29 februari 2012

Dierlijk gedrag: Ramp voorbode - Duizenden dolfijnen ontvluchten de Californische kust?!


ANIMAL BEHAVIOR: Disaster Precursor - Thousands of Dolphins Flee the California Coast?!

Geüpload door TheAlienProject op 28 feb 2012 

Een grote ‘wilde vlucht’ van dolfijnen werd afgelopen donderdag op camera vastgelegd, toen verbaasde toeschouwers in een passerende boot een glimp opvingen van het fenomeen.

De opnamen van de enorme schare dolfijnen aan de oppervlakte werd gefilmd vanuit de ‘Dana Pride’, een boot voor het spotten van walvissen en dolfijnen, beheerd door Dana Point Whale Watch in het zuiden van Californië. De mega-cluster van dolfijnen wordt geschat op een aantal van bijna 2.000, veel groter dan een gemiddelde groep van ongeveer 12 dolfijnen. Maar wat was de oorzaak???

Waarschuwen dieren ons voor komende rampen?
Al vele duizenden jaren is bekend dat dieren voorspelbaar gedrag vertonen met betrekking tot gebeurtenissen in de natuur. Dieren reageren ook op het weer, waardoor primitieve stammen een beetje konden weten wat hen te wachten stond. 

Aardbeving en Zonneactiviteit UPDATE


Earthquake and Solar Flare update! (February 28, 2012)

Geüpload door adrinilinjunky op 28 feb 2012 


2/28/2012 -- Earthquakes in Illinois -- New Madrid Seismic Zone plus quick Global outlook

Geüpload door dutchsinse op 28 feb 2012 

Ik heb het al duizend keer eerder gezegd, maar nu is de tijd om klaar te zijn en op je hoede te zijn.

De gebieden, genoemd in deze video, zijn de belangrijkste punten van aandacht.
Hoe dan ook, we hebben recent aardbeving activiteit gezien, zelfs op plaatsen die normaal gesproken niet actief zijn, zoals bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk of de New Madrid seismische zone van de VS.


Tekenen van onrust vertonen zich…
De vulkanische activiteit is aan het toenemen, net als vorig jaar vlak voor de zware Japanse aardbeving. Dit kunnen we opmaken uit de wereldwijde zwerm van aardbeving activiteit, dat een duidelijk voorteken is. En nu zien we dus een 5.0M+ aardbeving zwerm in en rond Japan (eveneens net als vorig jaar).
Alles bij elkaar genomen, en je hebt een reële mogelijkheid van nóg een zware aardbeving voor de kust van Japan… spoedig (binnen weken, niet maanden).
 

Alle gebieden rond de Ring van Vuur, alle gebieden waarvan bekend is dat ze aardbeving gevoelig zijn, en alle gebieden die niet aardbeving gevoelig zijn… al deze gebieden waar mensen wonen - moeten een plan hebben en voorbereid zijn. We gaan aardbevingen zien optreden op plaatsen die normaal niet veel aardbevingen zien.

Gebieden zoals Canada, het noordoosten, midwesten en het zuiden van de VS - gebieden als Centraal-Europa, Frankrijk, Duitsland, Engeland, België, Nederland - behoren ook in een staat van paraatheid te zijn.

Rusland, China, India – wees in hoge staat van paraatheid - het hele gebied van Rusland / China / India toont eveneens beweging en een opbouw daarin (de recente 6.8M in Siberië bijvoorbeeld, plus tientallen 5.0M+ aardbevingen).


De Noord-Amerikaanse Kraton en de staten Idaho, Wyoming, Montana, Utah, Colorado, New Mexico, Texas, Oklahoma, Arkansas, Missouri, Tennessee, Kentucky, Illinois, Indiana, Georgia, South Carolina, North Carolina, Virginia, West Virginia, en het gehele gebied van New England (Connecticut, Delaware, Maryland, New York, Pennsylvania, New Jersey, Washington DC, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island, Maine, en Ohio (nog een aantal staten zijn opgenomen aan de buitenkant van de belangrijkste Kraton rand) – dit brengt in principe op korte termijn (weken) de VOLLEDIGE VS onder een mogelijke aardbeving dreiging.

(Japan) Swarm of Large Earthquakes Off Japan (February 28, 2012) 

De Killswitch komt naar de PC - Windows 8
Met de uitrol van het Windows 8-besturingssysteem, dat later dit jaar wordt verwacht, zullen miljoenen desktop- en laptop-pc’s voor het eerst een killswitch krijgen. Microsoft heeft in het openbaar niet gesproken over de redenen voor het opnemen van deze mogelijkheid binnen Windows 8, maar alleen een cryptische waarschuwing gegeven, dat zij zou kunnen worden gedwongen het te gebruiken om wettelijke of veiligheidsredenen. 

