31 augustus 2012

Obama bereidt zich voor op Totale Overname! – ‘It’s going Hot’


DHS insider: Geen verkiezingen in november! Oktober Event met ineenstorting Banken, VN, Russische, Chinese troepen om Burgerlijke Orde te herstellen in Amerika - Informatie is bevestigd! 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
DHS Source: "It's Going Hot"- Obama False Flag Coming!!
 
 Published on Aug 29, 2012 by TheAlexJonesChannel 
 

"It's going HOT"
Dat waren de onheilspellende openings- en sluitingswoorden van mijn bron binnen het Department of Homeland Security (DHS), in twee afzonderlijke contacten die wij hadden in de afgelopen 72 uur. Lezers op deze website en luisteraars van mijn radioprogramma hebben deze bron leren kennen als "Rosebud", een insidersbron met toegang tot hoge niveau’s binnen de DHS-administratie.

Ik vroeg mijn bron naar meer informatie…
Wat is precies het plan? Kun je mij specifieke details geven? Hoe weet je dat dit plan is 'going HOT’? 
 
Oke, van wat ik heb kunnen leren, zijn er een paar verschillende plannen of scenario’s ontwikkeld, klaar om op ieder moment te worden uitgevoerd, maar elk is duidelijk verschillend van aard en timing", verklaarde mijn bron. "Dit wordt gedaan om een paar redenen...”  
 
“Kijk hoe het weer de plannen voor het bezoek van vice-president Joe Biden naar Tampa wijzigde.
Dat is slechts één voorbeeld. Ze hebben te maken met onvoorziene omstandigheden. Ze houden de peilingsgetallen in de gaten. Ze volgen nauwlettend de  publieke opinie. Maar het doel van het plan is, dat ze Obama willen afschilderen als een slachtoffer van racistische haat door de blanke wapenbezitters, degenen die bezorgd zijn over de Grondwet. Ze willen hun critici het zwijgen opleggen, ‘bewijzen’ dat talkshow gasten haat veroorzaken, en dat alle wapenbezitters achter de recente schietpartijen zitten. Dat is de kern van het plan! Maar om te begrijpen hoe verraderlijk dit is, moet je de mensen kunnen begrijpen, die er achter zitten.”

Nero in het Witte Huis, Caligula bij de DHS
Mijn bron vervolgde: "Ik heb geprobeerd om zo veel mogelijk informatie te verkrijgen, maar het is niet gemakkelijk geweest. Dit is zeker een plan dat zijn oorsprong op de hoogste niveau’s van het Witte Huis heeft, en lijkt beperkt tot misschien een handjevol mensen, die het dichtst bij Obama staan. De enige reden dat ik weet over deze machtigingswet, of goedkeuring, of hoe je het ook noemen wilt, is dat er een enorme verschuiving naar boven gaande is naar het allerhoogste niveau van DHS, en dan bedoel ik het aller-, allerhoogste niveau", verklaarde hij.


"Herinner je het nieuws over seksuele intimidatie?
Intimidatie en al het vuil dat er gaande is en gepromoot wordt als gevolg van hun 'lifestyle' voorkeuren? Dit zijn een aantal zieke mensen, mentale verkrachters en perverselingen, die ze hebben binnengebracht in hun binnenste kring. Ze doen Caligula voorkomen als een padvinder, op z’n minst met macht en seks. Nu, één van die mensen, close bij Napolitano, was betrokken bij een vergadering, waar het concept  en de goedkeuring voor een Valse Vlag (nep aanslag) werd besproken."
"Dit is waar ze het bijna verloren.
Je moet begrijpen dat deze hele zaak zeer gecompartimenteerd is, en we hebben het hier over een zeer kleine groep mensen in deze vergadering. Deze persoon wist een deel van de informatie, niet alles, en laat wat informatie lekken naar een tegenpartij.
Die tegenhanger, die zichzelf betrokken vond bij een situatie, die haar hoofd ver te boven ging, praatte! Ik zal niet verder gaan, maar dat is hoe ik tenslotte de meest recente informatie verkreeg”, zei mijn bron.  
 
