31 mei 2012

Colombiaanse vulkaan barst mogelijk binnen enkele dagen of weken uit


Een aswolk uit de vulkaan Nevado del Ruiz heeft in delen van Colombia het luchtverkeer lamgelegd. Na een aardbeving begon de vulkaan as te spuwen, berichtten vulkanologen gisteren. Zij waarschuwden voor een mogelijke uitbraak in de komende dagen of weken. 

De vulkaan Nevado del Ruiz is verantwoordelijk voor de zwaarste natuurramp in de geschiedenis van Colombia. In 1985 stierven na een uitbarsting 25.000 van de 27.000 inwoners in de stad Armero.

Maskers en evacuaties
Colombianen in Manizales dragen maskers om zich te beschermen tegen de assen.
Circa 1.500 mensen, die aan de voet van de Nevado del Ruiz leven, moesten hun huizen verlaten. De autoriteiten vrezen dat de activiteit op de met sneeuw bedekte vulkaan lawines kan veroorzaken.

Luchthavens gesloten
De autoriteiten sloten wegens het gevaar voor het vliegverkeer verschillende luchthavens in de regio.
 

Zie ook: 

Houla overlevende smeerde zich vol bloed en hield zich voor dood
Jongetje hield zich stil terwijl familie gruwelijk werd afgeslacht 

Enkele dagen na het bloedbad dat gewapende milities aanrichtten bij burgers in het Syrische Houla komen er verschrikkelijke verhalen naar buiten van de weinige overlevenden. Een 11-jarige jongen vertelde aan persbureau Associated Press hoe hij doodstil bleef liggen terwijl zijn familie werd afgeslacht. 

Ali el-Sayed zegt dat zijn moeder begon te huilen toen ongeveer elf gewapende mannen in het midden van de nacht de woning van het gezin binnendrongen. Ze kwamen uit een tank en schoten het slot van de deur kapot. Ze vroegen naar zijn vader, oudste broer en oom, en leidden hen naar buiten. 'Mijn moeder begon te roepen: 'Waarom nemen jullie hen mee? Waarom nemen jullie hen mee?',' aldus de jongen. Snel daarna schoten de mannen, met lange baarden en geschoren schedels, alle gezinsleden dood.

Slachting
Een man in burgerkleren nam zijn moeder mee naar de slaapkamer en doodde haar met vijf kogels in het hoofd en nek, waarna ook zijn zus Rasha een kogel in het hoofd kreeg in de gang. Ali zat verscholen vlak bij zijn broers Nader (6) en Aden (8) toen zij werden doodgeschoten. De schutter vuurde ook op Ali, maar miste. De jongen probeerde op te houden met beven, en deed alsof hij dood was. 'Ik deed het bloed van mijn broer helemaal over mij,' zei de jongen gisteren, vijf dagen na de slachting. Hij verblijft nu bij familieleden.

AP kwam met de jongen in contact via oppositieleden, maar zijn verhaal is niet onafhankelijk geverifieerd.

VN
In Houla werden meer dan 100 mensen omgebracht, onder wie tientallen kinderen, die volgens het mensenrechtenbureau van de VN werden geëxecuteerd. Woordvoerder Rupert Colville van de Hoge VN-Commissaris voor de Mensenrechten zei dat van de 108 dodelijke slachtoffers bijna twintig zijn omgekomen door artillerie- en tankvuur.
De anderen zijn standrechtelijk terechtgesteld tijdens twee aparte incidenten, waarbij volgens getuigenissen regeringsgezinde milities waren betrokken. Sinds de protesten tegen het bewind van president Assad in maart begonnen, zijn er volgens de oppositie al zo'n 13.000 mensen omgekomen.
 

Zie ook: 


Bron: Ad.nl

Planeet X - Nibiru stelsel in kleur, gezien door een vliegtuigpassagier boven Melbourne, Australië


Exclusief - Nibiru stelsel (Planeet X met enkele van zijn manen) in kleur, gezien door een passagier aan boord van een commercieel vliegtuig boven Melbourne, Australië op 28 mei 2012UPDATED 29 MEI 2012  GLOEDNIEUWE FOTO’S!
5/28/12 Nibiru captured over Australia--as seen on Avebury crop circle! GET THIS VIRAL

Gepubliceerd op 28 mei 2012 door USofA95jdh 

Een passagier aan boord van een vliegtuig veroverde een mooie foto van wat wordt beschouwd een deel van het ‘Nibiru stelsel’ te zijn. DIT IS NIET DE ZON en het is ook NIET gefotoshopt.