Janne Kytömäki, een Finse software ontwikkelaar, was vorig jaar Google's Android Market voor smartphone apps aan het doorzoeken, toen hij iets vreemds bemerkte. Tientallen van de best verkochte applicaties vermeldden ineens de verkeerde uitgever. Het was alsof Stephen King's naam van de covers van zijn boeken was verdwenen en was vervangen door een onbekende auteur. Kytömäki besefte dat de dader een stuk malware was, dat snel om zich heen greep. Hij postte zijn bevindingen online.

Google reageerde snel
Ze draaide een weinig bekende killswitch die tot in meer dan 250.000 besmette Android smartphones onder dwang de kwaadaardige code verwijderde. "Het was een onwerkelijke beleving als je meemaakt, hoe zich zoiets ontvouwt," zegt Kytömäki, die zelf dobbelsteen simulator apps maakt. Killswitches zijn een standaard onderdeel van de meeste smartphones, tablets en e-readers. Google, Apple en Amazon hebben allemaal de mogelijkheid en toegang tot apparaten, om illegale content te verwijderen of code te bewerken, zonder toestemming van de gebruiker. Het is een krachtige manier om bedreigingen, die zich snel verspreiden, te stoppen, maar het is ook een privacy en veiligheid mijnenveld.

Functie in Windows 8 ongewoon
De killswitch functie werd gepubliceerd in een veel geciteerd artikel in Computerworld in december, toen Microsoft de voorwaarden plaatste voor het gebruik van de Application Store. Een functie in Windows 8 die gebruikers in staat stelt om software te downloaden van een Microsoft-gecontroleerd portaal. Windows smartphones, net zoals die van haar concurrenten, hebben de killswitches al meerdere jaren. Maar software verwijderen "is een laatste redmiddel, en het is ongewoon", zegt Todd Biggs, directeur product management voor Windows Phone Marketplace.

Microsoft weigert eenvoudig te antwoorden
Microsoft weigerde echter vragen over de killswitch in Windows 8 te beantwoorden, en verklaarde alleen dat het in staat zal zijn applicaties, die gedownload zijn via de nieuwe App Store, te verwijderen of te wijzigen. Alle software geladen van een flash drive, DVD of rechtstreeks van het web, blijven buiten de controle van Microsoft. Toch is de killswitch een instrument, dat Microsoft kan helpen malware infecties te voorkomen. "Voor de meeste gebruikers is de mogelijkheid om op afstand apps te verwijderen een goede zaak," zegt Charlie Miller, onderzoeker bij het
​​beveiligingsbedrijf Accuvant.

Geschiedenis killswitch
De geschiedenis van de killswitches in smartphones en e-readers suggereren een tweesnijdend zwaard voor de bedrijven, die ze gebruiken. In 2009 greep Amazon in bij gebruikers door kopieën van een e-book van 1984 George Orwell's Animal Farm te verwijderen. Het was verkocht door een uitgever zonder de benodigde rechten. De daaruit voortvloeiende terugslag veroorzaakte de opmerking van Amazon Chief Executive Officer Jeff Bezos, de actie een "domme, ondoordachte, en pijnlijk uit lijn met onze principes” te noemen.

Angst voor misbruik bij techbedrijven
De terughoudendheid van techbedrijven om expliciet beleid te formuleren voor wanneer zij wel of niet gebruikmaken van de killswitches, draagt
​​bij aan de angst dat ze zullen worden misbruikt. Burgerrechten en vrije meningsuiting activisten zijn bang dat techbedrijven onder druk kunnen worden gezet door regeringen, om software of gegevens om politieke redenen te verwijderen. "Er is iemand die absolute controle heeft over mijn harde schijf op manieren die ik misschien nooit had voorzien of waar ik niet in toestemde", zegt Eric Goldman, directeur van de High Tech Law Institute aan de Santa Clara University Law school in Californië. "Als ze wijs gebruikmaken van die macht, kunnen ze het leven beter maken. Maar we weten niet of ze die macht verstandig zullen gebruiken. In feite zullen we zelfs nooit weten wanneer ze gebruikmaken van hun macht."
Hiroshi Lockheimer, Google's vice-president van Android engineering, zegt dat de zoekgigant zich het recht voorbehoud om de killswitch te gebruiken in "werkelijk kolossale, echt voor de hand liggende gevallen van schadelijke inhoud”. Bigg van Microsoft zegt dat het bedrijf de functionaliteit alleen in zijn smartphones voor "technische problemen en problemen met de content" gebruikt. Apple weigerde commentaar te geven. En Amazon reageerde niet op meerdere berichten.

