij te komen, want ik wacht op ze met open armen, en ga en vertel hen dat ze naar deze plaats toe wandelen.”

Terwijl ik de mensen zag wandelen, zei ik, “Heer, die persoon daar is mijn nicht; die jonge man is mijn neef, Heer, en die jonge vrouw die naar beneden gaat, is ook mijn nicht , mijn familie komt naar deze plaats toe!” Hij reageerde, “Dochter, zij wandelen naar deze plaats, maar ga en vertel ze waar zij naar toe wandelen, ga en vertel hen dat ze naar de hel wandelen. Ga en vertel hen dat ik jou heb verkozen als Mijn wachter……. Ik heb jou verkozen als Mijn wachter, dat betekent, dat jij degene bent, die de waarheid moet vertellen. Je moet gaan en alles vertellen van hetgeen Ik je heb laten zien. Als je niet spreekt tot een persoon en er gebeurt iets met die persoon, zijn bloed zal over jou worden uitgegoten, maar als je gaat en doet zoals Ik je verteld heb, dan heeft die persoon zich te verantwoorden voor Mij. Als de persoon zich niet bekeert, dan wordt de verantwoordelijkheid die op jou rustte, verwijderd en zal de verantwoordelijkheid op die persoon rusten en zijn bloed zal niet over jou zijn.”  (Ezechiel 3:18)  

Jezus vertelde mij, dat vele beroemde mensen naar die plaats toelopen, beroemde en belangrijke mensen.

Neem bijvoorbeeld Michael Jackson. Deze man was beroemd over de hele wereld, maar hij was een satanist. Hoewel veel mensen het niet op deze manier zien, is het toch de waarheid. Deze man had duivelse verbintenissen. Hij sloot een verbond met de duivel om beroemd te worden en veel fans te krijgen.
Deze stappen die hij uitvoerde, dat is de manier waarop ik demonen zag lopen, terwijl zij mensen in de hel folterden. Zij gleden achterwaarts en bewogen niet vooruit, terwijl zij schreeuwden, verheugden zij zich over de enorme angst, die ze mensen oplegden.
Laat me je vertellen dat Michael Jackson in de hel is. De Heer liet mij hem zien, nadat Michael was gestorven. Hij liet mij Michael Jackson zien die gefolterd werd in vlammen. Ik riep tot Jezus, “Waarom?” Het was niet makkelijk om te zien hoe hij gefolterd werd en hoe hij schreeuwde. Iedereen die luistert naar de liederen van Michael Jackson of ze zingt of een fan is van Michael Jackson; ik waarschuw jullie dat satan je in zijn val lokt, zodat je eindigt in de hel. Verwerp het nu in de naam van Jezus! Jezus wil je vrijzetten, zodat je niet verloren gaat. 

De Heer zei, “Dochter, er zijn ook mensen die Mij kennen, die naar deze plaats toe wandelen.” Ik vroeg, “Heer, hoe kan het dat mensen die U kennen, hier komen?” Hij antwoordde, “Diegene die Mijn wegen verlaten heeft en een dubbel leven leidt.” Hij begon mij mensen te laten zien, die naar de hel liepen. Zij waren gebonden, van hun handen tot aan hun voeten.
Elk van hen droeg een wit kleed, maar het was gescheurd, smerig en gerimpeld. Jezus zei, “Dochter, zie hoe Mijn volk is weggelopen van Mij. Dochter, Ik wil je vertellen, dat Ik niet zal komen voor deze mensen. Ik zal komen voor een heilig volk, klaar, zonder smet, zonder rimpels en zonder bevuiling… Ga en vertel hen terug te keren naar de oude wegen.” Ik begon vele van mijn ooms en vele andere mensen te zien, die waren weggewandeld van de wegen van de Heer. “Ga en vertel hen, dat Ik op hen wacht, totdat zij hun lasten aan Mij overgeven, en Ik zal hen rust geven.” Jezus weende , “Dochter, zij komen deze kant op. Ga en vertel jouw ooms, ga en vertel je familie dat ze deze kant opkomen! Dochter, vele zullen je niet geloven maar Ik ben Je Getrouwe Getuige, Ik ben Je Getrouwe Getuige. Ik zal je nooit verlaten. Zelfs als ze je niet geloven, dochter, ga en vertel hen de waarheid, want Ik ben met je. Dochter, Ik zal je ook nog laten zien, hoe deze mensen aankomen in deze plaats.”  

