Over Jezus


Grootste Ontdekking ooit - HET BLOED VAN JEZUS CHRISTUS !


Biggest Discovery Ever Found! THE BLOOD OF YEHSHUA THE MESSIAH!!!

video
Geüpload door kalamata777 op 8 aug 2008 

Terwijl hij in de ruimte waar de Ark van het Verbond staat was, bemerkte Ron een droge, zwarte substantie in een aardbeving barst in het dak, boven de Ark van het Verbond. Hij bemerkte deze zwarte substantie ook op het deksel van de gebarsten stenen behuizing van de Ark. Uiteraard was deze substantie uit de scheur in het dak gedropen, zodat het op de Ark van het Verbond heeft kunnen druipen, toen de stenen deksel was gebarsten en opzij geschoven.  

Ron vroeg zich af welke substantie zo heilig zou moeten zijn, dat God voorziening had getroffen, dat het op de Ark van het Verbond zou belanden. Hij herinnerde zich de aardbeving scheur aan de voet van het kruis, en het plotselinge ontzagwekkende besef kwam over hem van wat er gebeurd was. Ron traceerde de aardbeving barst, en inderdaad was het dezelfde als de scheur van het gat van het kruis. De gedroogde zwarte substantie in de barst werd getest en bleek het bloed, blijkbaar het Bloed van Jezus Christus te zijn. De Bijbel zegt dat, op het moment dat Jezus stierf, er een aardbeving plaatsvond en de rotsen scheurden (Matth. 27:51). Een Romeinse soldaat spietste Christus in zijn zij om ervoor te zorgen dat hij dood was…. en bloed en water stroomde uit zijn lichaam (Johannes 19:34). Ron Wyatt ontdekte dat dit zelfde bloed en water naar beneden stroomde, door de aardbeving barst, en op het verzoendeksel van de Ark van het Verbond viel…Menselijke cellen hebben normaal 46 chromosomen. Dit zijn eigenlijk 23 paren van homologe chromosomen. In elk paar chromosomen is een van het paar van de moeder en het andere deel is van de vader. Daarom: 23 chromosomen zijn afkomstig van de moeder en 23 van de vader. In elke set van 23 zijn 22 chromosomen niet-geslachtsgebonden en 1 chromosoom is geslachtsbepalend. De geslachtsbepalende daarvan zijn het X-chromosoom en het Y-chromosoom. Vrouwen zijn XX, zodat ze enkel een X-chromosoom kunnen overdragen aan hun kinderen, terwijl mannen XY zijn, die hen in staat stelt om ofwel een X of een Y over te dragen. Wanneer ze een X overdragen, is het kind vrouwelijk, terwijl als ze een Y overdragen, is het kind mannelijk.  

De fascinerende bevinding in DIT bloed was dat in plaats van 46 chromosomen, er slechts 24 waren! Er waren 22 niet-geslachtsbepalende chromosomen, een X-chromosoom en een Y-chromosoom. Dit bewijst dat de persoon aan wie dit bloed behoorde, een moeder had, maar geen menselijke vader, omdat de normale bijdrage van vaderlijke chromosomen ontbreekt.  


Vertaald fragment: 


…. Gedroogd bloed is DOOD bloed; iedereen weet dat. Van mummies of farao’s kan men sommige dingen testen, alleen geen chromosomen test, welke je uitvoert op levende witte bloedcellen.

Nu, ik nam het bloed mee naar het laboratorium in Israël, nadat ik eerst had nagevraagd waar ik een betrouwbaar en zeer goed laboratorium kon vinden. Ik zei, “Alstublieft, onderzoek dit bloed voor mij, en vertel me wat je er over kunt zeggen.”
Ze zeiden, “Wel, we gaan het reconstrueren, we zullen het 72 uur op lichaamstemperatuur houden en het voorzichtig bewegen”.
Ze konden daarna vertellen dat het ieder geval menselijk bloed was.

Ik vroeg hen om de witte bloedlichamen apart te nemen en deze voor 48 uur op lichaamstemperatuur te houden. Ze antwoordden, dat dit geen goed zou doen, omdat bloed dood is. Ik vroeg of ze het toch voor mij wilden doen, dus zeiden ze, “We zullen het doen!” Ik vroeg of ik er bij kon zijn, als ze het daarna zouden onderzoeken… 

Dus ze onderzochten het onder de microscoop, waar ik bij was, en… de ene technicus riep de ander, en toen riepen ze de baas van het laboratorium erbij, waarna ze in het Hebreeuws een tijdje aan het overleggen waren. En toen keken ze me aan en zeiden, “Mr. Wyatt, dit bloed heeft slecht 24 chromosomen in zich. Ieder ander heeft 46 chromosomen (23 van je moeder, 23 van je vader)…. Het kind had zich niet ontwikkeld kunnen hebben, wanneer het niet de chromosomen van de moeder in zich heeft. Al zijn fysieke kenmerken werden bepaald door zijn moeder. Zijn mannelijkheid werd bepaald door deze ene Y chromosoom, afkomstig van een niet-menselijke mannelijke bron!”
Vervolgens zeiden ze, “Dit bloed is levend!”, waarna ze vroegen, “Wiens bloed is dit?”
En ik antwoordde, “HET IS HET BLOED VAN JULLIE MESSIAS…” 

HALLELUJAH !

JEZUS LEEFT!