Killswitch een overcorrectie?
Kevin Mahaffey, mede-oprichter van de San Francisco startup Lookout, die beveiligingssoftware voor smartphones maakt, heeft net als velen in zijn vak gemengde gevoelens over de opkomst van de killswitch. "De externe verwijderingstools zijn een reactie op de fouten uit het PC-tijdperk", zegt hij. "Ik denk dat de geschiedenis zal leren of het een een overcorrectie is. Het kan goed gedaan worden, maar wij als industrie moeten voorzichtig zijn. Het is gemakkelijk je een dystopische toekomst voor te stellen die er uit voort kan vloeien.
Een van de voorstanders is Janne Kytömäki, de Fin die de Android malware uitbraak ontdekte. Volgens hem nam Google de juiste beslissing door ongevraagd de malware te verwijderen. "Wat was het alternatief?" Zegt hij. "Die applicaties geïnstalleerd laten staan op de 200.000 mobiele telefoons van mensen? Dit is iets dat moest gebeuren."

Conclusie
Killswitches kunnen de computerveiligheid verbeteren maar advocaten en vrije mening activisten zijn bezorgd. 

Een killswitch om op afstand een laptop uit te zetten of ongevraagd een ongewenste applicatie te verwijderen, wordt gebracht als een beveiligingsverbetering. Maar ik stel me voor dat het dan mogelijk wordt om op afstand al je apparaten uit te schakelen of volledige censuur toe te passen.

Als je straks het teken van het beest niet aanneemt, kun je niet meer kopen en/of verkopen. Ook kunnen je bankrekeningen worden afgesloten. Je kunt de huur niet meer betalen en de elektriciteit en het gas worden (op afstand) afgesloten. Kortom: je staat op straat. Je zult ook niet meer kunnen reizen per trein of bus.
En nu al kunnen ze met één druk op de knop programma’s of documenten van je computer verwijderen of al je communicatie apparatuur afsluiten! Je kunt het internet niet meer op en je kunt niet meer mobiel bellen! Ze hebben alle macht en kunnen je volledig buitensluiten. Stel dat Jezus niet zou terugkomen, hoe zou de wereld dan worden?

Mobiele telefoons hebben het al: Webwereld.nl

Killswitch op laptops: Computertotaal.nl
(laptops worden door de killswitch volledig geblokkeerd) 


Neotaam, het nieuwe aspartaam… alleen nog giftiger
Neotaam heeft een vergelijkbare samenstelling als aspartaam, ware het niet dat het zelfs nog giftiger blijkt te zijn dan aspartaam. Is neotaam de vervanger van aspartaam? Van de FDA hoeft de nieuwe chemische zoetstof van Monsanto NIET op het etiket te worden vermeld. 

Het kan in het voedsel zitten, dat je elke dag eet en je zou het niet eens weten…
De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft verklaard, dat een van de nieuwste creaties van Monsanto, een synthetische zoetstof bekend als neotaam (E961), niet hoeft te worden geëtiketteerd op levensmiddelen, waaronder óók biologische voedingsproducten.  

Een aangepaste versie van aspartaam
maar met nog meer toegevoegde giftigheid - Neotaam kreeg stilzwijgend de FDA-goedkeuring in 2002. Hoewel er nooit onderzoek naar de veiligheid is uitgevoerd.
Een analyse door Feingold.org vond slechts vier ‘onderzoeken’ met betrekking tot neotaam in de MEDLINE database. Twee van deze ‘studies’ waren helemaal geen studies en de andere waren eigenlijk duplicaat studies, uitgevoerd door NutraSweet, het bedrijf dat neotaam notabene produceert en verkoopt. 

3-dimethylbutyl
Dus net als met aspartaam, heeft de FDA en de EU opnieuw een gevaarlijke chemische zoetstof voor gebruik goedgekeurd. Behalve dat het deze keer de zeer schadelijke chemische stof 3-dimethylbutyl heeft toegevoegd gekregen, door de Environmental Protection Agency (EPA) in Amerika als één van de meest gevaarlijke bekende chemische stoffen genoemd!  

Formaldehyde
Neotaam is 6.000 tot 10.000 maal zoeter dan suiker en 30 tot 60 keer zoeter dan aspartaam. De stof werd in 2009 in de Europese Unie aanvaard en sinds begin 2010 ook opgenomen in de Warenwetregeling Gebruik van zoetstoffen. Neotaam mag in een grote variëteit van voedingsmiddelen gebruikt worden, zowel in dranken als vaste levensmiddelen.
Deze gevaarlijke zoetstof wordt in het lichaam afgebroken tot formaldehyde, dat giftig is bij extreem lage doses.