We gingen naar een tunnel waar er een hele menigte van mensen in de afgrond vielen. Niet 1000, niet 2000, maar zoveel als het zand der zee, niet te tellen. Ze vielen bij de seconde, als handen vol met zand, dat naar beneden wordt gegooid. De zielen vielen snel. Jezus weende. Hij zei, “Dochter, dit is hoe de mensheid verloren gaat, dit is hoe het verloren gaat! Dochter, het doet Mij pijn om te zien hoe de mensheid verloren gaat.”
Jezus zei, “Demonen houden ook vergaderingen in deze plaats.” En ik zei, “Demonen houden vergaderingen?” Jezus zei, “Ja, dochter, zij vergaderen om plannen te maken, zij maken plannen over wat zij de mensheid zullen aandoen. Zij houden dagelijks geheime bijeenkomsten.”  En tegelijkertijd nam Jezus mij mee naar een cel, waar ik stoelen rondom een houten tafel zag. En daar waren demonen, allerlei verschillende soorten demonen. Jezus verklaarde, “Dochter, zij zijn nu van plan om de familie van de voorgangers te vernietigen, de zendelingen, de evangelisten en allen die Mij kennen. Dochter, zij willen hen vernietigen, zij hebben vele pijlen.”
De demonen lachten en spotten en zeiden, “Laten we de mensheid vernietigen en in deze plaats brengen.” Jezus zei, “Ga en vertel hen dat Ik met hen ben. Vertel hen om geen deuren open te laten staan, om geen plaats te geven aan satan, want satan gaat rond als een brullende leeuw, op zoek naar wie hij zou kunnen verslinden.” (1 Petrus 5:8)
Maar het Woord zegt, “Hij loopt en brult als, omdat de enige echte Leeuw, de Leeuw van Juda is, Jezus Christus van Nazareth (Openbaring 5:5)!  

Jezus zei, “Dochter, ze willen speciaal de familie van voorgangers vernietigen.” Ik vroeg, “Waarom willen ze de familie van voorgangers vernietigen?” En Jezus antwoordde, “Omdat ze verantwoordelijk zijn voor duizenden mensen, die de schapen van de kudde zijn; de schapen van de kudde, die de Heer hen gegeven heeft. Zij willen dat deze mensen weer terugkeren naar de wereld, om achterwaarts te kijken en in de hel te eindigen… Ga en vertel de voorgangers om de waarheid te spreken. Ga en vertel hen, de waarheid te prediken en om alles te vertellen wat Ik aan hen vertel en het nooit voor zichzelf te houden wat Ik hen vertel!”  

Terwijl wij deze plaats verlieten, vertelde Hij mij, “Ik wil je iets anders laten zien… Er zijn ook kinderen in deze plaats.” En ik reageerde, “Kinderen in deze plaats, Heer? Waarom zijn er kinderen hier? Uw Woord zegt, “Laat de kinderen begaan en verhinder hen niet bij Mij te komen, want voor zodanigen is het Koninkrijk der hemelen.”  (Mattheus 19:14) Jezus antwoordde, “Dochter, het is waar, van zulke is het Koninkrijk der Hemelen, maar dat kind moet naar Mij komen, want diegene die naar Mij komt, zal Ik niet uitsluiten.” Onmiddellijk liet de Heer mij een 8 jarige jongen zien, die door vlammen gefolterd werd. De jongen huilde, “Heer, heb genade met mij, haal me uit deze plaats, ik wil hier niet zijn!” Hij bleef huilen en schreeuwen. Ik zag demonen rondom deze jongen, die op stripfiguren leken.


Daar was de Dragon Ball Z, Ben 10, Pokémon , Doral, etc. “Heer, waarom is deze jongen hier?” Jezus liet mij het leven van deze jongen zien op een groot scherm. Ik zag hoe hij al zijn tijd besteedde voor de tv en naar deze tekenfilms keek.
Jezus zei, “Dochter, deze animatie filmpjes, deze films, deze soaps, die dagelijks op de tv worden vertoond, zijn de instrumenten van satan om de mensheid te vernietigen…… Kijk dochter, hoe dit tot stand kwam.”
Ik zag hoe de jongen rebels en ongehoorzaam was tegenover zijn ouders. Als zijn ouders tot hem spraken, rende hij weg, hij was niet gehoorzaam en gooide met dingen naar zijn ouders. Na deze gebeurtenis overreed een auto hem en eindigde zijn leven. Jezus vertelde mij, “Sinds die tijd, is hij in deze plaats.”
Ik keek naar de jongen terwijl hij gefolterd werd. Jezus zei, “Dochter, ga en vertel ouders hun kinderen op te voeden, zoals het in mijn Woord geschreven staat. (Spreuken 22:6) “Het Woord van God is echt, het vertelt ons om kinderen te corrigeren, maar niet op elk moment, alleen als het kind ongehoorzaam is aan zijn ouders. (Spreuken 22:15)  