De formatie op deze foto schijnt ook te zien te zijn in de Avebury Manor Graancirkel (2008)! Het lijkt perfect te passen.

Het is bijna zover, we zullen de komende tijd meer van dit soort dingen in de lucht gaan zien…

Bron: Beforeitsnews.com

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl

Puberteit, ooit de norm voor 15-jarigen, komt nu al voor bij kinderen van 7, 8 en 9 jaarHet bereiken van de puberteit hebben we allemaal wel doorgemaakt. Maar vandaag de dag gaan kinderen daar vroeger doorheen dan ooit tevoren. Dit is een trend die alarmerend is voor zowel gezondheidsdeskundigen als voor ouders. 

Samenvatting: 

 • Voortijdige puberteit wordt gekenmerkt door het optreden van secundaire geslachtskenmerken, zoals schaamhaar of borstgroei voor het 8e jaar, of door het begin van menstruatie voor het 9e jaar. Dit komt in de VS voor bij tenminste 1 op de 5.000 kinderen, en dit cijfer vertoont een stijgende lijn.
 • Vroege puberteit wordt in verband gebracht met emotionele- en gedragsproblemen, in combinatie met een verhoogd risico op het krijgen van diabetes, hartkwalen en andere hart- en vaatziekten, evenals met kanker op latere leeftijd.
 • Chemicaliën uit het milieu, vooral oestrogeen-imitatoren en “gender-binding” chemicaliën die gemakkelijk loskomen uit producten, die dat bevatten, zijn er mogelijk een oorzaak van; daartoe behoren ftalaten, parabenen, PFOA, bisfenol-A (BPA) en meer. (Deze milieu-chemicaliën worden ook in verband gebracht met andere gezondheidsrisico’s als kanker en hart- en vaatziekten).
 • Een van de beste manieren om de kans op vroegtijdige puberteit van je kind te verkleinen is het beperken van de blootstelling (en dat geldt ook voor de tijd van de zwangerschap wat jezelf betreft) aan hormoon verstorende chemicaliën en stress. Ook het optimaliseren van de vitamine D spiegel en het stimuleren van regelmatige lichaamsbeweging is een mogelijkheid er iets tegen te doen.
Vroegtijdige puberteit
In de laatste drie decennia rijpen kinderen, -vooral meisjes- op steeds jongere leeftijd. Vroegtijdige puberteit komt bij meisjes tien maal vaker voor dan bij jongens.In de 19e eeuw begon de menstruatie rond de leeftijd van 15 jaar
Momenteel is de gemiddelde leeftijd, waarop zich de eerste menstruatie voordoet, ongeveer rond het 12e jaar.
De periode voor en tijdens de puberteit is er een van snelle ontwikkeling en verandering. Daarom zijn zelfs de maanden, die voorafgaan aan de eerste menstruatie, belangrijk.
Voordat de menstruatie begint, zullen meisjes de eerste tekenen van ontwikkeling vertonen, zoals “ontluikende” borstjes en de groei van schaamhaar.
Deze tekenen zijn inmiddels gewoon geworden bij meisjes van 7, 8 en 9 jaar, in een zodanige mate dat veel mensen uit de gezondheidszorg er niet meer van uitgaan, dat er iets mis gaat, maar dat ze in plaats daarvan de definitie van wat “normaal” is hebben bijgesteld.  

Maar is het wel echt normaal dat meisjes op deze jonge leeftijd rijpen?
Er zijn meer vragen dan antwoorden als het gaat om voortijdige pubertijd. Maar het staat vast dat meisjes zich tegenwoordig op jongere leeftijd rijpen dan slechts 10, 20 of 30 jaar geleden.
Een onderzoek in het tijdschrift Pediatrics toont aan dat borstontwikkeling op de leeftijd van 7 jaar zich voordoet bij 10 procent van de blanke meisjes, 23 procent van de zwarte meisjes, 15 procent van de Zuid-Amerikaanse meisjes en 2 procent van de Aziatische meisjes.  

Problemen
Vroege puberteit kan leiden tot emotionele- en gedragsproblemen, en wordt wel in verband gebracht met een lager niveau van eigenwaarde, depressie, eetproblemen, jonger verlies van maagdelijkheid, meer seksuele partners, en met een verhoogd risico op het krijgen van seksueel overgedragen ziektes. Er zijn ook aanwijzingen die suggereren dat deze meisjes een verhoogd risico lopen om later in hun leven ziekten te krijgen als diabetes, hartkwalen en andere hart- en vaatziekten, evenals kanker op latere leeftijd.