Corrupte regelgeving
De WHO heeft kortgeleden een artikel gepubliceerd, waarin een aanvaardbare dagelijkse inname werd vastgesteld voor neotaam. Als neotaam zo veilig is dat het volgens de FDA niet eens geëtiketteerd hoeft te worden, waarom zou er dan een aanvaardbare dagelijkse inname moeten worden vastgesteld?
De verkooppresentatie van corrupte regelgeving is een aanfluiting die wereldwijde negatieve gevolgen zal hebben voor de gezondheid. Net als de meeste andere giftige stoffen die aan levensmiddelen worden toegevoegd, zal neotaam zeer waarschijnlijk op de lange duur leiden tot chronische gezondheidsklachten. 

Waarom Aspartaam en Neotaam NIET de beste vriend zijn van mensen met obesitas
Een van de grootste marketing- en PR-tactieken voor door de mens gemaakte chemische zoetstoffen is de bewering dat ze helpen in de strijd tegen obesitas. Beste mensen, dat doen ze niet, hebben ze nooit gedaan en zullen ze ook nooit doen.
Onderzoek en de epidemiologische gegevens suggereren dat het tegendeel waar is, en dat kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam en neotaam vaak juist leiden tot gewichtstoename.
Een van de potentiële redenen dat aspartaam en neotaam tot gewichtstoename leiden, is omdat fenylalanine en asparaginezuur - twee aminozuren die samen 90 procent van aspartaam vormen en ook aanwezig zijn in neotaam - bekend zijn vanwege het feit dat ze snel de afgifte van insuline en leptine stimuleren. Dit zijn twee hormonen die nauw betrokken zijn bij de verzadiging en opslag van vet. Insuline en leptine zijn ook de belangrijkste hormonen die je stofwisseling reguleren.
Dus ook al gebruik je geen calorieën in de vorm van suiker, verhogen aspartaam en neotaam toch je niveau van insuline en leptine. Verhoogde insuline en leptine, op hun beurt, zijn twee van de stuwende krachten achter obesitas, diabetes en een aantal van onze huidige chronische ziekte epidemieën.
Na verloop van tijd, als je lichaam aan te veel leptine wordt blootgesteld, zal je lichaam er resistent voor worden, net als je lichaam resistent kan worden voor insuline. Zodra dat gebeurt, kan je lichaam de hormonale berichten niet meer 'horen' zoals stoppen met eten, vet verbranden, en een goede gevoeligheid voor zoete smaken in je smaakpapillen.
 

Wat gebeurt er dan precies?
Je houdt een hongergevoel, je hunkert naar zoetigheid, en je lichaam slaat meer vet op.
Leptine-resistentie veroorzaakt ook een vervetting van de ingewanden, zorgen voor een vicieuze cirkel van honger, opslag van vetten en een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, diabetes, stofwisselingssyndroom en nog veel meer.

Waarom zoetstoffen zo populair zijn
De ware reden om kunstmatige zoetstoffen te gebruiken, is enorm toegenomen. Het is meestal goed om daarbij het grote geld te volgen. Aspartaam heeft op dit moment het grootste marktaandeel van alle kunstmatige zoetstoffen, en de mensen van NutraSweet zouden dit graag zo willen houden!
Kunstmatige zoetstoffen kosten veel minder dan echte suiker, maïssiroop of melasse, zodat de voedingsmiddel- en drankindustrie geld bespaart.

Verantwoording
“Neotaam zorgt in het lichaam geleidelijk voor neurotoxische en immunotoxische schade door de combinatie van de metabolieten van formaldehyde en het excitotoxisch aminozuur,” schrijft HolisticMed.com.
De FDA, de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zeggen echter dat neotaam veilig is voor gebruik. Doordat neotaam pas na langere tijd chronische schade kan veroorzaken, hoeven autoriteiten nooit toe te geven dat neotaam vergif is. 

Mijn aanbeveling voor neotaam is hetzelfde als voor aspartaam: Vermijd het als je gezondheid je lief is.


Jong meisje ziet de dag van de Opname


Geüpload door 1onetheone op 14 feb 2012 

"Dochter, ik ga je iets laten zien: Hoe ik naar de aarde kom voor een heilig volk. Ik ga je laten zien hoe de dag van de Opname zal zijn." 

Opname en Vervolging
Wij liepen naar een plaats met een groot scherm, en ik zag daar mensen. Ik kon de hele wereld overzien. Toen opeens zag ik duizenden mensen verdwijnen. Zwangere vrouwen verloren hun zwangerschap, en zij zagen eruit of zij gek waren en ze schreeuwden. Kinderen waren overal verdwenen. Veel mensen renden heen en weer, schreeuwend, “Dit kan niet waar zijn, dit kan niet waar zijn! Wat gebeurt er?”
Ik zag degenen die de Heer hadden gekend, maar waren achtergelaten. Ze zeiden dat Christus was gekomen, en de Opname was gebeurd. Zij schreeuwden en wilden zichzelf vermoorden, maar ze konden het niet. De Heer zei, “Dochter, in die dagen zal de dood vluchten. Dochter, in die dagen zal de Heilige Geest niet langer op de aarde zijn.” Er waren ongelukken, maar ik zag geen enkele persoon die dood was; zij waren allemaal levend, alhoewel gewond.
Ik zag een enorme verkeersdrukte van duizenden mensen. Hij vertelde me, “Dochter, kijk, dit is hoe alles zal gebeuren.”  Toen zag ik mensen rennen van de ene naar de andere plaats, schreeuwend, “Christus kwam, Christus kwam!” Zij pleitten, “Heer, vergeef me, vergeef me, neem mij met U mee!”