De Heer vertelde mij iets, dat erg pijnlijk en erg verdrietig is. Hij zei, “Dochter, er zijn veel kinderen in deze plaats vanwege animatie tekenfilms, vanwege rebellie.” Ik vroeg Hem, “Heer, waarom zijn deze animatie films hier schuldig aan?” En Hij verklaarde, “Omdat dit demonen zijn, die rebellie, ongehoorzaamheid, bitterheid, en haat naar kinderen toedragen, en andere demonen gaan bij deze kinderen naar binnen, zodat ze geen goede dingen doen, maar datgene doen wat slecht is. Wat ze zien op tv doen ze in de praktijk. Hel bestaat, hel is realiteit, en zelfs kinderen moet beslissen met wie ze verder gaan.” Ik zei, “Heer, vertel mij, waarom zijn deze kinderen in deze plaats?” En Jezus antwoordde, “Als kinderen de wetenschap hebben dat er een hemel en een hel is, dan hebben zij een plaats om te kiezen.” 


Het Koninkrijk van de Hemel  

Er is nog veel te vertellen over de hel, maar nu wil ik met u delen, wat ik in de hemel zag.
Jezus zei, “Dochter, nu ga Ik je laten zien, wat Ik klaargemaakt heb voor Mijn heilig volk.” Wij verlieten die plek en gingen eruit door een tunnel. Terwijl wij door de tunnel gingen, kwamen wij plotseling uit waar er licht was. Ik zag geen duisternis, vlammen of folteringen meer. Hij zei, “Dochter, Ik ga je Mijn glorie laten zien,” en wij begonnen te stijgen naar het Koninkrijk van de Hemel! We arriveerden spoedig bij een deur met gigantische letters geschreven in goud, en het zei:  

“Welkom in het Koninkrijk van de Hemel.”  

Jezus zei, “Dochter, ga in, want Ik ben de Deur; als iemand door Mij naar binnen gaat, zal hij behouden worden; en hij zal ingaan en uitgaan en weide vinden.” (Johannes 10:9)
Nadat de Heer deze woorden had gezegd, ging de deur open en we gingen naar binnen. Ik zag engelen glorie en eer geven aan de Hemelse Vader! (Openbaring 7:11-12) Terwijl wij bleven wandelen, kwamen wij bij een tafel, waarvan ik wel het begin ervan kon zien, maar niet het einde.  (Openbaring 19:9)


Ik aanschouwde een grote troon en een kleinere troon omringd door duizenden stoelen. Tussen de stoelen waren klederen met kronen. De Heer zei, “Dochter, de kroon die je daar ziet, is de kroon des levens.”  (Openbaring 2:10)
Jezus zei, “Kijk dochter, dit is wat Ik bereid heb voor mijn volk.” Ik zag dat de tafel was bedekt met een wit tafelkleed met gouden randen. Er stonden borden, gouden bekers, fruit, alles stond klaar. Het was zo mooi. Er stond een heel groot vat in het midden van de tafel, dat gevuld was met wijn voor het diner. En Jezus zei, “Dochter, alles is klaar voor de komst van Mijn Gemeente.”  (de Opname) 

We gingen naar een andere plaats, waar ik veel mensen zag in een tuin. Daar waren bekende mensen van de bijbel, maar zij waren niet oud maar jong. Daar was een jonge man met een grote doek in zijn hand, die al ronddansend de Heer prees. Jezus zei, “Dochter, die jonge man, die je daar ziet, is Mijn dienaar David.” Hij was eer aan het geven aan onze Vader. Plotseling passeerde er een andere jonge man en Jezus vertelde mij, “Dochter, hij is Jozua; hij is Mozes; en die andere jonge man is Abraham.” Jezus riep hen bij hun namen. Zij hadden allemaal dezelfde verschijning! Jezus zei, “Dochter, die vrouw die je daar ziet is Mijn knecht Maria Magdalena; en Mijn knecht Sara.”  

