30 april 2012

Zonnebrandleugen – Hoe zonnebrandcrème juist kanker veroorzaakt


Veel zonnebrandcrèmes zijn volgens een onderzoek van het Instituut voor Farmacologie en Toxicologie van de Universiteit van Zurich mogelijk schadelijk voor de gezondheid. Dr. Leonard Coldwell in Amerika gaat zelfs zover dat hij stelt dat de zon juist helpt om ons tegen kanker te beschermen!


Drie veel gebruikte stoffen tegen schadelijke UV-straling zouden wel eens kankerverwekkend kunnen zijn, zo concluderen de onderzoekers.

De Deense regering heeft op basis van de bevindingen van het onderzoeksteam besloten veel zonnebrandcrèmes van de markt te halen. De drie schadelijke stoffen zouden gemakkelijk opgenomen worden in het lichaam en borstkanker en een verstoorde hormonenhuishouding veroorzaken, aldus de Deense autoriteiten. 

3 gevaarlijke stoffen
Het draait volgens het Deense ministerie van Milieu om 4-methylbenzilideenkampfer, octyl methoxycinnamate en benzofenon-3. 

60% bevat verdachte stoffen
Het departement onderzocht 68 soorten zonnebrand en heeft vastgesteld dat in 60 procent daarvan de verdachte stoffen zit, zo meldde de Deense televisie.
Volgens de lijst die het departement op internet heeft gezet, zouden onder meer bepaalde producten van de merken Biotherm, Elizabeth Arden, The Body Shop en Nivea Sun de schadelijke stoffen bevatten. 

Oproep
De autoriteiten roepen de Deense detailhandel op producten, die op de internetlijst als schadelijk worden betiteld, uit de schappen te halen (www.miljoestyrelsen.dk/Kemi/UV-liste.htm > klik op Engelse vertaling).
De meeste Deense apothekers en winkels hebben volgens het persbureau Ritzau meteen gehoor gegeven aan de oproep van het ministerie.
 

The Sun Prevents Skin Cancer, Sunscreen Causes It

Gepubliceerd op 11 apr 2012 door FernanDoylet 

Dr. Leonard Coldwell legt uit dat de aanmaak van vitamine D3 in ons eigen lichaam, welke wordt aangezet door blootstelling aan de zon, ons lichaam juist helpt kanker te voorkomen. Hij beschrijft ook hoe hij gelooft dat zonnebrandcrème de oorzaak is van huidkanker. Luister naar zijn beredeneringen en ervaringen!  


Bron: Bovendien.com 

Griezelig document Rockefeller Foundation voorspelt bomaanslag Olympische Spelen Londen 2012


Creepy document of Rockefeller Foundation foretelling bomb attack at London Olympics?

Gepubliceerd op 26 apr 2012 door undercoveralien 

Ik struikelde over dit document met de naam "Scenario oefening planning", beschikbaar op de website van de Rockefeller Foundation, die een reeks van vermeende hypothetische ergste geval scenario's en catastrofale gebeurtenissen beschrijft. Maar het klinkt eigenlijk meer als een flagrant adverteren van wat de Illuminati hebben gedaan en nog van plan zijn te doen, richting de NWO. Inclusief een griezelige valse vlag van een terroristische aanslag op de Olympische Spelen in Londen dit jaar 

In 2010 publiceerde de Rockefeller Foundation dit rapport met toekomstscenario's voor de jaren 2010-2020, ook wel het 'doem decennium' genoemd.
Op pagina 34 wordt dus letterlijk gesproken over een bomaanslag op de Olympische Spelen in 2012, waarbij 13.000 mensen om het leven (zullen) komen. What?
Naast 33 is ook 13 een belangrijk occult getal. Is het slechts toevallig dat de 'middenstip' van het Olympische Stadion zich vrijwel exact op de 51,53874e breedtegraad bevindt (optelsom getallen: 33) en op de -0,01651e lengtegraad (optelsom: 13)? 

Zie ook: 

29 april 2012

Japanse professor: ‘Heel Japan sterft binnen 3 jaar door nucleaire holocaust’

Dit is slechts een tijdelijk cache exemplaar, want de server voor de Japanse website Takedanet.com was naar beneden gehaald, nadat de site het grimmige einde van Japan had voorzegd, een voorspelling van de Chibu universiteit hoogleraar Kunihiko Takeda. De professor deed de voorspelling: Niemand zal nog in Japan wonen na 31 maart 2015" als gevolg van nucleaire straling van de beschadigde kernreactoren van de Fukushima kerncentrale Nummer Een. 