Maar helaas zei de Heer, “Het is te laat. De tijd voor bekering en berouw is nu…. Dochter, ga en vertel de mensheid om Mij nu te zoeken, want gedurende die tijd zal er veel vervolging zijn”. Toen Jezus keek hoe mensen achtergebleven waren, begon Hij te huilen en zei, “Dochter, Ik zal naar de aarde gaan zoals het geschreven staat in: 1 Tess. 4:16-17:  

Want de Here zelf zal op een teken, bij het roepen van een aartsengel en bij het geklank van een bazuin Gods, nederdalen van de hemel, en zij, die in Christus gestorven zijn, zullen het eerst opstaan; daarna zullen wij, levenden, die achterbleven, samen met hen op de wolken in een oogwenk weggevoerd worden, de Here tegemoet in de lucht, en zó zullen wij altijd met de Here wezen.  

Maar niet iedereen zal met de Heer meegaan, alleen degenen die Zijn wil doen (Matt. 7:21) en een rein leven lijden. Want de Heer vertelde mij, “Alleen degenen die rein zijn, zullen het Koninkrijk van de Hemel binnengaan (Hebreeën 12:14). Niemand weet de dag noch het uur in welke Ik zal komen voor Mijn volk, zelfs de engelen weten het niet”  Matt. 24:36) 

Op het scherm zag ik mensen rondrennen. De kranten en het tv nieuws zeiden dat, “Christus was gekomen.”
Het scherm sloot, en Jezus eindigde door te zeggen, “Ik zal gaan voor een Heilig volk.”  

Dit was alles wat Hij me liet zien. Hierna bracht Hij mij naar de aarde terug.
Met de engelen rondom ons vergaderd, begonnen we af te dalen, op deze prachtige trap met bloemen omringd. Ik huilde de hele weg, terwijl wij naar beneden gingen, pleitend met Jezus, “Heer, alstublieft laat mij niet hier. Neem me met U mee!”  Hij reageerde, “Dochter, de volken, je familie wachten op je…. dochter, je moet dat lichaam binnengaan. Je moet leven ontvangen, dochter, zodat je kunt gaan en getuigen van hetgeen je gezien hebt. Vele zullen je niet geloven en velen zullen je geloven, maar Ik ben je getrouwe Getuige. Ik ben met je. Ik zal je nooit verlaten.”  

En later zei de Heer tegen mij, “Dochter, Ik heb er plezier in hetgeen je doet, dat je vervult hetgeen Ik je gegeven heb. Maar vertel niet aan Mijn volk dat Ik spoedig kom. Maar vertel Mijn volk dat Ik er direct aankom.” Opnieuw zei de Heer, “Vertel Mijn volk dat Ik er direct aankom en dat Ik kom voor een Heilig volk. Vertel Mijn volk dat enkel de reinen, enkel die rein zijn, Mij zullen zien! En wees niet stil: blijf verklaren wat Ik je heb verteld.”  

Ga voor het hele artikel naar: Jong-meisje-sterft-en-gaat-naar-de… 

28 februari 2012

Valse ‘geheime bijbel’ opgedoken in Turkije waarin Jezus de komst van Mohammed voorspelt
  • Vaticaan wil 1.500-jaar-oude manuscript zien
  • 12 jaar verborgen gehouden door Turkse staat
  • Handgeschreven in goud-geletterd Aramees 

Een geheime bijbel waarin Jezus de komst van de profeet Mohammed naar de aarde voorspelt heeft de interesse gewekt van het Vaticaan.  

Bronnen melden dat Paus Benedictus XVI het 1.500 jaar oude boekwerk graag wil zien. Velen zeggen dat het gaat om het evangelie van Barnabas, dat al tenminste 12 jaar verborgen wordt gehouden door de Turkse autoriteiten.

Het handgeschreven goudgeletterde boekdeel, ter waarde van 12 miljoen euro, is geschreven in het Aramees. Het zou naar verluid de vroegste leringen van Jezus en een voorspelling over de komst van de profeet bevatten. 