Maar toen vertelde Hij mij, “Dochter, zij is Maria. Maria uit wie Jezus is geboren, Die Ik ben. Dochter, Ik laat je weten, dat zij niets van de dingen, die op de aarde gebeuren, afweet. Ik vertel je dat je de mensheid moet vertellen, vertel aan afgodenaanbidders, dat de hel echt bestaat, en dat afgodendienaars Mijn Koninkrijk niet zullen binnengaan, maar ga en vertel hen, dat als zij zich hiervan bekeren dat ze dan Mijn Hemelse woonplaats kunnen binnengaan. Ga en vertel hen dat Ik van ze houd en vertel hen dat Maria niets weet van hetgeen hier op aarde gebeurt. En de enige die ze moeten verhogen is MIJ, omdat niet Maria, of heilige Gregory of enige andere heilige, redding kan brengen. Ik ben de Enige die redt, en buiten Mij is er niemand, niemand, niemand, die redt.
Hij herhaalde het drie keer, dat niemand kan redden. Alleen Hij kan redden. 


De mensheid wordt bedrogen door te geloven in een aangenomen heilige, die het niet is, maar een demon is, die door een beeld werkt, gemaakt door mensenhanden. Maar, laat mij je vertellen dat de Heer je het beste wil geven. Hij wil dat je het Koninkrijk van de Hemel binnengaat; bekeer je en verlaat de afgoderij. Want afgoderij zal je niet redden. Jezus Christus is de Enige die redt, die Zijn leven gaf voor jou en voor mij en voor de gehele mensheid. De Heer heeft een grote boodschap voor de mensheid. Terwijl Hij weende, vertelde Hij mij, “Alsjeblieft, dochter, wees niet stil, ga en vertel de waarheid, ga en vertel wat Ik je heb laten zien.”  

Ik zag hoe Maria de Heer aanbad, en ik zag vrouwen met zeer mooi lang haar. Ik zei, “Heer, wat een prachtige manier van haardracht.” Hij zei, “Dochter, hetgeen je ziet is de sluier die Ik aan vrouwen heb gegeven.” Hij voegde toe, “Dochter, ga en vertel vrouwen zorg te dragen voor hun sluier, die Ik aan haar heb gegeven.”  

Toen vertelde Hij mij, “Ik heb iets belangrijks dat Ik je wil laten zien.” Ik keek heel ver en ik zag een schijnende stad, een stad van goud! Ik zei, “Heer, wat is dat? Ik wil daarheen.” Hij antwoordde, “Dochter, Ik zal je laten zien wat daar is. Wat je ziet is de Hemelse woonplaats, de Hemelse woningen die gereed zijn voor Mijn volk.”

Wij begonnen te lopen, tot wij een gouden brug bereikten. Toen we erover gelopen waren, kwamen wij op straten, die van puur goud gemaakt zijn! (Openbaring 21:21)
Alles was zo mooi, zo prachtig, als schijnend glas, het was absoluut bovennatuurlijk, onverklaarbaar! We zagen Hemelse woningen en keken toe, hoe duizenden engelen ze aan het bouwen waren. Sommigen engelen bouwden heel snel, sommigen bouwden langzaam, en anderen bouwden helemaal niet. Ik vroeg de Heer, “Waarom bouwen sommige engelen snel, terwijl anderen langzaam bouwen, en sommigen zijn gestopt met bouwen?” Toen legde de Heer het uit, “Dochter, dat is hoe Mijn volk op aarde werkt, en de engelen werken hetzelfde als Mijn kinderen op aarde…. Dochter, Mijn volk verspreidt het evangelie niet meer op aarde. Mijn volk vast niet meer. Mijn volk gaat niet meer naar de straten om traktaten met de waarheid te verspreiden. Mijn volk schaamt zich nu. Ga en vertel Mijn volk, om terug te keren naar de oude wegen. Die engelen die je niets zag doen, behoren tot de degenen die van Mijn wegen zijn afgedwaald…. Dochter, ga en vertel Mijn volk terug te keren op de oude wegen.”  En dit zeggende begon Hij te wenen.  

Ik hoorde andere mensen zingen, dus vroeg ik Hem, “Heer, ik wil dat U mij meeneemt daar naar toe, waar die mensen zingen.”  Jezus sloeg mij gade, Ik wist dat Hij mij observeerde, maar ik kon Zijn gezicht niet zien, enkel de bewegingen van Zijn gezicht. Terwijl Zijn tranen over Zijn kleed stroomden, vroeg ik Hem waarom Hij zo huilde. Maar Hij wou het niet uitleggen aan mij.  