Omgevings-chemicaliën zijn een waarschijnlijke factor
Wetenschappers hebben suggesties gedaan over mogelijke verklaringen voor de toenamecijfers van vroege puberteit. Een van de suggesties die speciale aandacht verdient heeft betrekking op omgevings-chemicaliën, en in het bijzonder van oestrogeen-nabootsende “gender-binding” chemicaliën. Deze kunnen gemakkelijk loslaten uit de producten waar Bisfenol A in zit, en die op die manier alles vervuilen, waarmee ze in aanraking komen. Bisfenol A zit in voedsel en dranken. 

Opmerkelijke artikel in de New York Times:
“… dierstudies laten zien dat de blootstelling aan sommige chemicaliën uit het milieu er toe kunnen leiden dat lichamen vroegtijdig volwassen worden. Van bijzonder belang zijn de endocriene verstoorders, zoals “xeno-oestrogenen” of oestrogeen imitatoren. Deze stoffen gedragen zich als steroïde hormonen en kunnen de timing van de puberteit veranderen. Vanwege voor de hand liggende ethische redenen kunnen wetenschappers geen gecontroleerd onderzoek doen, waaruit de directe invloed van deze chemicaliën op kinderen blijkt. In plaats daarvan zoeken ze naar “natuurlijke experimenten”. Eén ervan vond plaats in Michigan in 1973, toen vee per ongeluk werd gevoederd met graan, dat vervuild was met een oestrogeen-nabootsende chemische stof, de vlamvertrager PBB.
De dochters die geboren werden uit zwangere vrouwen die vlees hadden gegeten en melk hadden gedronken, die vervuild waren met PBB, begonnen aanzienlijk eerder te menstrueren dan hun leeftijdgenoten”. 

De waarheid
Dit is een extreem geval, maar de waarheid is dat we allemaal ongewild deelnemen aan allerlei “geheime experimenten”, omdat hormoon verstorende chemicaliën overal om ons heen aanwezig zijn. Bisfenol A (BPA), een industrieel petrochemische stof, die zich gedraagt als een synthetisch oestrogeen, zit in onze plastics en in de binnenbekleding van onze blikjes, in tandheelkundige vulstof en in kassabonnetjes. Laboratoriumonderzoek, uitgevoerd door de Environmental Working Group (EWG) in Amerika ontdekte BPA in navelstrengbloed van 90 procent van onderzochte pasgeborenen – samen met 230 andere chemicaliën. 

Hoeveel strepen heeft u al verdiend?


Gepubliceerd op 27 mei 2012 door eindtijdspace 

Al wie zichzelf verhoogt, zal vernederd worden en al wie zichzelf vernedert, zal verhoogd worden. De engel van God sprak over de strepen en rangen en nog veel meer…Vleesetende Bacteriën - Illuminati Card game kaart ‘Flesh-Eating Bacteria’ toont vooraf geplande ziekte

Het gaat om een zeer agressieve bacterie zoals de afbeelding ons toont. Een bacterie die agressiever is dan enig zuur en een mens bij het leven verslindt. 

In het verleden hebben we al laten zien dat het Illuminati Kaartspel de zware aardbeving in Japan toont, waardoor het  er sterk op lijkt dat deze vooraf gepland werd door de machtselite, de Illuminati.


Volgens een andere Illuminati kaart "Flesh-Eating Bacteria” kunnen we wachten op een andersoortige ramp. De kaart zegt het volgende:
 

"This is not an instant attack. Any science group can aid the target place. The Center for Disease Control has triple power to aid the target place. If the attack succeeds, the target is devastated." 

"Dit is niet een directe aanval. Elke wetenschappelijke groep kan helpen het doel/de doelgroep te plaatsen. De Center for Disease Control heeft een driedubbele macht om het doel te helpen plaatsen. Wanneer de aanval succesvol is, wordt de doelgroep vernietigd."

De nieuwste vleesetende ziekte-uitbraak over het hele zuidoosten van de VS suggereert dat de hele ramp ook vooraf is gepland.

Onderstaande tabel toont een sterkte stijging van deze bizarre ziekte:


Google Trends - Flesh Eating Bacteria 2004 - 2012
Zie ook: 
Ze was juist bezig met het onderzoeken van de beruchte MRSA-bacterie, dienecrotiserende fasciitis’ (Vleesetende ziekte) veroorzaakt…


30 mei 2012

Dodental aardbeving 6.0+M Italië naar 16 – vermiste vrouw onder puin vandaan

Politie en reddingswerkers inspecteren de schade na de aardbeving gisteren in Noord-Italië. 