Het verhaal…
Het volgende verhaal gaat rond:
De teksten, geschreven op dierenhuid, zouden in 2000 tijdens een anti-smokkeloperatie ontdekt zijn door de Turkse politie. Het boek werd tot 2010 streng bewaakt, waarna het in handen kwam van het Etnografisch Museum in Ankara.
Een fotokopie van een enkele pagina van het handgeschreven manuscript is zo’n 1,3 miljoen euro waard. De Turkse minister van Cultuur en Toerisme Ertuğrul Günay zei, “dat het boek een authentieke versie van het evangelie kon zijn, dat altijd is onderdrukt door de Rooms-Katholieke kerk vanwege sterke overeenkomsten met de islamitische kijk op Jezus”. 

Toevoeging op het evangelie???
Günay voegde toe, dat het Vaticaan een formeel verzoek heeft ingediend om het manuscript te mogen bekijken. Moslims stellen dat het een toevoeging is op het Evangelie volgens Marcus, Mattheüs, Lucas en Johannes. (Ja, dat zouden ze graag willen!)
Net zoals bij de islam, wordt Jezus in de evangelie gezien als een mens en niet als god. Het boek verwerpt de heilige drieëenheid, de Vader, de Zoon (Jezus Christus) en de Heilige Geest, en nu komt het… verwerpt Jezus’ kruisiging en ‘onthult’ dat Jezus de komst van de profeet Mohammed voorspelde. 

Hij zei tegen een priester: “Hoe zal de messias worden genoemd? Mohammed is zijn gezegende naam.” In een ander evangelie is Jezus niet de messias, maar een Ismaëliet, een term die gebruikt wordt voor Arabier. Het is dan ook goed mogelijk dat Jezus een donkere huidskleur had. 

Volgens sommigen gaat het om een vervalsing uit de 16e eeuw. Professor theologie Ömer Faruk Harman zei, dat wetenschappelijk onderzoek moet worden gedaan naar de bijbel om te achterhalen hoe oud het manuscript in werkelijkheid is. 

Lieve mensen, dit is een LEUGEN die regelrecht uit de koker van satan komt. Juist in deze tijd worden zogenaamde archeologische opgravingen en vondsten gedaan van ‘artefacten’, die in werkelijkheid vervalsingen zijn. Het doel hiervan is om de mensheid te misleiden en rijp te maken voor de komende Mahdi uit de Koran, ofwel Antichrist (wereldregeerder) uit de Bijbel! 

Het is tijd om wakker te worden!! 


Tweede Cruiseschip - Costa Allegra - in moeilijkheden
De Costa Allegra van de Italiaanse rederij Costa Cruises 

Een Frans visserschip heeft in de Indische Oceaan het op drift geraakte cruiseschip Costa Allegra op sleeptouw genomen, meldde de kustwacht van de Seychellen dinsdag. Het cruiseschip is van dezelfde rederij als de Costa Concordia, die in januari kapseisde bij Italië waarbij 32 mensen het leven verloren. 

Het visserschip en de Italiaanse cruiseboot hebben koers gezet naar het eilandje Desroches. De passagiers gaan daar van boord. Ze worden daarna overgebracht naar de hoofdeilanden van de Seychellen. Een helikopter van de Seychellen heeft dinsdag voedsel en satelliettelefoons afgeleverd. 

Passagiers
Aan boord zijn 413 bemanningsleden en 636 passagiers. De passagiers komen uit 25 landen. Onder hen zijn 135 Italianen, 127 Fransen en 97 Oostenrijkers. Op het cruiseschip bevinden zich geen Nederlandse passagiers. Dat heeft de rederij dinsdag bekendgemaakt. 
 

Brand onder controle
De Costa Allegra werd maandag getroffen door een brand in de machinekamer. De bemanning wist de brand onder controle te krijgen. Niemand raakte gewond maar het schip verloor zijn voortstuwing en zit zonder verlichting en airconditioning.  

Sleepboten
De kustwacht van de Seychellen zei dat later - op dinsdag - twee sleepboten worden verwacht bij het gedupeerde schip. ,,Ze zullen het schip te zijner tijd terug naar Port Victoria op de Seychellen slepen. Het krijgt een beschermingsescorte van de kustwacht van de Seychellen en de marine'', aldus de kustwacht.  


Dit zou in de krantenkoppen moeten staan…

'Eindelijk een mooie oorlogsfoto!' 

"Het is de andere kant van de oorlog in Afghanistan, en het is ontroerend. Het hart van een soldaat is het hart van een man, en een vader... Dit zou er als krantenkop moeten staan, in plaats van dat wat minder belangrijk is", aldus de Udense Nelli Broekhuizen. Ze stuurde deze vertederende foto van een Amerikaanse soldaat met een Afghaans meisje, gemaakt door een Udense militair.