Bron en meer lezen: Deathby1000papercuts.com 

Zie ook: 

Fukushima update: Grond in Tokio zou hier als kernafval worden behandeld

Amerikaanse senator: Mensheid met uitsterven bedreigd als reactorgebouw 4 instort 

Heel noordelijk halfrond besmet
Metingen laten zien dat de hele Verenigde Staten zijn besmet met radioactieve deeltjes van Fukushima, waar volgens TEPCO -de beheerder van de centrale- inderdaad drie kernsmeltingen hebben plaatsgevonden, iets wat Gundersen van meet af aan vermoedde. Het enige wat TEPCO al 13 maanden doet, is water op deze gesmolten reactoren gooien, wat de afgifte van radioactieve deeltjes aan de atmosfeer echter niet kan voorkomen. Op deze wijze is inmiddels het hele noordelijke halfrond -inclusief Europa- radioactief besmet met iodine, cesium, strontium, plutonium, uranium en een hele serie andere kernsplijtingsdeeltjes… 

Bron en verder lezen: Xandernieuws.punt.nl 

4/27/2012 -- Cloud of depleted URANIUM heading towards Hawaii and West Coast?!

Gepubliceerd op 27 apr 2012 door dutchsinse Bedenk dat experts hebben vastgesteld dat er niet eens een nieuwe aardbeving voor nodig is om reactorgebouw 4 te verwoesten; een simpele en veel voorkomende naschok kan de ongekende ramp al in werking zetten…


Vreemde trompetgeluiden – Bijbelse profetie?


Strange Trumpet Sounds - Bible Prophecy?

Gepubliceerd op 5 mrt 2012 door jameslparis54 

Wat zijn deze vreemde trompetgeluiden precies? Zouden ze waarschuwingen zijn voor het einde der dagen? Zijn dit apocalyptische trompetten of beter… sjofars? Zijn deze mysterieuze trompetgeluiden gekoppeld aan bijbelse profetie 

Inclusief interview van James L. Parijs met LA Marzulli.

Kijk en oordeel zelf… Ze lijken inderdaad op het geluid van een sjofar…
Ben je voorbereid? Eerste gezamenlijke Russische / Amerikaanse legeroefening tegen ‘terroristen’ in Amerika!


First joint Russia/US Troops Drill To Target Terrorists in America! (April 27, 2012)

Gepubliceerd op 27 apr 2012 door adrinilinjunky 

De Russen komen eraan! Eerste gezamenlijke 'Top Gun' oefeningen te houden in de VS
Voor het eerst in de geschiedenis zullen Russische en Amerikaanse luchtmachtroepen gezamenlijke oefeningen houden in de VS. De anti-terreur drill staat gepland voor mei 2012 en vangt aan met een vliegende start, met een tactische landingsoperatie en een "terrorisme" bestrijding strooptocht.

"Dit is de eerste keer dat een dergelijk evenement wordt gehouden," benadrukte Russische ministerie van Defensie woordvoerder kolonel Aleksandr Kucherenko, toen hij het plan aankondigde. "De Russische luchtmacht zal bijdragen in een speciale task-group die zal oefenen met Amerikaanse special service wapens."
De oefeningen werden georganiseerd door het Russische Luchtmacht Commando en een Amerikaanse militaire delegatie in Moskou in december vorig jaar.

Russische soldaten krijgen voorbereidende training in Fort Carson, Colorado, met de VS wapens en uitrusting, die ze zullen gebruiken tijdens de operatie. De oefeningen omvatten onder andere parachutespringen, operationele planning, verkenning, aanval operaties en evacuaties per helikopter.


"Volgens het oefenscenario zullen soldaten van de beide naties een tactische luchtoperatie uitvoeren, waaronder verkenning van een denkbeeldig terroristenkamp en een inval doen", onthulde kolonel Kucherenko.

De drills vinden plaats tussen 24 en 31 mei 2012
Maar het is niet alleen werken: op 27 mei krijgen de Russische paratroepers een kans zich te ontspannen tijdens een honkbalwedstrijd in Colorado Springs.