Een Italiaanse vrouw, volgens persbureau AP tevens een van de laatste vermisten na de aardbeving tussen de steden Bologna en Parma, is gisterenavond door reddingswerkers levend uit het puin getrokken. Het dodental liep verder op tot zestien.

Er zou nu nog één vermiste zijn, zo schrijft AP. Door de NOS wordt de vrees geuit dat er nog meer mensen onder het puin liggen. Het aantal gewonden is verhoogd naar 350. Duizenden mensen zijn dakloos geworden. 

5/29/2012 -- Italy earthquakes = FRACKING! Two DOZEN people dead in two weeks !!

Gepubliceerd op 29 mei 2012 door dutchsinse 

Two DOZEN people killed in since May 20, 2012 (the first large 6.0M+ at this location).

The days of denying --- by so-called 'professionals' --- are over. Coordinates for this recent 5.8M today (5/29/2012) from USGS:

44.814°N, 11.079°E

USGS stats: http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/usb000a1mn.php

download google earth for FREE here ... http://earth.google.com

At the epicenter --- drilling / pumping / fracking operation!


Bron: Nrc.nl

‘Russia 2045’ Plan voor Radicale Levensverlenging met Cybernetische Technologie – Presentatie Transhumanisme
Singulariteit  - Transhumanisme –Plan voor radicale extensie van leven


Gepubliceerd op 28 mei 2012 door traitorsbeware

De kop van het artikel op 2045.com luidt:
‘De toekomst van de beschaving ligt in onze handen! Richt je tot de aanhangers van de ideeën van de Beweging’ 

Dat dachten wij toch niet!
God, de Schepper van de mens, heeft alles onder controle, en zal het niet zo ver laten komen. De mens bestaat niet alleen uit een lichaam en geest, maar heeft ook een ziel.

Dit Transhumanisme Avatar project begint met het vervangen van lichaamsdelen, en voor je het weet, is een geheel ‘lichaam’ gecreëerd, eventueel met een ander zijn/haar brein én persoonlijkheid. Denk je eens in, jouw hersenen uit jouw lichaam, geïmplanteerd in één van deze cyborgs? Dat is wat zij van plan zijn te doen! 

Hollywoodfilm Avatar
Je herinner je vast de film Avatar. Het valt allemaal onder predicatief programmeren, want dit zijn in feite bestaande 2045 projecten vandaag de dag, mensen! 
Satan haat de mens, die naar het beeld van God geschapen is

Avatar: een humanoïde robot, gecontroleerd door een ‘hersen-computer’ interface.
Dit is het eerste project, gevolgd door: 

Body B: een leven ondersteunend systeem voor het menselijk brein om het leven te verlengen tot 100-200 jaar, en 

Body C is de volgende stap… 

En het gaat verder met onderzoek en productie opdrachten:
 1. Het lichaam van een Avatar
 2. De controle over een Avatar
Implementatie van het Avatar project…
Zodat het op de markt kan worden gebracht, zoals:
 • Nieuwe menselijke computertalen
 • Verschillende robots voor verschillende functies
 • Draagbare menselijke monitors
 • Systemen voor persoonlijke identificatie – ID (666!)
 • Interfaces voor dieren
Body B project – Onderzoek en productie opdrachten:
 1. Levensreddende hersenen, zoals: hersentransplantatie en nog veel meer.
 2. De hersenen in interactie met de buitenwereld
Implementatie van het Body B en C project
Waarbij het laatste project een model wil maken van de hersenen en de persoonlijkheid, software en hardware.
Dit is de ultieme mindcontrol, letterlijk je mind, je geest, uit je lichaam nemend om het in een robot te stoppen. 

Dit zijn de spoedige investeringsprojecten: 


Nieuw identiteitssysteem – merkteken van het beest - komt spoedig


Maar het belangrijkste doel binnen 30 jaar...
Het hoofddoel voor de komende 30 jaar is de creatie van een kunstmatig ‘brein’. Het zal een overgedragen menselijke persoonlijkheid dragen. Dat is: jouw persoonlijkheid uit je lichaam nemen, en het overbrengen in een ‘ontvanger’. 

Leden wereldwijd
Leden van de Beweging zijn wereldwijd verspreid. Meneer Gates zijn foto komt ook in beeld, dezelfde persoon die de planeet wil ontvolken (depopulatie). Hij die geïnteresseerd was in vaccins, heeft nu ook hier interesse in! Hmm, interessant. Blijft er nog iets van ons over? 

‘Neohumanity 2045’
Dit meldt het artikel: ‘De Russia 2045 Beweging zal veranderen in een internationale beweging, genaamd Neohumanity 2045, met centra in Rusland, VS en Europa. Werken aan de onsterfelijke drager van het leven is reeds begonnen!’ 