Later arriveerden wij in een prachtige tuin. Daar, tussen de hemelse woningen, zag ik bloemen die op en neer zwaaiden. Dat moet het zingen zijn geweest, dat ik hoorde. De Heer wees met Zijn vinger en zei, “Dochter, kijk, zij loven Mij, Zij aanbidden Mij! Mijn volk doet dit niet meer zoals voorheen. Mijn mensen lofprijzen Mij niet meer, zij aanbidden Mij niet meer, ze zoeken Mij niet meer zoals voorheen. Daarom vertelde Ik je, dochter, ga en vertel Mijn volk om Mij te zoeken, want Ik zal komen, want Ik zal komen, want Ik zal komen, voor een volk die Mij zoekt in Geest en in waarheid, voor een volk die klaar staat, voor een heilig volk!” En huilende zei Hij, “Ik kom eraan, Ik kom eraan!”
Toen begreep ik waarom Hij huilde, want Hij komt eraan, maar niet voor degenen die halfslachtig zijn. Hij zal enkel terugkomen voor een volk die Hem zoekt in Geest en in waarheid.  

Daarna vertelde de Heer mij dat ik terug moest keren naar de aarde. Ik zei, “Heer, ik wil niet terug naar de aarde! Wat bedoelt U – aarde? Ik wil bij U blijven. U bracht mij hier en ik ga nergens anders heen omdat ik bij U ben!” Jezus zei, “Dochter, het is nodig dat je terugkeert naar de aarde om te getuigen dat Mijn glorie echt is, dat wat Ik aan je zal laten zien echt is; dat wat je gezien hebt echt is, zodat de mensen naar Mij komen, berouw hebben en niet verloren gaan.” Wenende viel ik aan Zijn voeten en daar zag ik wonden aan Zijn voeten. Ik vroeg, “Heer, waarom zijn die wonden hier?” Hij antwoordde, “Dochter, het zijn de littekens van die dag uit het verleden, toen Ik Mijn leven gaf voor de mensheid.”
Hij liet mij ook de littekens in Zijn handen zien. Ik vroeg, “Heer, waarom heeft U die nu nog steeds?” Hij vertelde me, “Dochter, het zijn de littekens die gebleven zijn.” Dus vroeg ik, “Zal dit weggaan?” Hij reageerde, “Dochter, dit zal weggaan als al de heiligen hier zijn verenigd…. Dochter, Ik moet je meenemen naar de aarde. Je familie en de volkeren wachten op je.”
Ik probeerde te weigeren maar Hij wees naar de aarde beneden met Zijn vinger en zei, “Kijk, deze mensen die je daar beneden ziet, zijn je familieleden, dat lichaam dat je daar ziet, is waar je naar terug moet keren…. het is tijd om deze plaats te verlaten.”  

Vervolgens nam Hij me mee naar een mooie kristalheldere rivier en zei, “Dochter, ga de rivier in en dompel jezelf onder.” Voordat ik die rivier van levend water inging, ervoer ik een onbeschrijfbare vreugde, maar nadat ik mezelf ondergedompeld had en er uitkwam, was ik opgetogen. Ik dacht dat ik niet naar huis hoefde terug te keren, maar de Heer zei tegen mij, “Dochter, je moet terugkeren naar de aarde…. Ik ga je iets laten zien: Hoe Ik zal terugkeren naar de aarde voor een heilig volk. Ik ga je laten zien hoe de dag van de opname zal zijn.” 


Opname en Vervolging  

Wij liepen naar een plaats met een groot scherm, en ik zag er mensen op. Ik kon de hele wereld overzien. Toen opeens zag ik duizenden mensen verdwijnen. Zwangere vrouwen verloren hun zwangerschap, en zij zagen eruit of zij gek waren en ze schreeuwden. Kinderen waren overal verdwenen. Veel mensen renden heen en weer, schreeuwend, “Dit kan niet waar zijn, dit kan niet waar zijn! Wat gebeurt er?”
Ik zag degenen die de Heer hadden gekend, maar waren achtergelaten. Ze zeiden dat Christus was gekomen, en de opname was geschied. Zij schreeuwden en wilden zichzelf vermoorden, maar ze konden het niet. De Heer zei, “Dochter, in die dagen zal de dood vluchten. Dochter, in die dagen zal de Heilige Geest niet langer op de aarde zijn.” Er waren ongelukken, maar ik zag geen enkele persoon die dood was, zij waren allemaal levend, alhoewel gewond.
Ik aanschouwde een enorme verkeersdrukte van duizenden mensen. Hij vertelde me, “Dochter, kijk dit is hoe alles zal gebeuren.”  Toen zag ik mensen rennen van de ene naar de andere plaats, schreeuwend, “Christus kwam, Christus kwam. ”Zij pleitten, “Heer, vergeef me, vergeef me, neem mij met U mee!”  