Bron: Rt.com

Kent Hovind - De leeftijd van de Aarde


Kent Hovind - Seminarie 1 - De Leeftijd van de Aarde (NL)

Geüpload door DanieruDesu op 8 jul 2011 

Is de aarde echt miljarden jaren oud en bij toeval ontstaan tijdens 'de oerknal', zoals de evolutietheorie ons leert?
Of hebben we te maken met een jonge aarde die in 6 dagen geschapen is door God, zoals de bijbel ons leert? 

Met behulp van wetenschappelijke bewijzen toont Dr. Kent Hovind aan dat de schepping in zes letterlijke dagen heeft plaatsgevonden. Hiermee wordt de gedachte weerlegd dat de aarde is geëvolueerd gedurende miljarden jaren.

'DE LEEFTIJD VAN DE AARDE' toont de dwaasheid aan van de oerknaltheorie en van het religieuze geloof in evolutie.


Inhoud DVD Deel 1 uit de seminarserie van Dr. Kent Hovind 

– De ‘Oerknal’ 

• De vier grote vragen die elke religie probeert te beantwoorden:
- Wie ben ik?
- Waar kom ik vandaan?
- Waarom ben ik hier?
- Waar ga ik heen als ik sterf? 

• Twee niet te verenigen levensvisies:
- Schepping
- Evolutie 

• Satans leugen:
- Maskeerde zijn eigen verlangen om God te zijn
- Begon zijn 6000 jaar lange poging om de mensheid te vernietigen
- Begon het idee dat we evolueren naar godheid 

• Grote leugens worden gemakkelijker geloofd dan kleine
• Effectieve leugens worden vermengd met waarheid
• Adverteertechnieken
• Moderne lesboeken vermengen evolutie en wetenschap
• Lesboeken verwarren zes soorten evolutie
- Kosmische evolutie (oerknal, ontstaan van materie)
- Chemische evolutie (ontstaan hogere elementen)
- Evolutie van sterren en planeten (ontstaan van de sterren)
- Organische evolutie (ontstaan van leven)
- Macro-evolutie (dieren die in nieuwe dieren veranderen (nog nooit waargenomen)
- Micro-evolutie (variatie) 

• Sprookjes die op school geleerd worden
- Kikker + kus = prins - Kikker + tijd = prins 

• Bewijs tegen de oerknal
• Evolutie gaat tegen twee wetten van thermodynamica in
• Studenten wordt geleerd dat ze beesten zijn
• Veel studenten gedragen zich als beesten
• Leraren is toegestaan de schepping te onderwijzen op openbare scholen
• Achteruitgang van waarden en normen sinds 1963
• Wetenschappers hebben het vaak bij het verkeerde eind gehad
• De meerderheid van de Amerikanen gelooft niet in evolutie
• Het evolutiegeloof vernietigt het vertrouwen in de Bijbel
– De leeftijd van de aarde 

• Bewijzen voor een jong universum en een jonge aarde, o.a.
- Groei van de wereldbevolking
- Spiraalvormige melkwegstelsels
- Het magnetische veld van de aarde
- Ondergrondse oliedruk
- IJskernen in Groenland en Antarctica
- De delta van de Mississippi rivier
- De oudste boom
- De oudste woestijn
- De 'Great Barrier Reef'
- De Niagara watervallen
- Het zoutgehalte van de oceanen
- De formatie van stalagmieten en stalactieten
- De leeftijd van kometen
- Erosie van de continenten
- De oudste geschriften en talen 

28 april 2012

Nederlandse overheid geeft toestemming publicatie controversiële H5N1 vogelgriep onderzoek

Exportvergunning voor publicatie onderzoek vogelgriepvirus 

Nieuwsbericht | 27-04-2012 

Staatssecretaris Bleker van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) heeft een exportvergunning afgegeven voor publicatie van het onderzoek van prof. dr. R.A.M. Fouchier naar het H5N1 vogelgriepvirus in het Amerikaanse weekblad Science.
Dinsdag 24 april 2012 ontving het ministerie van EL&I een verzoek om een exportvergunning van Erasmus MC, waar de heer Fouchier het onderzoek heeft uitgevoerd. 