"Nu heb je een idee van hoe dit naar buitenkwam.
Maar ze hadden een snelle controle greep om de schade te beperken, gezien de omstandigheden achter de ontmaskering…. Gênante omstandigheden, seksuele chantage", voegde hij eraan toe. 
 
"Wat er gebeurt, en wanneer het gebeurt, hangt dus af van de gebeurtenissen in de komende zestig dagen.
Als blijkt dat Obama de komende vier jaar niet kan vastzetten, en afmaken wat hij begonnen is, wat hem gezegd werd te doen, let dan op, want dan ‘wordt het hot’!” 
door Douglas J. Hagmann
 


 
Published on Aug 29, 2012 by TheAlexJonesChannel 
 
Uitgebreid verslag… 

Zie ook: 
 
 
 
 
 
Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws

Enorme aardbevingen treffen omgeving Noord- en Zuidpool


Zware 6.8 aardbeving treft Jan Mayen eiland  


 
Naast het toenemen van het smelten van ijs van de Groenlandse gletsjers, hebben we nu ook te maken met een toename van het aantal aardbevingszwermen en ook zware aardbevingen. 

30 augustus 2012 - ARCTISCHE CIRKEL - Een krachtige 6.8 Magnitude aardbeving brak uit in het Jan Mayen eiland gebied van de poolcirkel, ten noorden van IJsland. De aardbeving had een diepte van 9,9 km (6,2 mijl) en werd gevolgd door een 5.2 Magnitude naschok 

Seismische onrust is toegenomen in de poolcirkel in de maand augustus…
gezien vanaf de kaart hierboven. Op 14 augustus jl. hadden we nog een 7.7 Magnitude aardbeving in de Zee van Ochotsk in de buurt van Noord-Oost Rusland.  

Vergroting kans op grote seismische storingen elders
De huidige 6.8 aardbeving werd voorafgegaan door een dubbele beving langs de West-Indische-Antarctica Rug met magnitudes van ca. 5.4 en 5.0. Deze seismische dynamiek verhoogt de kans op grote seismische storingen langs de Nazca plaat van Zuid-Amerika, de Cocos plaat, langs Midden-Amerika, en/of de Zuid-Westelijke regio van de VS in de buurt van de Golf van Californië, waar de Pacific en Noord-Amerikaanse plaat een verhoogde onrust ervaren. 

Zie ook: 
 


 


Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws

Egypte en Iran halen na dertig jaar banden aan 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De Iraanse president Ahmadinejad  ontmoette zijn Egyptische ambtgenoot Morsi in Teheran. 

De presidenten van Egypte en Iran, respectievelijk Mohammed oen Mahmoud Ahmadinejad, hebben gisteren in Teheran gesproken over de conflicten in de regio en over het herstel van de diplomatieke betrekkingen. Iran verbrak na de Islamitische Revolutie van 1979 de banden met Egypte. Reden was dat de toenmalige Egyptische president, Anwar al-Sadat, vrede had gesloten met Israël. 

De laatste sjah van Perzië, Mohammad Reza Pahlavi, vond een toevlucht in Egypte. Hij stierf er in 1980 en werd op bevel van Sadat met groot eerbetoon begraven in Caïro. Sadat werd in 1981 vermoord. Het Iraanse regime noemde een straat in Teheran naar de moordenaar.

Het sjiitische Iran werd met de revolutie de voorhoede van het radicale en fel antiwesterse islamisme. Sadats opvolger, de prowesterse Hosni Mubarak, onderdrukte de politieke islam hard. Na de val van Mubarak is Morsi, kandidaat van de belangrijkste islamitische beweging in het soennitische Egypte, de Moslim Broederschap, tot president gekozen.
 

Meer wereldnieuws: 
 

Overleg Egypte en Iran in Teheran over strategische samenwerking tegen Israël
Ayatollah Khamenei: Het is tijd voor een Nieuwe Wereld Orde - Moslim Broederschap president Morsi 'nooit op bezoek naar Zionistische entiteit'

Iran bevestigt dat de Revolutionaire Garde actief is in Syrië
Iraanse generaal en 47 anderen gevangen genomen door Syrische rebellen - Vicepremier Israël: Iran moet kiezen: de bom, of overleven - Speculaties in media Israël: Beste moment aanval vóór of ná verkiezingen VS?
 