Maar helaas zei de Heer, “Het is te laat. De tijd voor bekering en berouw is nu…. Dochter, ga en vertel de mensheid om Mij nu te zoeken, want gedurende die tijd zal er veel vervolging zijn”. Toen Jezus keek hoe mensen achtergebleven waren, begon Hij te huilen en zei, “Dochter, Ik zal naar de aarde gaan zoals het geschreven staat in: 1 Tess. 4:16-17:  

Want de Here zelf zal op een teken, bij het roepen van een aartsengel en bij het geklank van een bazuin Gods, nederdalen van de hemel, en zij, die in Christus gestorven zijn, zullen het eerst opstaan; daarna zullen wij, levenden, die achterbleven, samen met hen op de wolken in een oogwenk weggevoerd worden, de Here tegemoet in de lucht, en zó zullen wij altijd met de Here wezen. 

Maar niet iedereen zal met de Heer meegaan, alleen degenen die Zijn wil doen (Matth. 7:21) en een heilig leven lijden. Want de Heer vertelde mij, “Alleen degenen die heilig zijn zullen het Koninkrijk van de Hemel binnengaan, ( Hebreeën 12:14) niemand weet, de dag nog het uur in welke Ik zal komen voor Mijn heilig volk, zelfs de engelen weten het niet.”  (Matth. 24:36) 

Op het scherm zag ik mensen rondrennen. De bladen en het tv nieuws zeiden dat, “Christus was gekomen.”
Het scherm sloot, en Jezus eindigde door te zeggen, “Ik zal gaan voor een Heilig volk.” 
Dit was alles wat Hij me liet zien. Hierna bracht Hij mij naar de aarde terug.
Met de engelen rondom ons vergaderd, begonnen we af te dalen, op deze prachtige trap met bloemen omringd. Ik huilde de hele weg, terwijl wij naar beneden gingen, pleitend met Jezus, “Heer, alstublieft laat mij niet hier. Neem me met U mee!”  Hij reageerde, “Dochter, de volken, je familie wachten op je…. dochter, je moet dat lichaam binnengaan. Je moet leven ontvangen, dochter, zodat je kunt gaan en getuigen van hetgeen je gezien hebt. Vele zullen je niet geloven en velen zullen je geloven, maar Ik ben je getrouwe Getuige. Ik ben met je. Ik zal je nooit verlaten.” 


Terugkeer naar de Aarde  

Maxima:
Toen mijn dochter terugkwam, waren wij daar aan het wachten, en zij lag languit op de grond. Zij deed "Uuhmm," niets anders. Ik zei, “Dank U, Heer, want mijn dochter is terug!”

Wij gaven allemaal dank aan de Heer. Al snel daarna begon zij langzaam te ademen, beetje voor beetje. Na ongeveer vijf uur was ze in staat haar ogen te openen en te praten. In het begin konden wij moeilijk verstaan wat ze zei; het was niet duidelijk. Ze had geen kracht. Wij moesten de ramen bedekt houden, want haar ogen konden niet tegen het licht.  

Nieuwsgierig geworden, wilden we allemaal van haar horen wat ze gezien had. Maar omdat ze zo zwak was, kon ze ons maar een klein beetje vertellen. Het duurde twee weken voordat ze in staat was om haar volledige getuigenis te delen.

Daarna kwamen er demonen om haar te kwellen. Ze kon ze goed zien; ze probeerden zich te verschuilen in schaduwen. Ze kwamen drie dagen na haar terugkeer aan, voordat zij goed kon praten. Ze vroeg hen wat zij wilden en ze zeiden, “We zijn gekomen om een verbond met je te sluiten…. Je moet je stilhouden. Je mag niets zeggen van hetgeen je daar beneden hebt gezien, want als je spreekt, zullen we je doden.”
Ze beschreef de demonen als lelijk, groot, dik en afschuwelijk. Ze zei dat er geen woorden voor waren om te beschrijven hoe afschuwelijk zij eruit zagen. Ze bestrafte hen, maar zij wilden niet vertrekken. Als ze kwamen, sprongen ze op haar en probeerden haar te wurgen. Ze vocht terug en bestrafte hen, maar ze had geen kracht. Op een keer, toen zij hen bestrafte, verscheen er een onvoorstelbaar groot licht en toen vluchtten ze weg! Het was de Heer.  

Wat mijn dochter meemaakte was niet makkelijk. Aan haar was een belangrijke boodschap gegeven voor de gehele mensheid, om God te zoeken. Maar de mensheid denkt dat wat zij doet goed is.
Jeugd die verslaafd is aan alcohol en drugs, denken dat dit goed is, maar dat is het NIET.  