Dual-usegoederen
Het vogelgriepvirus H5N1 is een micro-organisme dat op de Europese lijst van dual-usegoederen staat waarvoor bij uitvoer naar het buitenland een vergunning nodig is. Deze lijst is opgenomen in bijlage 1 van de EU Dual Use Verordening (428/2009). De vergunningplicht geldt ook voor de overdracht van technologische informatie over deze dual-usegoederen.
De regelgeving verplicht de overheid om zorgvuldig om te gaan met verzoeken om exportvergunningen omdat het risico bestaat dat de goederen of de technologische informatie over deze goederen voor verkeerde doeleinden worden gebruikt. 

Afweging
Staatssecretaris Bleker heeft alle voordelen en risico’s van publicatie van het vogelgrieponderzoek afgewogen en daarbij vooral gekeken naar vrijheid van wetenschap en publicatie, gezondheid en veiligheid. Hij heeft bij zijn afweging ook gebruikgemaakt van inzichten van nationale en internationale experts op het gebied van veiligheid, gezondheid en wetenschap, het positieve advies van de Amerikaanse National Science Advisory Board on Biosecurity aan de Amerikaanse overheid over publicatie van het onderzoek, en het besluit van de Amerikaanse overheid om dit advies over te nemen.

Na overleg met collega bewindspersonen is staatssecretaris Bleker tot de conclusie gekomen dat hij, alle voordelen en risico’s afwegende, een exportvergunning kan verlenen voor publicatie van het onderzoek naar het H5N1 vogelgriepvirus…Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl

Interview Steve Quayle met Hawk – HOT NEWS


Steve Quayle with Hawk
4-26-2012  

Afspeellijst: Youtube.comSteve is te gast bij HAWK!
‘ROOD SCHERM waarschijnlijk in mei
GEEN VOEDSEL! Alles zal besmet worden…’ 

Steve Quayle, de bekendste Amerikaanse klokkenluider, praat in een interview over explosieve actuele gebeurtenissen & Intel-update – 26 april 2012 

UPDATE: Computerscherm gaat alleen op rood, als de dingen met het Russische leger live gaan, aldus Steve Quayle.
 Meer wereldnieuws: 


Van Auschwitz tot Codex Alimentarius - Waarom horen wij hier toch zo weinig over?De Codex Alimentarius ontwikkelt richtlijnen, normen en standaarden over al het voedsel in de hele wereld. Minstens 173 landen doen hier aan mee. Gezamenlijk hebben zij 16.000 pagina's gevuld. In die pagina's ligt besloten wat wel en niet wordt toegestaan op voedselgebied, alleen… niet in ons voordeel. Maar wat is precies de achtergrond van deze codex? En waarom horen we er toch zo weinig over?

Codex Alimentarius
Het staat al zo’n 50 jaar op het programma, maar de gevestigde media weigeren er nog altijd enige aandacht aan te geven: de officiële invoering was op 31 december 2009. Volgens de Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) en de Voedsel- en Landbouw Organisatie van de VN (de FAO) zal deze codex aan minstens 3 miljard mensen het leven kosten.

Wie zitten er achter de schermen?
1) NWO; Monsanto de grootste Bio-Tech genetische zaden fabrikant
2) W.H.O.; World Health Organisation
3) F.A.O.; Food Agricultural Organisation
4) U.N.; United Nations
5) W.T.O; World Trade Organisation


Wat is hun uiteindelijke missie?
De Codex Alimentarius is officieel bedoeld om de verschillende standaarden en eisen ten aanzien van voedsel en voedingsstoffen in de wereld te harmoniseren, zodat de handel tussen de landen vergemakkelijkt wordt. Omdat de invoering van de Codex in 1994 door de Wereld Handels Organisatie (WTO) werd geaccepteerd en de WHO en de FAO toezicht houden op deze invoering, is er feitelijk geen sprake van een 'vrijwilligheid', hoewel dit wel als zodanig gepresenteerd wordt. Ieder land dat lid is van de WTO zal zich er aan moeten houden.

Echter, het werkelijke doel is: Controle over de bevolkingsgroei (NIET de bescherming van het volk!) en deze moet naar 500 miljoen gereduceerd worden = 90% reductie/afname.

Volgens de Codex Alimentarius moet:
1. Elke melk koe behandeld worden met het Monsanto Recombinant Bovine Groei Hormoon.
2. Elk dier dat voor de menselijke consumptie gebruikt wordt, moet behandeld worden met subklinische antibiotica en het exogeen groeihormoon welk de menselijke Groei hormoon release factor doet verminderen.
3. Al het voedsel moet bestraald worden met X-gammastraling (=microwave effect). Ratten die gemicrowaved voedsel eten, sterven 3x zo snel aan kanker.
 