Soldaat John ontfermt zich over het Afghaanse meisje

Het is een hard verhaal, maar versterkend voor het hart, wanneer je deze foto van de Amerikaanse soldaat John Gebhardt in Afghanistan bekijkt.
 

"De echtgenote van John zegt dat het hele gezin van dit kleine meisje is vermoord. De rebellen (lees: Taliban) wilden ook haar vermoorden, maar ze overleefde. Ze wordt verzorgd in het hospitaal van John en is aan de betere hand, zelfs wanneer ze weent en klaagt", weet Nelli te vertellen. "De verpleegsters zeggen dat John de enige is die haar kan kalmeren, dus John hield haar gedurende vier nachten in zijn armen en ze sliepen samen in de stoel. Het kleine meisje komt gelukkig langzaam weer op de been. John is een echte oorlogsheld en hij vertegenwoordigt dat wat het westen probeert te verwezenlijken." 

"Dit is het waard te delen met de rest van de wereld. Zoiets zal je nooit zien in het nieuws. De wereld heeft het nodig om een foto als deze te zien, en zich te realiseren dat wij het verschil maken, zelfs al gaat het om een klein meisje." 


Chemtrails en Depopulatie - een Insider spreekt zich uit
Dus je hebt er nog niet eerder aan gedacht dat het sproeiprogramma in de lucht wordt beheerd door de overheid… 

Ik geef je enkele tips, maar allereerst geef ik je wat informatie over mijzelf...

Ik ben een gepensioneerde overheidswetenschapper, met een vergevorderde graad in een van de gezondheid gerelateerde vakgebieden. Ik heb mijn echte naam niet gebruikt uit angst voor represailles tegen mij of mijn familieleden. Ik probeer altijd mijn e-mail communicaties om te leiden, zodat het lijkt alsof ze vanuit een andere bron komen, meestal van een bron binnen de overheid. Soms gebruik ik de internetbronnen van de openbare bibliotheek. Dit is nodig om mijn ware identiteit te verbergen, en degenen - die niet willen dat het soort informatie dat ik bezit in handen valt van het publiek - te verwarren. 

De puzzel compleet
Ik heb een kleine vriendenkring die de belangrijkste posities binnen onze militaire en overheidsinstanties bekleden/bekleedden. Dit is niet het absolute top personeel, maar midden- tot hogere niveau mensen, wetenschappers en analisten, die in omstandigheden verkeren, waarin zij kunnen zien wat de dag-tot-dag-activiteiten zijn van wat er gaande is. Zij zijn belast met de uitvoering van de details, maar nooit helemaal ingewijd in de plannen achter het werk dat ze doen. Elk van mijn contacten is in staat geweest om me te voorzien van een deel van de puzzel, maar apart genomen, begrijpt geen van hen het hele verhaal.
Ik zal je vertellen wat ik tot nu toe heb ontdekt. Maar ik moet toegeven dat deze informatie mij bang maakt, omdat ik er nergens mee terecht kan. Wat moet ik doen? Mijn congreslid schrijven? Ik geloof dat dat het tekenen van mijn eigen doodvonnis zou betekenen. 

Depopulatie plan en plan tot verwildering
Deze hele chemtrail kwestie is verbonden met het plan voor het verminderen van de wereldbevolking tot ongeveer 450-500 miljoen - te beginnen met de VS. Waarom?
De mensen in de VS zijn de enigen die de meeste kans hebben om dit te stoppen. Dat wil zeggen, als ze hier vanaf wisten. U moet begrijpen dat de wereldelite de VS begeert om haar geografische diversiteit - en ze zouden graag dit land terug doen keren naar haar oorspronkelijke staat, zoals die bestond voordat Columbus hier een voet aan wal zette, maar dit keer zonder de indianen natuurlijk.

Je zult misschien al gehoord hebben hoe de verschillende nationale parken zijn aangewezen als wereld biosfeer - dat is het plan voor heel Noord-Amerika, een gigantisch natuurpark en een speelplaats, maar dan zonder vervelende mensen (als wij). En de mensen die daadwerkelijk betrokken zijn bij het ​​uitvoeren van het sprayen, maar ook degenen die zullen deelnemen aan de overige plannen van de elite, worden verleid tot het geloven dat ze zullen worden gespaard, dat wil zeggen, toegestaan ​​om te leven en te blijven op dit continent als beheerders en verzorgers van dit grote natuurgebied. Ik begrijp dat ongeveer 150 tot 200 duizend mensen worden geschat, nodig voor het onderhoud. Maar het is waarschijnlijk dat deze mensen geen Amerikanen zullen zijn. De elite zou niet de mogelijkheid willen riskeren van een of andere opstand, dus de arbeiders zullen waarschijnlijk uit Europa en Azië worden aangevoerd.