Bron: Hln.be 

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws

Al het verborgene brengt God nu aan het licht


 
Gepubliceerd op 30 jun 2012 door eindtijdspace 

29-06-2012  BENJAMIN ONVANGT EEN BIJZONDERE OPENBARING VAN GOD VIA DE BODE ENGEL GODS, WELKE DE WERELD VERBAASD ZAL DOEN STAAN! WIJ WAREN DAT IN IEDER GEVAL! GOD OPENBAART AL HET VERBORGENE IN DEZE TIJD!
Please share, do not change © B.COUSIJNSEN
 


 

 
 
 
 
Volledige weergave: 

Hallo! Dit is een soort vervolg van de profetie*, die vandaag in de ochtend aan Benjamin werd doorgegeven. Maar déze profetie is ’s avonds op 29 juni 2012 aan Benjamin doorgegeven. Terwijl hij wakker was, kwam de bode engel Gods en sprak tot hem, en zei:
 

Shalom Benjamin! Ik kom in de naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Ik kom er op terug, nu men wakker is en alert. Ik sprak over Marcus 13, vers 26 en 27. Let op, Benjamin. Ik sprak over de planeten, maar u had het niet door, dat ik er niet meer verder over sprak. Had u het ook door?  

Wees altijd scherp en spits uw oren…
Van het uiterste der Aarde tot het uiterste des Hemels betekent eenvoudig ook:
Dus niet alleen alle wezens van de Aarde… Let op, wat ik u nu vertel!
Maar ook van de planeten elders in de ruimte zullen ze door de engelen Gods verzameld en weggevoerd worden.  

Waarheen? Denkt u misschien… Daar gaat God over. God is de Alpha en de Omega, Die is en Die was en Die komt, de Almachtige!  

Benjamin, er was eens een raket, die verder dan de Maan ging…
en ze namen foto’s uit hun raam. Ze ontdekten engelen en ze zagen engelen op strijdwagens, en nog veel meer. Ze wilden meer zien, maar een soort kracht duwde de raket daar vandaan.  

De foto’s mochten niet geopenbaard worden en werden in beslag genomen.
Maar, men is er achter gekomen, dat God bestaat! Men kreeg hierover zwijgplicht opgelegd, en gaf de astronauten veel geld. 

Johannes 3, vers 36  Wie in de Zoon gelooft, heeft eeuwig leven; doch wie aan de Zoon ongehoorzaam is, zal het leven niet zien, maar de toorn Gods blijft op hem. 

Zij Jezus ook niet: Johannes 10, vers 11, Ik ben de goede Herder; de goede Herder zet zijn leven in voor zijn schapen. 

Johannes 15, vers 7  Indien gij in Mij blijft en mijn woorden in u blijven, vraagt wat gij maar wilt, en het zal u geworden. 

Wist u, bij de gevangenneming van Jezus Christus gebeurde iets, wat men zo weer naast zich neerlegt, en bijna niet over spreekt… 

Johannes 18, vers 6  Toen Hij dan tot hen zeide: Ik ben het, deinsden ze terug en vielen ter aarde. 

Ik zeg u: Met Jezus Christus bent u meer dan overwinnaar!
Maar dan moet u zich wel overgeven en het Woord van God lezen. Verder wandelt u met Hem, en zoekt u een kerk op waar u zich thuis voelt en gesterkt wordt.  

Benjamin, iedereen moet zich klaarmaken voor de Opname.
Wie in Jezus Christus is, en doet wat Hij vraagt, heeft niets te vrezen. Jezus Christus komt zeer snel. God weet het uur én de dag, alleen Hij. Ik, de engel Gods, weet dat alles klaarstaat en in paraatheid gesteld is voor de Koning der koningen, Jezus Christus.  

Shalom! zei de engel Gods, en verdween.
 