Voedsel en water als wapen tegen de mensheid
Voedsel wordt als wapen gebruikt tegen de mensheid en het publieke water wordt geleidelijk aan vergiftigd. Sodium Fluoride werd geïntroduceerd in de Gulag/Russische gevangenis en de gevangenen werden meegaand als lammeren. Fluor wordt ook gebruikt in antidepressiva als Prozac. Arsenicum, radioactief lood, cadmium in drinkwater geeft kanker en hersendefecten.


Medicatie als wapen tegen de mensheid
Dan hebben we het nog niet over alle medicatie (pijnstillers, hormonen) die al tig keer uitgeplast zijn in de boventak van de Rijn.
Meeste mensen met voedsel intoleranties en voedsel allergieën worden al gek in hun hoofd, doordat 95% van al het voedsel bewerkt, bestraald of verkracht is. Niets is meer zuiver.  

Symptomen van vitamine B12 tekort zijn onder meer:
Ontsteking van het mondslijmvlies en de tong, prikkelbaarheid, depressiviteit, chronische vermoeidheid, bloedarmoede, verhoogde homocysteïne-waarden, overgevoeligheid voor licht en geluid, zenuwontstekingen en -degeneratie, menstruatieproblemen, een onaangename lichaamsgeur (dit kan ook een gevolg zijn van magnesiumgebrek), een stijve rug, moeilijkheden bij het lopen en een slepende tred.
Het meest voorkomend - en minst herkende verschijnsel van een vitamine B12-gebrek (levensgraadmeter) – is seniele dementie, waaraan veel oudere mensen lijden. Recentelijk is ook aangetoond, dat ook jongeren met een mild B12-gebrek slechter scoren in cognitieve testen en geen optimale geheugenfunctie hebben.

De B12 zelf kan inactief gemaakt worden door de binding van het B12 atoom Cobalt (27) aan zware metalen = Lood, Cadmium, Kwik, Tin en of door Chlorofyl ring (corrinering) te binden (toxine hechting aan):
1) het Lyme DNA; Genetische variabiliteit in de Borrelia soorten is groot en elk soort heeft op zijn minst 132-350 functionele genen, waardoor de bacterie over een groot aantal mutatie/hechtingstactieken beschikt. Borrelia houdt niet van O2 en zal zich aan de B12 mantel hechten om een eigen voedingsbodem te creëren die O2 vrij is.
2) Toxine hechting X-Gammastraling voedsel, Tjernobyl granen import Ukraine; test Hoge belasting >100.000 Lage stress <100.000.
3) Insecticiden, Vaccinatie ballast stoffen; Methyl kwik, antivries, etc.
 

Aspartaam = rattengif
Aspartaam staat letterlijk geregistreerd als rattengif en het wordt door onze eigen Voedsel- en Warenwet toegestaan in al onze consumptie artikelen. De bestanddelen Methanal, Aspartic Acid, L’fenylalamine veroorzaken ondermeer blindheid en hersentumoren. 

Ritalin
Ritalin staat geregistreerd onder de Harddrugs wetgeving en de meeste scholen in de VS stellen het verplicht om in te nemen i.v.m. het grote leraren ziekteverzuim.
 

Gezondheid consument niet voorop!
Er zijn ongeveer 27 Trade Commissies in het leven geroepen in de VS, die gezamenlijk 4000 Statuten/regelementen hebben samengesteld van alles, dat voor consumptie geschikt is en die geen wettelijke fundering hebben, maar gewoon als standaard protocollen uit de duim zijn gezogen. De Trade Commissie heeft tot doel: Geld & Winst, en heeft geen interesse in de bescherming van de gezondheid van de consument!
De 27 Trade Commissies vallen gezamenlijk onder de W.T.O.= World Trade Organisation.
De W.T.O. wil wereldwijd onderlinge Internationale geschillen voorkomen en proactief oplossen, door alle landen de Codex Alimentarius gemoedwillig te laten accepteren en harmoniseren. 

Bij een conflict hebben die landen, die zich hebben aangesloten, altijd gelijk in het Gerechtsgebouw, en dit is dus een economisch belangenverstrengeling. De Codex lost die wetten op, die ons als consument zouden moeten beschermen en hun Statuten en Regelementen zijn niet meer onder vrijwillig voorbehoud sinds 31 december 2009. De Vitaminen/Mineralen/Kruiden/Voedsel Statuten/Regelementen beschermen niet meer de consument, maar worden als een handelswapens embargo gebruikt en toegepast. De bedrijven/eigenaars van de grote Voedsel/Vitaminen/Mineralen Producenten zijn dan ook: Farmaceutisch, Chemisch, Bio-Technisch, Agrarisch, Medisch. 

Vitaminen e.d. als toxisch geclassificeerd!
Vitaminen, mineralen en kruiden worden als voeding nutriënten gezien en er is een + lijst gemaakt (1994) van alles, dat niet kan worden toegestaan en dus verboden is. Voedingsmiddelen en kruiden die maar enig therapeutisch effect hebben, worden geclassificeerd als toxinen. En als zodanig moeten wij als consument ‘beschermd’ worden tegen hun giftige toxicologische werking.  

POPS – de échte toxinen
Deze standaard wordt gecreëerd door een self-fulfilling risk assessment. De Ratio = significante relevantie = discernable impact : 100 = ultra kleine veiligheidsmarge (LD-50 dosis reikwijdte). Dus de natuurlijke kruiden die een ultra miniem therapeutisch effect hebben, worden gecategoriseerd als ‘giftig’, terwijl de andere kant van de medaille is dat juist de normwaarden voor de giftige chemicaliën POPS (echte toxicologie!) schrikbarend hoog worden toegestaan.
Er zijn 12 POPS of slechte organische chemicaliën, waarvan 9 van de 12 Pesticiden zijn, en waarvan 7 van de 9 worden toegestaan in onze voedingsproducten, zoals: hexachloorbenzeen, toxaphene, chlordane, aldrin, DDT, Mirex, Dieldrin, pentachloorphenol, Endrin, DAHS, Dioxine, Furans.  


Besmet voedsel
Besmet voedsel kan niet aan de grens worden gestopt, omdat dat een overtreding van de Internationale Handelswet (= trade violation) is, met sancties van de W.T.O. en een juridisch veroordeling door non-compliance. Het gaat er nu om of de consument wakker of ziek wil worden…. 


De Codex Alimentarius heeft een hele grote invloed op:
 

* vlees, vis, groenten, fruit
* genetisch gemodificeerd en biologisch voedsel
* etikettering, additieven, pesticiden, enz.
* natuurlijke voedingssupplementen, mineralen, vitaminen
* farmaceutische, natuurgeneeskundige en homeopathische producten


Gruwelijk maar waar: Hermann Schmitz (rechtsboven, de voormalige NAZI topman van I.G.Farben, het bedrijf dat het gas voor de gaskamers van bijvoorbeeld Auschwitz leverde (achtergrond), is de vader van de Codex Alimentarius.  

NAZI-oorsprong Codex Alimentarius
Dit gruwelijke gegeven is extra wrang in het licht van de feit, dat Hermann Schmitz tijdens de tribunalen van Neurenberg schuldig bevonden werd aan misdaden tegen de mensheid, omdat zijn bedrijf Nazi-Duitsland voorzag van het gas waarmee miljoenen Joden en anderen in concentratiekampen vermoord zijn… Maar, nadat Schmitz uit de gevangenis kwam, ging hij onmiddellijk naar zijn vrienden bij de VN, en presenteerde een alternatief voor zijn oorspronkelijke genocideplannen. Onder het mom van 'consumentenbescherming' werd een handelscommissie opgericht, die de naam 'Codex Alimentarius' kreeg. Deze Codex heeft sinds 1962 echter nooit de gezondheid van de wereldbevolking op het oog gehad.
 

Dr. Rima Laibow, als medisch directeur werkzaam bij de Natural Solutions Foundation (NSF), strijdt al vele jaren tegen de invoering van de Codex Alimentarius. De Codex verbiedt tevens het gebruik van talloze, nu nog vrij te verkrijgen en te gebruiken voedingssupplementen, vitamines en mineralen, en geeft strakke richtlijnen welke stoffen wél en welke niet in het voedsel mogen worden verwerkt.
De lijst met toegestane voedingssupplementen is volgens dr. Laibow beperkt tot slechts 18 stoffen, waaronder fluoride. Die stof heeft niet alleen geen enkel biologisch nut (ook niet voor uw gebit) maar is volgens velen zelfs zeer schadelijk voor de gezondheid.