Bevolkingscontrole door chemtrails en vaccins
Er zweven geruchten over het internet dat de chemtrails onderdeel zijn van een soort van geheim programma van de overheid, om de VS te beschermen tegen toekomstige biologische aanslagen. Niets is minder waar. Het plan is om de bevolking te controleren, zodat het bijvoorbeeld wordt weggevaagd door influenza A (griep). De afgelopen jaren werden mensen al aangemoedigd om griepprikken te krijgen om hen te ‘beschermen’ tijdens het griepseizoen.


Elk jaar heeft de Amerikaanse regering aangegeven, welke virusstammen zich het meest waarschijnlijk zouden verspreiden. Ze lijken het altijd bij het juiste eind te hebben - nietwaar? Dit griepseizoenbeschermde’ de regering de mensen met een trivalent vaccin dat het A/Beijing/262/95-soort (H1N1) en de A/Sydney/5/97-soort (H3N2) omvatte. Het bevatte ook de B/Beijing/184/93-achtige hemagglutinine antigenen. Voor hen die niet bekend zijn met virologie, de H en N refereren aan eiwitten aan de buitenkant van het virus, hemagglutinine en neuraminidase, die verantwoordelijk zijn voor het verbinden van het virus aan een gastheer cel, en vervolgens een invasie te doen. Het publiek is heel blij met het succes van de vaccins, tot nu toe aangeboden. Maar dat zal in de toekomst veranderen. 

H1N1 dodelijker dan ooit
Onderzoekers van het US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (of USAMRIID) in Fort Detrick, in Frederick MD, hebben het Spaanse griepvirus H1N1gereconstrueerd en aangepast, waardoor het veel dodelijker is dan ooit tevoren. In het verleden was het verantwoordelijk voor de grieppandemie van 1918-‘19, die meer dan 20 miljoen wereldwijd doodde, en meer dan 500.000 hier in de VS.

De griepvaccins bevatten een dood virus en beschermen het lichaam tegen die bepaalde virusstam. Maar, de vaccins werken slecht tegen andere virusstammen, die niet in de inenting zijn inbegrepen. Op een bepaald moment zal de vaccinvoorraad de meer dodelijke variant van de  H1N1 uit 1918 in zijn levende vorm bevatten. De meeste mensen krijgen dit vaccin gewoon gedurende hun jaarlijkse griepprik, en het vaccin zal nog steeds de geïnactiveerde versie van de meer goedaardige vorm van H1N1 bevatten (zoals in het vaccin van dit jaar). De aanwezigheid van het mildere element in de entstof zal de progressie vertragen van de meer dodelijke H1N1-vorm, dus mensen zullen langzamer ziek worden - maar ze zullen uiteindelijk toch sterven. Het duurt ​​alleen een paar weken langer.

In de tussentijd zijn zij dragers van de dodelijke vorm van het virus, en geven het door aan iedereen, met wie ze in contact komen! En als mensen horen dat anderen sterven door de griep, zullen ze massaal naar hun eigen vaccinatie grijpen. En de gehele bevolking zal nog meer ontvankelijk worden voor infecties, omdat hun longen zijn voorbehandeld om dit te kunnen garanderen.

Derhalve is de ontwikkeling van het vaccin programma en het luchtsproeien procedures om de populatie te conditioneren en te verminderen. Het doel van de chemicaliën in de chemtrails is om de virale ontwikkeling te helpen versmelten met de longcellen, waardoor gemakkelijkere penetratie en infectie mogelijk is.

Maar hoe zit het met die paar mensen die niet bezwijken door de griep? Waarschijnlijk zullen er altijd mensen zijn die overleven - delen van de bevolking die ofwel niet werden bereikt of op de een of andere manier (en dit is minder waarschijnlijk) resistent zijn tegen de dodelijke H1N1-stam. Op dit punt moet je ook niet vergeten dat onze militairen zijn ingeënt tegen een verscheidenheid aan pathogenen, waaronder de antrax bacil. 

Land terugbrengen in oorspronkelijke paradijselijke staat
En denk eens even hieraan... Waarom denk je dat agentschappen als Fish and Wildlife zo enthousiast zijn om wolven en andere soorten dieren opnieuw in gebieden van het land te introduceren, gebieden die deze dieren generaties lang niet meer gezien hebben?
Het is allemaal onderdeel van het plan om dit land weer - in de ogen van de elite - in haar vroegere paradijselijke staat te hebben, met wilde dieren vrij rondzwervend over de onbewoonde vlakten en in de bossen. Toegegeven, het neemt enige tijd in beslag om de plaats schoon te maken en om misschien veel kleine steden te vernietigen, die anders zouden kunnen worden beschouwd als een plaag voor het landschap. Maar voor de mondiale elite zal het slechts een kleine prijs betekenen voor hun plezier.