Een van de grootste ervaringen die mijn dochter had, was dat zij vele artiesten in de hel zag, inclusief dansers, en ook Paus Johannes Paulus II. Het is tijd om de Heer te zoeken, om berouw te hebben en jezelf te vernederen voor Hem. Het Woord van God is waar, als het zegt, “De hemel en de aarde zullen voorbijgaan, maar Mijn woorden zullen zeker niet voorbijgaan.” (Markus 13:31)
Het Woord van God zal vervuld worden op Zijn vastgestelde tijd.  

De Heer liet Angelica ook een tunnel zien, waar mensen naar de hel liepen. Veel mensen zijn al in de hel. Het is echt! Maar zelfs Gods volk gelooft dit niet, velen geloven het gewoon niet.  

De belangrijkste boodschap was dat wij de Heer moeten zoeken, niet alleen met onze lippen, maar vanuit het diepste gedeelte van ons hart, want de komst van de Heer is aanstaande. Jezus zei, “Ik sta niet langer aan de deur; Ik ben al door de deur heen gegaan. Ik zal spoedig komen; Mijn komst is nabij. Mijn volk heeft Mij verlaten en is teruggegaan naar wereldse dingen…. Vertel Mijn volk terug te keren naar de oude wegen (Zijn wegen).”  De kerk van vandaag moet naar de oude bijbelse weg terugkeren, dat is waar wij in het vuur zijn, de Heer zoekend. Als de trompet wordt geblazen, moeten we klaar zijn om de Heer te ontmoeten, en het zal wonderlijk zijn!


De Urgente Boodschap van de Heer  

Angelica spreekt voor de bijeenkomst:
De Heer vertelde me, “Dochter, in die dagen zal de Heilige Geest niet langer op de aarde zijn. In die dagen, zal Hij niet langer op de aarde zijn.” (2 Tess. 2:7)  En ik zag enorme verkeersdrukte met ongelukken. Veel mensen wilden zichzelf doden, maar Jezus zei, “Zij zullen de dood zoeken, maar de dood zal vluchten van de mensheid. De dood zal er niet meer zijn in die tijd.” Ik zag mensen naar de tv kijken en naar bladen die zeiden: Duizenden mensen zijn verdwenen.”
Velen wisten al dat Christus was gekomen voor Zijn heilig volk. Diegenen die de Heer kenden, maar achtergelaten waren, liepen wenend door de straten en zij wilden zichzelf doden, maar zij konden niets doen.

Terwijl ik in de hemel was, zei Jezus, “Ik zal komen voor een heilig volk en Ik zal spoedig komen voor Mijn gemeente.”  En twee weken geleden zei de Heer tegen mij, “Dochter, Ik heb er plezier in hetgeen je doet, dat je vervult hetgeen Ik je gegeven heb. Maar vertel niet aan Mijn volk dat Ik spoedig kom. Maar vertel Mijn volk dat Ik er direct aankom.” Opnieuw zei de Heer, “Vertel Mijn volk dat Ik er direct aankom en dat Ik kom voor een Heilig volk. Vertel Mijn volk dat enkel de heilige, enkel die heilig zijn Mij zullen zien! En wees niet stil: blijf verklaren wat Ik je heb verteld.”  

Angela bidt met de aanwezigen:
Iedereen, sluit je ogen, en plaats je rechterhand op je hart. Doe je linkerhand omhoog en als je voelt dat je moet huilen, huil dan. Vertel nu aan de Heer wat je in je hart voelt. Voor diegenen die de Heer willen aanvaarden, zeg mij na.  

Heer, ik dank U voor Uw liefde en Uw genade, dank U, Heer, voor het Woord dat vandaag mijn hart heeft aangeraakt. Vader, ik vraag om Uw vergeving. Vergeef mij. Was mij met Uw kostbaar bloed. Schrijf mijn naam in het Boek des Levens. Accepteer mij als Uw kind, Heer. Op dit moment vergeef ik iedereen, die ik nog niet kon vergeven. Ik verwerp mijn tekort aan vergevingsgezindheid. Ik verwerp alle hindernissen die Uw Geest tegenhielden, en ik vraag U mij te veranderen en mij elke dag met Uw aanwezigheid te vullen. Dank U, Vader, Zoon en Heilige Geest; in de naam van Jezus, Amen.

Angelica:
Dit getuigenis is geen leugen; het is geen grap; het is geen verhaaltje; het is geen droom, hel is echt! Hel bestaat! Aan iedereen die niet gelooft, wil ik vertellen dat de hel echt bestaat, heel echt. Ik kan geen woorden bedenken om je te vertellen hoe echt het is. Ik wou dat je het zelf zou kunnen meemaken.  