Zeer verontrustend
Maar behalve het feit dat ons voedsel een groot aantal broodnodige gezonde stoffen wordt onthouden, vormen de circa 300 supplementen die wél door de Codex worden toegestaan, volgens dr. Robert Verkerk, oprichter en directeur van de Alliance for Natural Health (Alliantie voor Natuurlijke Gezondheid), een regelrechte bedreiging voor onze gezondheid.
De meeste van deze supplementen, zoals aspartaam, BHA en BHT (anti-oxidanten E320 en E321) zijn synthetisch. Dr. Verkerk is zeer bezorgd over het feit dat er geen enkele aandacht is voor de potentiële risico's die kleven aan langdurige blootstelling aan een dergelijke mix van allerlei synthetische supplementen (E-nummers e.d.), zoals die in de meeste voorverpakte voeding is terug te vinden.

Het wordt echter nóg erger…
In 2001 besloten 176 landen om 12 zeer giftige organische chemicaliën, ook wel bekend als POPS (persistente organische vervuilingen) uit al het voedsel te verbannen. Er zijn veel meer schadelijke chemicaliën, die in voedsel worden gebruikt, maar deze 12 waren unaniem als de allerslechtsten verklaard. 9 van deze 12 stoffen zijn pesticiden. 

Onder de Codex Alimentarius worden 7 van de 9 in 2001 verboden pesticiden echter weer toegestaan bij de productie van voedsel.  

In totaal staat de Codex het gebruik van 3275 verschillende soorten pesticiden toe, waaronder een aantal verdachte stoffen die waarschijnlijk kanker opwekken en de schildklier beschadigen. 

Alleen grote concerns hebben baat bij invoering Codex
Het toezicht op organisch voedsel staat volledig in dienst van de grote voedselproducenten. Talloze synthetische, chemische toevoegingen en dito bewerkingsmethoden kunnen vrij spel krijgen. Als 'organisch' bestempeld voedsel mag wellicht gewoon bestraald worden en verborgen niet-organische middelen bevatten.

Monsterconcern Monsanto lid van de Codex
Het monsterconcern Monsanto zal enorm profiteren van deze richtlijnen, omdat deze de invoering van steeds meer genetisch gemodificeerd voedsel zullen toestaan. Ook zullen zogenaamde 'terminator zaden' goedgekeurd worden voor de internationale handel. De planten en gewassen die uit deze terminator-zaden groeien, produceren geen eigen vruchtbare zaden, waardoor de boeren verplicht worden om ieder jaar nieuw zaad bij Monsanto aan te schaffen.

‘Legalisering van verplichte vergiftiging en ondervoeding’
Vanwege al deze feiten bestempelt dr. Laibow de Codex als 'legalisering van verplichte vergiftiging en ondervoeding'. Volgens haar hebben de WHO en de FAO becijferd dat minstens 2 miljard mensen zullen sterven als gevolg van te voorkomen ziekten, die ontstaan door ondervoeding, zoals bepaalde vormen van kanker, hartziekten, diabetes, etc. Nog eens 1 miljard mensen zal omkomen als gevolg van het verbannen van noodzakelijke vitaminen en mineralen. 
 

Alleen de rijke elite zal toegang hebben tot zuiver voedsel en goede voedingsstoffen, waardoor zij het zullen overleven.
Dr. Gregory Damato, wetenschapper en schrijver voor Natural News, kenmerkt de Codex als 'bevolkingscontrole in ruil voor geld'. Hij ziet de invoering van de Codex als onderdeel van de doelstelling van de Nieuwe Wereld Orde, om de wereldbevolking fors uit te dunnen en een 'duurzame' samenleving te creëren. Uiteindelijk moet volgens de machtselite zo'n 90% van de wereldbevolking verdwijnen (zie ook: Georgia Guidestones).

Codex Alimentarius - NL ondertitels - Dr. Laibow


Een nog steeds zeer actuele video, met Nederlandstalige ondertitels! 

Dr. Laibow stopte haar praktijk als arts om zich fulltime in te zetten tegen deze en vele andere problemen omtrent ons voedsel, die veroorzaakt worden door de Codex Alimentarius.