De mensen zullen in feite gevangen worden in een situatie, waar ze niet uit kunnen komen, in eeuwigheid, wanneer ze transhumanisme accepteren. Zij accepteren dat hun persoonlijkheden worden overgebracht in deze cyborg robot breinen. 

Gezondheidsproblemen en ziekten, die nu gecreëerd worden door de Illuminati, zullen straks juist aangewend worden om transhumanisme en singulariteit in te voeren als een zogenaamde ‘oplossing’ tot een betere gezondheid en een langer leven. 

Manifest van de "Rusland 2045" Strategische Sociale Beweging:Het gaat ondermeer om totale controle


Zie ook: Bron: 2045.com

Nucleaire oorlog onthuld! This will blow your mind!!
Is Wereldoorlog 3 en Armageddon aanstaande? Deze eindtijdprofetie waarschuwt ons voor een komende nucleaire oorlog. Maar waar zal deze Apocalyps optreden? Iran, Israël, Noord-Korea, China?
De Schriften vertellen ons waar deze holocaust zal plaatsvinden en waarom. Deze ontnuchterende conclusie van de profetie van Zacharia zal je haren rechtop doen staan.


NUCLEAR WAR PROPHECY REVEALED!!! - Will Blow Your Mind! Part 1 of 3

Geüpload door TiborasaurusRex op 30 dec 2010 

2012, Wereldoorlog 3, nucleaire oorlog en meltdown, atoomwapens, uranium, ICBM's (Intercontinental Ballistic Missiles), SLBM’s (Submarine-Launched Ballistic Missiles) en paddenstoel wolken…. alles meer dan 2.500 jaar geleden gedetailleerd in de Bijbel?
Dat kan niet! Dan zou je er toch al over hebben gehoord? MIS! 

Zie deze bijbelse einde van de wereld’ profetie, uitgelegd in een duidelijke en beknopte vorm, voor de eerste keer ooit! Het zal je gegarandeerd versteld doen staan! 

Vuur Oordeel – Nucleaire holocaust tijdens de laatste dagen in Gods Woord? 

NUCLEAR WAR PROPHECY REVEALED!!! - Will Blow Your Mind! Part 2 of 3
NUCLEAR WAR PROPHECY REVEALED!!! - Will Blow Your Mind! Part 3 of 3Het gaat niet om religie, of tot welk volk je behoort, of welke huidskleur je hebt, of hoe oud je bent, of wat dan ook maar. Het gaat om gerechtigheid, liefde, rechtvaardigheid en eer in de naam van de Zoon en de Vader.
Het ‘goede nieuws’, het evangelie, is dat jij en ik hebben gezondigd, wij allen zijn tekortgeschoten. Maar Jezus nam alles op zich, en alles wat je hoeft te doen, is Hem te ontvangen en met hem te wandelen.

Dit is het moment om te bidden zoals Hij zei: "Dat je waardig gevonden mag worden om aan al deze dingen, die gaan komen, te ontsnappen en te staan
​​in de aanwezigheid van de Zoon des mensen".
Er is geen reden om angstig of verdrietig te zijn, maar eerder blij. Want alle ongerechtigheid en goddeloosheid zal van de aarde worden verwijderd. Geen onderdrukking, geen verdriet, geen dood meer, geen pijn, geen leugens en bedrog meer,  geen valstrikken meer, enzovoort.

Dit is de laatste ronde. Ben je klaar? Heb je het Woord? Hou je van de Waarheid boven alle andere dingen (dat wil zeggen, Heb je de Vader en Zijn Zoon lief)? Wandel je in de Liefde? Heb je zelfs je vijanden lief? Hou je van de Heer jouw God met heel je verstand, heel je hart en ziel? Heb de ander vergeven, en heb je je naaste lief als jezelf?


Bekijk de video, en beslis voor jezelf wat komen gaat. De enige manier waarop je zal overleven, is door genade alleen... door de hand van God. Wij verdienen allemaal te vergaan... we hebben allemaal fouten, we zijn allemaal afgeweken, en niet één van ons ‘verdient’ het om te leven. Dat is waarom Hij zei, omhoog te kijken en te bidden dat je waardig bevonden mag worden, om aan alle dingen die komen te ontsnappen.
Geef God de eer, en heb ontzag voor Hem, die niet alleen het vlees kan doden, maar ook de ziel. Zijn oordelen zijn rechtvaardig, en Hij zal het bedrog openbaar maken, de leugens, de misleidingen van het beest.