Angelica spreekt met de interviewer:
De tijd komt spoedig. God staat toe om aan de mensheid openbaringen te geven, over hetgeen staat te gebeuren. Blijf niet in de veroordeling hangen, dat is wat de duivel wil. Vraag jezelf af of je al door de tunnel van de hel wandelt. Vandaag is de dag van redding, vandaag is de dag om Jezus uit te nodigen, om je Redder in je leven te laten komen. Dit zijn simpele en toch grote woorden om uit te spreken: “Ik aanvaard U Jezus als mijn Heer en mijn enige Redder. Ik geef U mijn leven en mijn ziel met mijn gehele hart. Ik wil bij U zijn in de eeuwigheid.”
Kies uw uiteindelijk bestemming: Leven of dood, hemel of hel, Jezus of de duivel. Het is duidelijk, u behoort aan Jezus of aan de duivel toe. Of u doet wat recht is of u doet wat fout is. U kiest uw bestemming: eeuwig leven of de zee van vuur. Denk erover na. Beslis nu. Jezus Christus stierf aan het kruis voor een ieder van ons, voor onze zonden, en Hij gaf ons de gelegenheid om gered te worden door Zijn genade. Accepteer Christus als je enige Redder!  

Nu je dit getuigenis hebt gehoord of gelezen, laat dit niet het moment zijn, waar je later eeuwig spijt van zal hebben, omdat je dit hebt afgewezen en voor eeuwig in de hel terecht komt. 

Enkele verwijzingen
Openbaring 19: 9  En hij zei tegen mij: Schrijf: Zalig zijn zij die geroepen zijn tot het avondmaal van de bruiloft van het Lam. En hij zei tegen mij: Dit zijn de waarachtige woorden van God.

Openbaring 20:15  En als iemand niet bleek ingeschreven te zijn in het boek des levens, werd hij in de poel van vuur geworpen.

Openbaring 21:4  En God zal alle tranen van hun ogen afwissen, en de dood zal er niet meer zijn; ook geen rouw, jammerklacht of moeite zal er meer zijn. Want de eerste dingen zijn voorbijgegaan.

Openbaring 22:1  En hij liet mij een zuivere rivier zien, van het water des levens, helder als kristal, die uit de troon van God en van het Lam kwam.

Openbaring 21:8 Maar wat betreft de lafhartigen, ongelovigen, verfoeilijken, moordenaars, ontuchtplegers, tovenaars, afgodendienaars en alle leugenaars: hun deel is in de poel die van vuur en zwavel brandt. Dit is de tweede dood.

Exodus 20:3-5  U zult geen andere goden voor Mijn aangezicht hebben. U zult voor uzelf geen beeld maken, geen enkele afbeelding van wat boven in de hemel, of beneden op de aarde of in het water onder de aarde is. U zult zich daarvoor niet neerbuigen, en die niet dienen, want Ik, de HEER, uw God, ben een naijverig God, Die de misdaad van de vaderen vergeldt aan de kinderen, aan het derde en vierde geslacht van hen die Mij haten.

Openbaring 21:21  En de twaalf poorten waren twaalf parels. Elke poort apart bestond uit één parel, en de straat van de stad was zuiver goud, als doorzichtig glas.

Openbaring 21:27  Al wat onrein is, zal er niet inkomen, en ook niemand die zich bezighoudt met gruwelen en leugens, maar alleen zij die geschreven zijn in het boek des levens van het Lam.

Openbaring 22: 7  En zie, Ik kom spoedig. Zalig is hij die de woorden van de profetie van dit boek in acht neemt.

Openbaring 22: 11  Wie onrecht doet, hij doe nog meer onrecht; wie vuil is, hij worde nog vuiler; wie rechtvaardig is, hij bewijze nog meer rechtvaardigheid; wie heilig is, hij worde nog meer geheiligd.

Openbaring 22: 12  En zie, Ik kom spoedig en Mijn loon is bij Mij om aan ieder te vergelden als zijn werk zal zijn.

Openbaring 22: 13-15  Ik ben de Alfa, en de Omega, het Begin en het Einde, de Eerste en de Laatste. Zalig zijn zij die Zijn geboden doen, zodat zij recht mogen hebben op de Boom des levens, en opdat zij door de poorten de stad mogen binnengaan. Maar buiten bevinden zich de honden, de tovenaars, de ontuchtplegers, de moordenaars, de afgodendienaars en ieder die de leugen liefheeft en doet.