 
 
Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen... of als je niet in de gelegenheid bent de video te bekijken. Gebruik bijv. Google Vertalen en zet deze in je Favorieten. Use Google translation and bookmark it. 

Copyright:
Lieve mensen, geef deze boodschap (zonder veranderingen aan te brengen) door!  

MAKE THIS VIRAL!!! 

Meer video’s, ook in het Engels en Spaans, ga naar:
 


Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws

Infiltranten sluizen miljoenen weg bij zorgverzekeraars 
 

 
Het lukt criminele organisaties steeds vaker om te infiltreren bij zorgverzekeraars. De infiltranten sluizen miljoenen aan zorggeld weg naar privérekeningen.
 

Het persoonsgebonden budget is slachtoffer eigen succes - maar vooral van het oneigenlijke gebruik door kwaadwillenden.

Commentaar Wierd Duk: Heel goed dat kabinet ingrijpt in misbruik pgb

Dat staat in een nieuw plan voor de strafrechtelijke aanpak van verzekeringsfraude van de politie, het Openbaar Ministerie en verzekeraars, schrijft de Volkskrant.
Criminelen solliciteren doelbewust op posten bij zorgverzekeraars, waar ze geld kunnen wegsluizen. Dit doen ze bijvoorbeeld door fictieve declaraties goed te keuren en uit te keren. Ook storten ze zogenaamde vergoedingen op eigen rekeningen.
Als ze eenmaal binnen zijn, verduisteren de infiltranten 'gigantische bedragen', zegt Wouter Kniest van Zorgverzekeraars Nederland (ZN) tegenover de Volkskrant.

Verzekeraars ontkennen
Gek genoeg ontkennen de verzekeraars zelf dat deze vorm van fraude toeneemt. In het rapport staat echter: 'Zorgverzekeraars zeggen steeds vaker te maken te krijgen met criminele organisaties, die leden van de organisatie laten infiltreren bij een verzekeraar met het oogmerk met zorgverzekeringen te frauderen.'
Toch ontkent verzekeraar CZ dat er sprake is van infiltratie binnen het bedrijf. Ook Achmea herkent het geschetste beeld niet en VGZ doet er geen uitspraken over.
 

Miljoenen fraude!
Hoeveel de criminelen buitmaken is niet bekend. In totaal spoorden zorgverzekeraars vorig jaar voor 7,7 miljoen euro aan fraude op. Tegen de 65 miljard euro die omgaat in de sector is dat een schamele 0,01 procent, terwijl bij verzekeringen een fraudepercentage van 5 tot 10 gebruikelijk is.
 

‘Lekke tuinslang’
Zorgverzekeraars doen weinig aan fraudeopsporing achteraf. De Volkskrant schrijft dat alle zorgverzekeraars samen 79 fraudemedewerkers in dienst hebben. Dit aantal is op de 8.000 medewerkers bij CZ, VGZ en de zorgdivisie van Achmea vrij laag.
Raymond Nyns, die de fraude bij zorgverzekeraar DSW onderzoekt, noemde de fraudebestrijding bij zorgverzekeringen in mei in Elsevier 'een lekke tuinslang'. Nyns vindt dat de toezichthouder Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de zorgaanbieders actiever moet controleren, omdat daar de grootste fraude plaatsvindt.

Persoonsgebonden budgetten
De criminelen sluizen het geld niet alleen weg bij verzekeraars zelf. Ook organisaties die beslissen over bijvoorbeeld persoonsgebonden budgets hebben te maken met de fraude.
Een van de betreffende instellingen, het Centrum Indicatiestelling Zorg, controleert niet op interne fraude, zo concludeerde de FIOD al in 2009. 

Meer fraude: 


 

Citigroup: Onvoorstelbare verliezen eurozone onafwendbaar
Beleid van socialisten zal leiden tot forse vermindering welvaart

Spaanse banken plegen sinds 2000 met toestemming EU massale fraude en zijn feitelijk failliet
Spaans bankensysteem dreigt € 1,2 biljoen euro te verliezen en volledig om te vallen - Centrale Bank Spanje leent half biljoen, risico afgewenteld op Duitsland en Nederland
 

Bron: Elsevier.nl 

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws